Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół muzyczny Sempre

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 164
Data utworzenia profilu: 2019-08-14 09:40:22
Data ostatniej aktualizacji: 2019-08-14 09:40:22 

Opinie o Zespół muzyczny Sempre

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze w życiu ceniłem profesjonalizm i podejście tego zespołu do swojej pracy śmiałe mogę określić tak samo. Sprawnie zajęli się przygotowaniami do wesela od strony muzycznej nie zapominając oczywiście o stosownym oswietleniu i nagłosnieniu, a kulminacją tego profesjonalizmu był świetnie wykonany i bogaty wahlaż dobrych kawałków weselnych.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2020-02-06 17:28:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ich wybór zdecydował fakt, ze mieli najbardziej wszechstronny r4epertuar i fantastycznych muzyków. W realu się nie zawiodłem, bo grali znane, lubiane i modne przeboje, które roztańczyły całą imprezę weselną. Do tego mają szalone konkursy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2020-01-16 12:59:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół. Głosów i charyzmy można pozazdrościć.Pani Natalia świetni gra na saksofonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena G. dnia: 2019-12-22 21:39:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała oprawa wesel pod każdym względem. Super utwory i prowadzenie dostosowane zawsze do gustu i upodobań gości. Bawiłem się z nimi na 4 weselach u znajomych. To chyba rekord ale było na prawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ernest dnia: 2019-11-13 13:01:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre są zawsze tam gdzie dobra zabawa znakomicie sprawdzili się na naszym weselu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2019-10-31 22:07:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na żadnym wcześniej weselu nie bawiłam się tak dobrze jak u moich przyjaciół. Niesamowite głosy, które potrafią zaśpiewać każdy utwór niezależnie czy jest to piosenka o mocnym rockowym brzmieniu czy też romantyczna ballada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja B. dnia: 2019-10-24 12:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre to najlepszy zespół jakikolwiek miałam okazję zobaczyć i usłyszeć. Na weselu mojej córki spisali się fenomenalnie. Repertuar oraz organizacja bez zarzutu. Warto zaufać tak uczciwym ludziom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zdzisława dnia: 2019-09-19 10:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre to zawsze udana zabawa. Miałam okazję bawić się z nimi imprezie integracyjnej naszej firmy. Było tak fajnie, że na pewno powtórzymy to w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela dnia: 2019-09-16 11:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sempre to prawdziwi profesjonaliści w swoim fachu, rozbawią każdego gościa bez wyjątku nawet takiego, który mówił, że nie znosi tańczyć. Przy muzyce tego zespołu to niemożliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2019-08-19 11:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół godny polecenia na każdą imprezę muzyczną. Mają bardzo bogaty repertuar oraz świetny kontakt z publicznością. Bawiłam się z nimi na weselu moich przyjaciół.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2019-08-14 09:44:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją