Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Makeup 4ever Aneta Budzińska­ Dostatnia

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 90-528 Łódź ul. Żwirki 22 2U
Telefon: Kom. 535279000
Adres e-mail: anetabudzinska(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 28x

Jakość usług: 100% wysoka 28x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x
Ceny usług: 100% niskie 28x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 1078
Data utworzenia profilu: 27.01.2016 06:13:10
Data ostatniej aktualizacji: 15.06.2019 11:25:14 

Opinie o Makeup 4ever Aneta Budzińska­ Dostatnia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona!! Makijaż ust wykonany perfekcyjnie. tak jak chcialam. Jestem zadowolona z efektu, choć nie ukrywam, że miałam na początku wątpliwości, ale pani Aneta szybko je rozwiala.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 10.09.2020 15:25:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowałam się na makijaż permanentny. Prawda jest taka, że nic mnie nie bolało. Zabieg był zrobiony pod znieczuleniem. Cenowo nie jest źle. Pani Aneta zadbała o to, bym czułam sie komfortowo w czasie zabiegu. POLECAM ZDECYDOWANIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2019 16:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani Anecie poczułam się pewnie i komfortowo. Moje brwi nabrały nowego kształtu, lepszego wyglądu i od razu zmieniły moje spojrzenie, moją całą twarz. Nie spodziewałam się, że będę tak zadowolona. Efekt zrobił na mnie wrażenie. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 12.09.2019 15:43:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudowna jakość w przyzwoitej cenie. Cieszę się, że wybrałam właśnie ten gabinet. Muszę przyznać, że kierowałam się opiniami w internecie. Pani Aneta była bardzo chwalona i polecana na wielu forach. Teraz wiem, dlaczego. Cena nie była wygórowana. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.07.2019 14:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się na makijaż permanentny ust i muszę przyznać, że to był strzał w 10! Moje usta nigdy nie wyglądały tak pięknie. Zabieg osobiście dla mnie nie był bolesny, do tego pani Aneta zadbała o odpowiednią oprawę muzyczną. Czułam się wspaniale ?? POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.07.2019 17:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdyby nie pani Aneta to moje brwi wołałyby o pomstę do nieba. Dziękuję za dokładność, staranność, za pomoc w dopasowaniu odpowiedniego kształtu. Nie spodziewałam się, że zmiana wyglądu brwi może tak pozytywnie zmienić całą twarz. Jestem pozytywnie zaskoczona. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.06.2019 09:11:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjemna obsługa. Pani Aneta wie jak zająć się klientem, do tego jest zaangażowana w to co robi. Widać, że makijaż permanentny to jej pasja! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2018 09:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pani Anetka wykonuje kawał dobrej roboty. Koleżanka mi ją poleciła i było warto. Lepiej trafić nie mogłam <3
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 03.10.2018 10:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani Aneta zdecydowanie zna się na rzeczy.Jest skrupulatna, w pełni doświadczona i wie jak wydobyć z kobiety piękno!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 28.08.2018 07:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam bardziej doświadczonej linergistki do pani Anety ;) Naprawdę. Moje brwi do dnia dzisiejszego pięknie wyglądają i nie muszę ich poprawiac.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 09.07.2018 11:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, przyjemna atmosfera, pani Aneta bardzo sympatyczna. Konkretnie wykonuje makijaż permanentny, dbając o każdy szczegół. Godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.06.2018 02:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z moich kresek górnych. Wykonanie na wysokim poziomie. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na zabieg w Makeup 4 Ever. Pani Aneta zna się na tym i ma spore doświadczenie, co widać po efekcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2018 07:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta pani zna się na rzeczy. Makijaż permanentny nie stanowi dla niej żadnego problemu. Jest konkretna, dokładna i przede wszystkim doświadczona. Wyszłam z jej salonu bardzo zadowolona i uważam, że pracę jaką wykonała warto pochwalić. Jeśli ktoś szuka dobre lingeristki , to będzie z tej pani bardzo zadowolony. BARDZO POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.01.2018 07:48:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Aneta zaskakuje mnie swoim podejściem do klienta. Ona wie dokładnie, ze najważniejszy jest efekt, i to na niego czeka klient najbardziej. Ja jestem swoimi ustami wprost zachwycona! Nie spodziewałam się, że uzyskam taki efekt po zabiegu. Moje usta wyglądają na zmysłowe, seksowne i pełne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 19.12.2017 09:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem zachwycona swoimi kreskami dolnymi i górnymi. Zabiegi wykonałam w osobnym czasie, ale teraz mogę cieszyć się efektem finalnym. Pozytywne zaskoczenie. Z przyjemnością będę polecać panią Anetę dalej, osobom zainteresowanym makijażem permanentnym. Pozdrawiam, Maria
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.12.2017 05:22:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Pani Anety. Dla mnie jest to najlepsza specjalista ds makijażu permanentnego. Co prawda ceny są może trochę wygórowane, ale dla mnie osobiście najbardziej liczy się jakość. A to bez wątpienia jest wysokie. Indywidualne podejście do klienta, ciepła atmosfera, zadowolenie klienta, pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 06.11.2017 08:45:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wspaniała obsługa, do tego indywidualne podejście do klienta. Widać, że pani Aneta zna się na rzeczy i potrafi przekonać każdego klienta swoim profesjonalizmem. Zaufałam jej, bo widziałam wiele pozytywnych opinii. Wszyscy chwalą Panią Anetkę. Teraz wiem dlaczego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 17.10.2017 08:27:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem już po makijażu permanentnym ust. Pozytywne zaskoczenie jak dla mnie, w szczególności dlatego, że moje usta wyglądają na optycznie powiększone. Wyglądam bosko w takim wydaniu. Pani Aneta potrafi wydobyć z kobiety prawdziwe piękno i to się chwali. Moim zdaniem jest to osoba wykwalifikowana i w pełni przygotowana do pracy z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 24.08.2017 09:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto zaufać pani Anecie ! Wspaniała kosmetyczka, doskonale rozumie potrzeby klientów. Wie jak sprawić, by kobieta poczuła się pewna siebie, i dobrze w swoim ciele Duże zaskoczenie , co do doświadczenia pani Anety, jak również do jej wiedzy na temat makijażu permanentnego. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 01.08.2017 20:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zaryzykowałam i uwierzyłam w doświadczenie Pani Anety. Dawno, żadna kosmetyczka nie zaskoczyła mnie tak jak ona. warto jej zaufać, bo ma w rękach umiejętności , których nie łatwo jest się nauczyć. Moje brwi w końcu wyglądają naturalnie i całkowicie zmieniły wygląd mojej twarzy. Dziękuję bardzo :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 13.07.2017 09:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje brwi wyglądają super. W końcu nie muszę się ich wstydzić. Wykonanie pierwsza klasa. Dobra cena, przyjemna obsługa w salonie. Pani Aneta potrafi rozmawiać ze swoim klientem. Brwi zostały wyrównane i odpowiednio zaznaczone, tak by pasowały do mojego owalu twarzy. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 20.06.2017 12:01:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się na makijaż permanentny przyszłam właśnie do tej pani. Koleżanki bardzo ją chwaliły, w necie też same dobre opinie i w rzeczywistości przekonałam się tak naprawdę dlaczego. Ta Pani ma po prostu talent, dar estetyczny, doskonale wie jak sprostać oczekiwaniom klientki. Makijaż permanentny wykonuje od A do Z. Jest perfekcjonistka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 08.03.2017 00:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta pani zrobiła na mnie ogromne wrażenie! Jest osobą wykwalifikowaną, która wie co robi, i robi to nadzwyczaj dobrze! Nie dziwię się, że kobiety zadowolone są z jej makijażu permanentnego. Po przebyciu tylko szkoleń, tylu kursów i posiadanie tak dużego doświadczenia do czegoś zobowiązuje.Jednak ta pani posiada jeszcze jedno - talent!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 25.01.2017 23:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doceniam i polecam!!! Czysta przyjemność być w rękach takiej specjalistki :) Dziękuję bardzo za doskonałą jakość, za to, że wkłada pani tyle serca w cały makijaż permanentny. Miałam robione już u pani usta i brwi,a teraz szykuję sie na kreski :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 04.01.2017 23:00:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mistrzyni!Jestem bardzo zadowolona :) Efekty są rewelacyjne. Działa z zaangażowaniem i pasją. Bardzo mnie się to podoba. Widać, że umie to i potrafi zająć sie czy brwiami, czy kreskami, czy ustami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 21.11.2016 00:16:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Makijaż permanentny w wykonaniu Pani Anety, to dzieło sztuki i przekonałam się o tym już dwa razy. To doskonała kosmetyczka, która wie jak wykonać makijaż permanentny profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 18.04.2016 07:56:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z makijażu permanentnego wykonanego przez Panią Anetkę. Doskonała w tym, co robi, rzetelna. Widać, że kręci ją ta praca i potrafi z kobiety wydobyć prawdziwe piękno. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 29.03.2016 10:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza <3. Jest to świetna lingerystka. Ma pojęcie na temat makijażu permanentnego, potrafi fachowo doradzić w tej kwestii i co najważniejsze.. traktuje klienta z szacunkiem. Dba o wysoką jakość usług. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 14.03.2016 16:09:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją