Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MEGATHERM PŁYTY FUNDAMENTOWE

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-691 OLSZTYN E.WIECHERTA
Telefon: Kom. 502-261-264
Adres e-mail: office(małpa)megatherm.pl
Strona internetowa: www.megatherm.pl
Opis działalności: PŁYTY FUNDAMENTOWE, FUNDAMENTY PŁYTOWE GRZEWCZE, DOMY PASYWNE i NF15 Słowa kluczowe: płyty fundamentowe, płyta fundamentowa, megatherm,

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 7379
Data utworzenia profilu: 2013-03-21 20:01:11
Data ostatniej aktualizacji: 2019-04-17 19:12:16 

Opinie o MEGATHERM PŁYTY FUNDAMENTOWE

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna, uczciwa i solidna. Wykonała dla mnie grzewczą płytę fundamentową. Przebieg prac budowlanych jak i papierkowych odbył się bardzo sprawnie bez żadnych problemòw. Ekipa wykonujaca prace bardzo dobra, zgrana, jednym słowem wiedzą co robią??. Firma godna polecenia pod względem jakości jak i ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Kobrzyńska dnia: 2019-09-12 16:30:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy może ktoś podać koszty płyty fundamentowej Megatherm. Wiemy już, że firma solidna ale jak to wychodzi cenowo?
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2013-11-04 15:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w sposób profesjonalny podeszła do sprawy , pomogła mi w uzyskaniu zezwolenia na budowę , ze względu ,że nie mam z przyczyn zawodowych możliwości osobistego nadzorowania prac szukałem firmy która wykona całość zadania za mnie , wraz z wszelkimi formalnościami urzędowymi . Płyta została wykonana w 7 dni , wielkość płyty 189 m/2 , płyta grzewcza , kierownik budowy odebrał ja bez zastrzeżeń . Jestem bardzo zadowolony i mogę szczerze polecić .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 06:55:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma konkretna i fachowa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gal anonim dnia: 2013-06-25 17:01:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłem to forum przypadkiem, bo szukam fachowców na wykończeniówke, no ale skoro można się wypowiedzieć. Wykonywali dla mnie płytę w zeszłym roku i ogólnie poszło sprawnie. Trochę się naszukałem i nasłuchałem o specjalistach. Ogólnie mnie to trochę zmęczyło, ta cała budowa. Ale moge powiedzieć, że miałem szczęście do ekip no może z wyjątkiem elektryka i taki fundament polecam. Tak jak mnie zapewniali - czuję się "dobrze zaizolowany" :)))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A.Głowacki dnia: 2013-05-05 22:36:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Megatherm Polska z Torunia własnie zakończyła u mnie prace związane z wykonaniem płyty fundamentowej i pracami makroniwelacyjnymi , całość prac ocenia bardzo wysoko i profesjonalnie . Działkę kupiłem na Żuławach niestety jak się okazało mam bardzo słabe grunty nośne , geolog zalecił płytę fundamentową lekką . Sporo czasu i nerwów trwało za nim trafiłem na kogoś rzeczowego i znającego temat tego typu gruntów(pseudo znawców i mądrali wielu było po drodze) , firma Megatherm mocno się w mój temat zaangażowała , wizja lokalna , spotkanie z ich konstruktorem , dodatkowe badania geologiczne , dzięki takiej postawie i rzetelnemu podejściu do klienta , zdecydowałem się polecić im wykonanie płyty i dzisiaj wiem ,że była to dobra decyzja , cena była też lepsze od kilku konkurentów. Polecam znają się na swoim fachu . A.K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: A.KLEWCZAN dnia: 2013-04-24 08:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka fachowa i sprawna ekipa , ludzie majacy pojęcie i pasję budowaniu a co ważne odnoszący się z szacunkiem do inwestora . Z Żoną budujemy pod Szczecinem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: profesjonalna
Opinia dodana przez: Jerzyk Henryk dnia: 2013-04-04 14:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrawiam wszystkich budujących lub planujących . Długo się wachałem z wyborem ale nie żałuję ja i żona zdecydowaliśmy się na Megatherm i był to dobry wybór . Moja działka leży na terenach z gruntami słabo nośnymi do tego wysoka woda nie było wyjścia musiała być płyta fundamentowa . Przekonałem się do tej technologii , poczytałem , poszukałem i wybrałem firma solidną i pracowita , bardzo dużo mi pomogła i z wymiana gruntu i z doradztwem szczegulne podziekowania dla Pan Ryszarda z Megahterm bardzo był zaangarzowany w projekt płyty i pomoc techniczną .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Wołek dnia: 2013-03-26 11:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA: Zostałam poproszona przez Firmę megatherm o opinie jeśli wykonanie mnie usatysfakcjonuje i pragnę dotrzymać słowa . Płytę ma wykonaną perfekcyjnie , odbierał ją osobiście mój Tato który jest z zawodu czynnym Inspektorem Nadzoru , odbiory były na każdym etapie prac , od prac ziemnych do odbioru szczelności systemu wodnego i wylewki anhydrytowej , wszystko było wykonane wzorowo , codziennie dostawałam nawet dzienne raporty z przebiegu prac w danym dniu i planach na dzień następny . Mogę wystawić celującą ocenę i polecić firmę kolejnym inwestorom bo choć nie powiem obawy miałam ostatecznie są fachowi i godni zaufania . Mogę przesłać zdjęcia na priva jeśli ktoś jest zainteresowany : adrianna.witkowska@op.pl Pozdrawiam Nie było takiej potrzeby 30 lat gwaranci Adrianna Witkowska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Profesionalna
Opinia dodana przez: Adrianna Witkowska dnia: 2013-03-25 10:17:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znają się na swojej robocie i są uczciwi. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-24 12:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo fachowa i uczciwa , poprowadzili mi budowę od początki pomogli przy badaniach geologicznych i dokumentacji , każdy etap prac był dokumentowany zdjęciowo , dostawałem raporty co zostało wykonane dziś a co będzie jutro , życzył bym wszystkim fachowcom tak profesjonalnego podejścia . Szczerze polecam. Poza tym wykonali mi też ogrodzenie w zasadzie po kosztach też bez zastrzeżeń . W razie gdyby ktoś był zainteresowany mogę przesłać zdjęcia i namiary na nich . Krzysztof Polha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Krzysztof Polha dnia: 2013-03-22 10:58:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją