Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Carport Planet Tomasz Pankiewicz

Zawód: dekarskie usługi Budowlaniec 
Adres: Pomorskie, 80-122 Gdańsk Kartuska 214/218
Telefon: 58 303-27-09 Kom. 796 416 533, 515-844-105
Adres e-mail: biuro(małpa)carportplanet.pl
Strona internetowa: http://www.carportplanet.pl/
NIP:
584-239-72-36
Opis działalności: Produkujemy: wiaty garażowe, zadaszenia tarasów, daszki nad drzwi wejściowe i balkony. Zajmujemy się również dystrybucją szerokiego spektrum elementów z drewna klejonego Słowa kluczowe: wiaty garażowe, zadaszenia tarasów, wiata na samochód, wiaty samochodowe, wiaty drewniane, carport, daszek nad drzwi, poliwęglan komorowy, poliwęglan lity, poliwęglan, drewno klejone, domy drewniane,

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 21x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x 1x
Ceny usług: 75% niskie 6x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4787
Data utworzenia profilu: 2011-03-15 10:45:36
Data ostatniej aktualizacji: 2019-02-28 22:32:44 

Opinie o Carport Planet Tomasz Pankiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od dłuższego czasu szukałem sposobu na wykonie zadaszenia tarasu, które komponowałoby z bryłą budynku i było w odpowiedniej kolorystyce. W internecie natrafiłem na realizacje wykonane przez Carport Planet. O razu wiedziałem że ta firma będzie w stanie sprostać takiemu zadaniu. Opracowanie projektu, dobór kolorystyki zostało zrobione bardzo profesjonalnie i szybko. Termin realizacji zgodnie z planem i bez żadnych poślizgów. Super ekipa montażowa. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SGawda dnia: 2019-09-14 10:09:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z realizacji zamówienia jestem zadowolony ,fachowy i szybki montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2019-08-15 22:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać nic ująć.Po za wysoką ceną przynajmiej dla mnie wszystko od momentu złożenia zamówienia,poprzez kilukrotne zmiany projektu prze ze mnie,transport i w końcu montaż wszystko przebiegało bez najmniejszych zakłóceń.Czysty profesjonalizm zarówno ze strony organizacyjnej jak i brygady montażowej.W skali od1 do 10 10+.Z całą odpowiedzialnością POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bogdan Bonawenturczak dnia: 2019-08-11 14:07:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ale to bardzo staranne wykonanie. Bardzo dobra jakość pergoli. Fachowy i szybki montaż, bez naruszenia lub uszkodzenia pozostałych elementów konstrukcyjnych domu i tarasu. Cena przystępna, konkurencyjna na rynku. Pokazuje to najlepiej ilość zamówień w roku. Co niestety wprowadziło delikatne obsunięcie od przewidywanego terminu. Jednak to w niczym nie przysłania ogólnego WSPANIAŁEGO rezultatu. POLECAM. Warto
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-10 20:46:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po montażu wiaty tarasowej,która zostala wykonana w terminie a przede wszystkim,bardo dobrze.Gratuluje firmie i osobom w niej pracujące.Szacunek wszytkim.Dziękujemy wraz z moją żoną i pozdrawiamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: W Szczepanski dnia: 2019-08-10 17:32:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakup zabudowy tarasu przez internet? Szaleństwo. Ale okazało się, że jakość wykonania przeszła moje oczekiwania. Zabudowa wykonana perfekcyjnie. Przeszkody nie stanowiła również odległość z Gdańska do Lublina.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2019-07-08 21:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoko wykwalifikowani Specjaliści, znający się na materiałach i montażu, Sprawnie i dokładnie zamontowali zadaszenie nad tarasem. Wysoka jakość wykonania. Po zakończeniu prac wszystko zostało uprzątnięte. Dodatkowo bardzo mili, uprzejmi i dobrze zorganizowani. Polecam wszystkim, którzy chcą poprawić atmosferę domu - zadaszenie nad tarasem czyni specyficzną atmosfere, dom wydaje się większy i jednocześnie przytulniejszy. Halina
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Halina dnia: 2019-06-13 22:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko terminowo, solidnie, zgodnie z projektem i na przysłowiową "szóstkę". Efekt końcowy przeszedł moje wyobrażenie. Wow! Oby więcej takich firm na rynku. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldemar dnia: 2019-06-10 18:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Carport Planet Tomasz Pankiewicz to "strzał w 10" jeżeli chodzi o wybór firmy projektowej, a także wykonawcę zadaszenia przy zastosowaniu poliwęglanu i konstrukcji z litego drewna. Bardzo dobry kontakt mailowy, szybkie i kompetentne, konkretne odpowiedzi na zadawane pytania, dotrzymywanie terminów w 100%. Super! Jeżeli chodzi o ekipę montażową, młodzi Panowie, bardzo rzetelni, pracowici, czyści, uprzejmi, punktualni, mimo, że musieli pokonać drogę z Gdańska w okolice Warszawy, byli na czas, znający swoje zadania i obdarzeni dużymi umiejętnościami. Pomimo ponad 30 stopniowych upałów wykonali zadaszenie bardzo dużego tarasu w zaplanowanym czasie, bardzo starannie,zgodnie z projektem i dokumentacją. Same superlatywy! Polecam Firmę Carport Planet i jej pracowników !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka W., Bogusław F. dnia: 2019-06-06 13:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt na całym etapie realizacji. Firma godna polecenia. Fachowcy, profesjonaliści.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jarek M. dnia: 2019-05-20 17:20:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa montażowa sprawnie precyzyjnie wykonała zlecenie. Całe zadaszenie wykonano w ciągu 5 godzin. Wszystko dokładnie wysprzątali. Polecam firmę z czystym sumieniem, a ekipie życzę dalszych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2019-05-06 17:14:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez trzy lata zbieraliśmy oferty na wykonanie zabudowy tarasu z najróżniejszych firm z terenów Polski północnej do momentu, aż trafiliśmy na stronę Carport Planet. Do nawiązania kontaktu skłoniły nas bardzo dobre (jak się później okazało w pełni uzasadnione) komentarze znalezione w internecie. Panowie przygotowali wstępną wizualizację oraz wycenę już podczas pierwszej wizyty w ich salonie w Gdańsku. Następnie przyjechali na miejsce, wykonali pomiary oraz przesłali docelowy projekt wraz z końcową wyceną. Po podpisaniu umowy na realizację czekaliśmy niespełna cztery tygodnie! Montaż trwał około 1,5 dnia i po jego zakończeniu (wszystko elegancko posprzątane :) ) odbiór przeze mnie oraz finalne rozliczenie. Całość współpracy oraz jakość naprawdę WZORCOWA! :) Polecam z czystym sumieniem, a ekipie życzę dalszych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paweł Lewandowski dnia: 2019-04-26 09:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez precedensowa rzetelność i profesjonalizm. Jak najbardziej polecam tych montażystów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2019-04-09 19:22:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Moje zadaszenie zostało zamontowane szybko i sprawnie. Polecam tych fachowców.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2018-11-20 19:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, wszystko przebiegło sprawnie i terminowo.Jestem bardzo zadowolona.Słowem niezmarnowane pieniądze!!!! Dorota z Aleksandrowa Łódzkiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: DOROTA dnia: 2018-10-08 12:39:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zgodnie z umową. Szczegóły związane z wymiarami zadaszenia zostały dograne mailowo w jeden dzień. Widać duże doświadczenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2018-02-21 22:10:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Wszystko zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-24 17:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zarzutu szybka i solidna . Prace zadaszenia poszły sprawnie , zostały zrobione z pełnym profesjonalizmem . Mogę z czystym sumieniem polecić .
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2017-12-16 12:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowosc, montaz spawna. Nazajutrz zauwazylam ze jedna z belek nosnych zaczyna pekac od podstawy. Doslownie pekala w oczach. Na moje uwagi Pan wlasciciel zupelnie zbagatelizowal problem i zaproponowal zaszpachlowanie prawie polcentymetrowego pekniecia wzdloz juz calej beli. Nie dajcie sie zwiezc przyszli klienci. Uratowalo mnie chyba to, ze nie sfinalizowalam do konca transakcji I wymienili belke na nowa. Nawet montarzysci i ktorzy przyjechali naprawic usterke pukali sie w czolo slyszac o szpachlowaniu. Ale reasumujac i pomijajac tą wpadke polecam ccarportplanet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: po dluzsz
Opinia dodana przez: asia dnia: 2017-06-26 21:24:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładne zadaszenia. Fachowa i miła obsługa. Terminowa dostawa, a specjalne pochwały należą się ekipie montażowej która w kilka godzin postawiła u mnie zadaszenie! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotrek Warszawa dnia: 2015-09-21 19:16:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne sa te zadaszenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-03 20:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem kompetentna i rzetelna obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-12 18:20:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonują piękne zadaszenia, montaż przebiega szybko czysto po prostu profesjonalnie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-03-15 10:48:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją