Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Artur Magnuszewski Kancelaria Adwokacka Artur Magnuszewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 09-100 Płońsk pl. 15 Sierpnia 1
Telefon: 236627304 Kom. 604695154 Fax: 236627304
Adres e-mail: artur.magnuszewski(małpa)gmail.com
Strona internetowa: facebook.com/adwokatmagnuszewski
Opis działalności: Prowadzenie sporów sądowych, doradztwo prawne, obsługa prawna przedsiębiorców Słowa kluczowe: porady prawne, prawo, rozprawa, proces,

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x 2x
Ceny usług: 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 1319
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2018-09-01 20:55:22 

Opinie o Adwokat Artur Magnuszewski Kancelaria Adwokacka Artur Magnuszewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do pana mecenasa trafiłam od innego adwokata z polecenia. Jestem bardzo zadowolona i z pewnoscia bede go polecac innym osobom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AnetaK dnia: 2018-09-01 21:40:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Pan mecenas jest zawsze skrupulatnie przygotowany do spotkania, a kwestii sporów sądowych jest jednym z najlepszych cywilistów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2018-08-23 08:07:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny adwokat. Przedstawia sprawę taką jaka jest, a nie obiecuje gruszek na wierzbie. Bardzo doświadczony prawnik.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stały klient dnia: 2018-08-21 15:55:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny adwokat. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-08-20 15:55:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Konkretna, jasna i rzeczowa rozmowa, bardzo profesjonalne porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2018-08-11 15:03:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompletnie nieprzygotowany do spotkania,wprowadza w błąd informacjami,które nie mają żadnego poparcia prawnego.Zdecydowanie nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-13 14:48:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją