Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Budowlana Krzysztof Czmiel www.firma-budowlana.eu Krzysztof Czmiel

Zawód: budowlane przedsiębiorstwa Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 59-700 Bolesławiec Kosiby 48/5
Telefon: Kom. 731-613-017
Adres e-mail: kontakt(małpa)firma-budowlana.eu
Strona internetowa: www.firma-budowlana.eu
NIP:
6121702678
Opis działalności: BUDOWA DOMÓW- KIEROWNIK BUDOWY , Nadzór budowlany, Bolesławiec,Chojnów , Legnica www.firma-budowlana.eu Słowa kluczowe: BUDOWA DOMÓW - KIEROWNIK BUDOWY , Nadzór budowlany, Bolesławiec,Chojnów , Legnica www.firma-budowlana.eu

Ocena: 90% pozytywna 10x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1667
Data utworzenia profilu: 2015-04-26 09:55:29
Data ostatniej aktualizacji: 2018-04-08 11:13:21 

Opinie o Firma Budowlana Krzysztof Czmiel www.firma-budowlana.eu Krzysztof Czmiel

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dom wykonany niezgodnie z projektem, przez co doszły dodatkowe koszty poprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2019-09-06 22:36:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelnie profesjonalnie wykonują swoją pracę są godni polecenia, sumienni.Fajne chłopaki jestem z ich pracy zadowolona . Dzięki Nim mam piękny nowy Dom. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-08 15:40:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM: rzetelna firma, uczciwi ludzie, profesjonalne doradztwo, praca zrealizowana w uzgodnionym terminie, pełen profesjonalizm.
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2018-04-08 13:39:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.pełna fachowość,profesjonalizm,terminowe realizacje,rzetelność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-08 11:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, fachowość i terminowość
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Darek i Anna dnia: 2017-11-15 20:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Tą firmę w 100 % pełny profesjonalizm może nie są tani ale bardzo dokładni nie biorą kilku budów naraz skupiają się na jednej dzięki czemu idzie to sprawnie i terminowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2017-07-26 10:00:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 100 % profesjonalne podejście do inwestora oby takich firm coraz więcej na rynku było , szkoda że terminy odległe trzeba trochę czekać w kolejce ale naprawdę warto .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Cyprian dnia: 2017-02-13 21:22:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 100 % polecam tą firmę, kierownik na miejscu co doceniliśmy wysłuchując i widząc jakie problemy maja znajomi ze swoimi ekipami i dostępnościa kierownika... ekipa nie pijąca zero tzw żulerki wiecha to 5 kilo czekoladowych cukierków i kawa :-) naprawde pełen profesjonalizm z chęcią zapraszam przyszłych inwestorów do obejrzenia ich prac , NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomasz i Patrycja dnia: 2016-02-20 15:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Korzystałem z usług Pana Marcina jako kierownika budowy, z cała pewnością mogę polecić jego usługi.Super fachowiec,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-02-01 15:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna firma .Kierownik bardzo sympatyczny dopilnowuje wszystkiego i faktycznie uczestniczy codziennie w budowie .Postawili nam domek SSO w niecałe 10 tygodni . Naprawdę szczerze polecam sami doświadczyliśmy jak ciężko znaleźć dobra firmę której można zaufać pracują bardzo dobrze nie pija alkoholu terminowi i rzetelni .A co najważniejsze nie trzeba się martwic o kierownika , Pan Andrzej ma ponad 30 letnie doświadczenie więc warto słuchać jego uwag przy ewentualnych zmianach w projekcie czy doborze materiałów .Nam zaproponował przenieś komin i bardzo się cieszymy ze się posłuchaliśmy . Polecamy w 100 % firmę ludziom którzy są na etapie poszukiwań rzetelnej uczciwej i nie pijącej firmy naprawdę warto .
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie było żadnych
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-27 15:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i konkretna a przede wszystkim kierownik z potężnym doświadczeniem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2015-04-26 09:57:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją