Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bomar Marcin B.

Zawód: budowlane usługi i remonty Posadzkarz 
Adres: Wielkopolskie, Turek
Telefon: Kom. 661-384-726
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.posadzkibomar.pl
Opis działalności: Firma " Bomar" wykonuje posadzki betonowe agregatem posadzkarskim zwanym mixokretem. Gwarantujemy terminowość zadzwoń tel 661-384-726 lub odwiedź naszą stronę internetową: www.e-bomar.pl Słowa kluczowe: posadzki, maszynowe, mixokretem, wylewki, wylewki betonowe, agregatem,

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 10x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1654
Data utworzenia profilu: 2014-02-15 15:43:44
Data ostatniej aktualizacji: 2018-02-22 20:11:16 

Opinie o Bomar Marcin B.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zwięźle i krótko wielki pozytyw dla tej Firmy profesjonalna jakość i poczucie humoru tak trzymać Chłopaki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2018-07-20 16:02:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę wystawić wielki pozytyw. Firma robiła wylewki w domu jednorodzinnym. Jestem idealistą i ciężko miałem się zdecydować na firmę posadzkarską, kolega dał mi na nich namiary i nie żałuję decyzji posadzki wyszły perfekcyjnie aż miło popatrzeć naprawdę polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2018-02-20 22:34:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie gładzie natryskiem i jestem mega zadowolony co do jakości ich usług szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-28 01:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% tą firmę. Panowie robili dla mnie wylewki i należy im się wielki pozytyw. Posadzka wygląda jak kartka papieru tak trzymać :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikuś dnia: 2018-01-24 19:27:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie godni polecenia pozadzki wykonane wzorowo. War to podkreslic ze jako jedyna ekipa pracujaca u mnie na budowie pozostawila po sobie porzadek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2017-04-16 14:03:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-12 22:30:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na razie najlepsza ekipa na mojej budowie zdecydowanie polecam chociaż porządek po sobie zostawili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inwestor dnia: 2014-12-30 22:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę BOMAR znalazłem przeglądając internet oglądałem ich pracę i zdecydowałem sięna ich usługę. Wykonali u mnie posadzki w domu jednorodzinnym i muszę szczerze ich polecić. Robota wykonana wzorowo szybko, czysto i co najważniejsze zostawili po sobie porządek czego nie mogę powiedzieć o innych firmach które u mnie pracowali niestety dla przykładu po tynkarzach wywiozłem przyczepę zaprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2014-08-15 21:05:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolejna firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-07-25 19:08:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Płytkarz zadowolony z posadzek wykonanych przez firmę "Bomar" wiec należy się chłopakom Pozytyw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-06-19 13:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2014-05-12 21:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła zgrana ekipa prace wykonane wzorowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-03-16 22:08:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posadzki wykonane wzorowo szukaliśmy długo z mężem dobrych fachowców oglądaliśmy prace wykonane przez firmę Bomar i należy im się wielki pozytyw..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-03-04 20:29:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zgrana ekipa robili u mnie posadzki i naprawdę mogę ich w 100% szczerze polecić jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szymek dnia: 2014-02-25 19:10:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją