Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remonty Poznań HAL-DOM-GIPS ŁUKASZ MĘCLEWICZ

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Wielkopolskie, 62-200 POZNAŃ CHŁAPOWSKIEGO 26
Telefon: Kom. 691-847-677
Adres e-mail: poznanremnty(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.hdgremonty.pl
NIP:
7842244947
Opis działalności: KOMPLEKSOWE REMONTY W POZNANIU Słowa kluczowe: POZNAŃ REMONTY, FIRMY REMONTOWE POZNAŃ, MALOWANIE,SZPACHLOWANIE,PŁYTKI,PANELE, SUCHA ZABUDOWA,

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 4502
Data utworzenia profilu: 25.08.2013 13:46:13
Data ostatniej aktualizacji: 03.02.2018 17:17:51 

Opinie o Remonty Poznań HAL-DOM-GIPS ŁUKASZ MĘCLEWICZ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowe wykończenie naszego mieszkania godne pochwały. Jesteśmy bardzo zadowoleni z prac wykonanych przez Pana Łukasza oraz jego ekipy.Z mieszkania na które my nie mieliśmy wizji powstało coś czego nie można opowiedzieć słowami.Serdecznie polecamy Firmę hal-dom-gips do kompleksowych remontów również Państwa mieszkań.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: helena dnia: 22.07.2020 18:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Łukasza przeprowadziła kompleksowe wykończenie wnętrza naszego nowo zakupionego mieszkania w Poznaniu. Prace zostały wykonanie zgodnie ze sztukom na końcu mieszkanie zostało posprzątane. Dobry kontakt pozwolił na to że mogliśmy zająć się swoimi sprawami nie myśląc o remoncie. SERDECZNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: weronika dnia: 06.08.2019 21:13:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Hal - dom - gips. Jestem bardzo zadowolona z generalnego remontu mieszkania w starym bloku. Miałam wymieniane wszystkie instalacje, przebudowaną łazienkę oraz został wykonany pełen zakres prac (podłogi, ściany, sufity, kafelki, itd.). Na każdym etapie mogłam liczyć na fachowe doradztwo oraz miałam bardzo dobry i stały kontakt z Szefem firmy. Prace zostały wykonane profesjonalnie, starannie, z dbałością o estetykę, łącznie z nasieniem poprawek m.in. po innej ekipie od drzwi oraz zakończyły się w umówionym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna L. dnia: 20.01.2019 16:34:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowy remont kawalerki wykonany całkowicie zdalnie. Podczas całego remontu kontakt wyłącznie poprzez email oraz telefon. Zlecone prace zostały wykonane solidnie i terminowo. Pan Łukasz chętnie udzielał porad i wykonywał zlecone zakupy. Dostępny cenowo. Wykonawca zawsze wywiązywał się z ustaleń (co obiecał to zrobił) a nawet więcej – jako ze nie przebywałem na miejscu Pan Lukasz ogarniał sprawy związane z pilnymi kontaktami z administracja. Uprzejmy w kontaktach, rzeczowy, profesjonalny. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 22.01.2018 09:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z PRAWDZIWĄ PRZYJEMNOŚŚCIĄ REKOMENDUJE FIRME PANA ŁUKASZA MĘCLEWICZA KTÓRY WYKONYWAL DLA MNIE KOMPLEKSOWĄ ADAPTACJE PODDASZA. FIRMA DZIAŁAŁA SPRAWNIE WYKONUJĄC PRACE BEZ ZASTRZERZEŃ.NA KONIEC PRAC POZOSTAWILI PO SOBIE NA BUDOWIE PORZĄDEK ORAZ POZBYLI SIĘ ZBĘDNYCH MATERIAŁÓW. SERDECZNIE POLECAM ORAZ ZAPRASZAM NA STRONE WWW. PANA ŁUKASZA WWW.HAL-DOM-GIPS.MAMFIRME.PL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 27.12.2013 19:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam przyjemność współpracować z tą firmą. Pan Łukasz potrafi i doradzić i zasugerować korzystne zmiany.Prace budowlane wykonali solidnie i uczciwie bez wykonywania jakikolwiek poprawek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pani Ewa dnia: 27.10.2013 11:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z Panem Łukaszem już od 7 zlecając mu prace polegające na adaptacjach poddaszy na cele mieszkalne w pełnym zakresie i z miłą chęcią polecam firmę innym potencjalnym klientom odwiedzających tą stronę. Prace wykonywane są czysto, starannie oraz bez jakiś większych poprawek. SERDECZNIE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SŁAWOMIR CEJBA dnia: 19.10.2013 15:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PRACE PRZY OCIEPLENIU BUDYNKU ZOSTAŁY ORAZ POLOŻENIU PŁYTEK ŁAZIENKOWYCH ZOSTAŁY WYKONANE CZYSTO ORAZ SOLIDNIE TERMINOWO I W PRZYSTĘPNEJ CENIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ARTUR CZAJKA dnia: 08.09.2013 21:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka realizacja zlecenia, czysto oraz ładnie wykonane zlecenie. jestem bardzo zadowolona z firmy pana łukasza. Kuchnia oraz łazienka wyszła znakomicie. POLECAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MARTA BERNDT dnia: 25.08.2013 13:49:43 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją