Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agencja marketingowa MW Mateusz Wasik

Zawód: reklamowe agencje  
Adres: Śląskie, Bielsko-Biała
Telefon: Kom. 604 990 753
Adres e-mail: mwasik(małpa)mattwasik.pl
Strona internetowa: www.mattwasik.pl
NIP:
6521685802
Opis działalności: Agencja Marketingowa Mattwasik Studio - Tworzenie stron internetowych oraz sklepów internetowych. Grafika, poligrafia, wizytówki, ulotki, bannery reklamowe, marketing internetowy, kampanie reklamowe, Adwords, kampanie Facebook. Słowa kluczowe: Strony internetowe, sklepy internetowe, obsługa portali społecznościowych, identyfikacja wizualna, grafika komputerowa, DTP, sesje zdjęciowe, wizerunek firmy i marki, projekty graficzne

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 376
Data utworzenia profilu: 2018-01-24 15:03:10
Data ostatniej aktualizacji: 2018-01-29 11:02:52 

Opinie o Agencja marketingowa MW Mateusz Wasik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stworzona przez Pana Mateusza strona internetowa wyszła świetnie! Nie bez znaczenia jest także świetny kontakt, wyrozumiałość przy tłumaczeniu wszelkich zawiłości tworzonej strony oraz cenne porady dot. promocji działalności w sieci. Zdecydowanie polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina L dnia: 2018-02-16 13:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiliśmy projekt logo, wizytówek oraz banneru. Zarówno oferta jak i profesjonalizm właściciela przekonały nas do skorzystania z usług agencji i jesteśmy w 100% zadowoleni z realizacji. Pan Mateusz dostarczył wizytówki oraz baner wysokiej jakości a ponadto pomógł w zorganizowaniu prac zw. z postawieniem konstrukcji pod baner.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kancelaria Adwokacka dnia: 2018-02-07 11:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna pomoc przy tworzeniu stron internetowych, pełen profesjonalizm, zupełnie nowatorskie projekty, zdrowe i rzetelne podejście do kwestii pozycjonowania - zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena N. dnia: 2018-01-29 09:26:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy zarówno przy tworzeniu strony internetowej, jak i projektów graficznych dla firmy. Kompleksowa obsługa, fachowe doradztwo, świetny kontakt, a przede wszystkim rewelacyjne efekty. Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga M. dnia: 2018-01-28 22:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam nic do dodania-wszystko rewelacyjnie, sprawnie i bez zarzutów. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2018-01-25 16:37:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Mateuszem przebiegła wzorowo. W ramach zleconych prac zrealizowana została mała kampania promocyjna w serwisie KoBBieciarnia oraz sesja zdjęciowa oferowanych przez nas produktów. Bardzo dobry kontakt. Polecam gorąco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja Berdys dnia: 2018-01-25 15:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ramach nawiązanej współpracy, Pan Mateusz Wasik wykonał dla nas stronę internetową, projekty graficzne opakowań na urządzenia sprzedawane przez naszą firmę oraz wizytówki. Współprace oceniamy bardzo pozytywnie - wzorowy kontakt, rzetelność oraz świeże propozycje projektów świadczą o pełnym profesjonalizmie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arkadiusz Z dnia: 2018-01-24 18:40:33 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją