Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Radajewska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 40-730 Katowice Panewnicka 25
Telefon: Kom. +48518626004
Adres e-mail: anna.radajewska(małpa)adwokat-radajewska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-radajewska.pl
NIP:
634 261 09 86
Opis działalności: Kancelaria prowadzi działalność również poza granicami Polski na terenie Włoch oraz Anglii Słowa kluczowe: Prawo rodzinne, prawo cywilne, prawo gospodarcze, prawo karne, prawo brytyjskie

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 45x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 37x
Ceny usług: 100% niskie 20x 9x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 8179
Data utworzenia profilu: 2017-05-29 10:42:23
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-31 11:22:53 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Anna Radajewska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Kancelarie Pani Mecenas! Wcześniej sprawę rozwodową i z nią związane prowadzone były przez 3 inne kancelarie, jednak dopiero Pani Mecenas podeszła do sprawy w pełni profesjonalnie i rzetelnie. Zawsze świetnie przygotowana do sprawy, zawsze w kontakcie z klientem, zawsze służąca radą zapewnia bezpieczeństwo i jest ogromnym wsparciem. Nie boi się wyrażać swojego zdania na sali sądowej mając na uwadze dobro swego klienta. Bardzo żałuje, że nie trafiłam do P. Mecenas wcześniej na pewno moje sprawy byłyby już zakończone.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgorzata E. dnia: 2020-02-24 06:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm Pani mecenas oraz całej kancelarii - polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam k dnia: 2020-01-04 17:16:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria, która działa na wysokim poziomie. Panie mają ogromną wiedzę w zakresie swoich usług. Ja korzystałam przy rozwodzie a teraz, Kancelaria prowadzi moją sprawę o zgodę na wyjazd dzieci na pobyt stały. NA prawdę genialne Panie konkretne i zdecydowane. Zawsze dotrzymują uzgodnionych terminów, pilnują wszystkich formalności. Jednym słowem Kancelaria godna zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2019-12-11 13:01:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas Radajewskiej jest godna polecenia. Pani adwokat jest profesjonalna, kompetentna oraz skuteczna. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2019-11-24 15:35:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest bardzo profesjonalna w tym co robi. Wszystko wykonane rzetelnie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-01 12:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Mecenas. Jest świetna, kompetentna i profesjonalna w prowadzonych sprawach. Pełna poświęcenia i indywidualnego podejścia do każdej sprawy. Dyspozycyjna i zaangażowana w moją sprawę. Szczerze polecam Kancelarię Pani Mecenas Anny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2019-09-18 18:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna Radajewska jest bardzo dobrym adwokatem. Zawsze służy pomocą i potrafi wspierać w trudnej sytuacji. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Patrycja Filarska dnia: 2019-08-12 11:59:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna kancelaria. Rzeczowe i fachowe podejscie do sprawy. kontakt i terminowosc bez zastrzezen. Polecam wszystkim ' potrzebujacym'
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz Sz. dnia: 2019-08-09 21:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest doskonałym adwokatem. Niezwykle skuteczna, konkretna i sympatyczna. POLECAM w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2019-07-28 22:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas zawsze służy pomocą, pełen profesjonalizm. Pracowita, stanowcza, jak najbardziej polecam współprace z Pania Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kajtek dnia: 2019-06-19 08:44:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Ania to wzór w swoim zawodzie. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, zrozumienie i skuteczność w prowadzeniu do finału sprawy. Polecam w pełni!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukasz Bargieł dnia: 2019-04-28 22:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna Pani Mecenas. Świetny kontakt, zawsze w pełni byłem informowany o postępach sprawy. Znalazłem już swojego prawnika. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Kowalczyk dnia: 2019-04-07 16:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Mecenas Annę Radajewską cechuje profesjonalizm, rzeczowość, pełna dyspozycyjność. Kontakt z Panią Mecenas genialny, w razie potrzeby zawsze można liczyć na bieżącą pomoc czy kontakt telefoniczny. To osoba o wysokiej kulturze osobistej, przy tym niezwykle sympatyczna. Opieka prawna Pani Mecenas daje oparcie i poczucie bezpieczeństwa, co jest niezwykle ważne w trudnym momencie życiowym jakim jest rozwód. Mając do czynienia z wcześniejszą opieką prawną innych kancelarii tym bardziej zdecydowanie polecam właśnie Panią Mecenas Annę Radajewską, która jest stuprocentową profesjonalistką w swoim fachu. Wreszcie czuję się "zaopiekowana":)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2019-02-28 19:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra prawniczka przykłada sie do danej sprawy,nigdy mi sie nie zdarzyło żeby nie wstawila sie na dana sprawe.Zawsze jest pod telefonem o każdej porze,konkretna kobieta walczy do końca przedewszystkim bardzo madrze prowadzi sprawe,ja mam akurat sprawe karna i póki co wszystko idzie w dobrą strone,powiem krótko na pani Annie Radajewskiej można polegać bez pani mecenas już bym siedział,pełne ogarniecie z strony całej kancelarii. Jeżeli ktoś bierze opinie do siebie to w tą opinie niech uwierzy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2019-02-24 12:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna, rzeczowa, skuteczna, miła obsługa w zakresie spraw gospodarczych, bieżących związanych z funkcjonowaniem spółek prawa handlowego oraz prowadzeniem jednoosobowej działalności gospodarczej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Z. dnia: 2019-02-11 09:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi kancelarii Pani Anny Radajewskiej. Fachowa i szybka pomoc, dyspozycyjność, indywidualne podejście i duża doza empatii ze strony Pani mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-11 09:10:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani Anny Radajewskiej jest godna polecenia. Moją sprawą zajęto się szybko i fachowo z pozytywny skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maniek dnia: 2019-01-10 23:04:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa karna, która prowadziła Pani Mecenas zakończyła się dla mnie pozytywnie. Jestem bardzo zadowolony z usług Kancelari Anny Radajewskiej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2019-01-10 22:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas zajmuje się wszystkimi moimi sprawami prywatnymi jak również reprezentuje moją firmę. Jest kompetentna, zaangażowana, ma bardzo dużą wiedzę oraz doświadczenie. Zawsze pilnuje wszystkiego, nie pozostawiając swojego klienta w niepewności Dba o dobro oraz bezpieczeństwo prawne swoich klientów. Wzbudza zaufanie. Polecam wszystkim Panią mecenas Annę Radajewską, gdyż kilkuletnia stała współpraca jeszcze nigdy mnie nie zawiodła.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2018-12-03 21:46:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Panią adwokat Annę Radajewską. Z przyczyn losowych zgłosiłam się do Pani Mecenas dopiero około 10 dni przed rozprawą. Mimo, że czasu zostało niewiele, to Pani Adwokat nie miała żadnego problemu, żeby dopasować czas i termin spotkania do moich potrzeb. Pani Adwokat jest osobą dyspozycyjną, profesjonalną, konkretną i zaangażowaną w sprawy klienta. Z całego serca POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta M. dnia: 2018-10-17 19:41:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Chciałbym serdecznie polecić Panią mecenas. Miałem do czynienia już z kilkoma adwokatami, ale prowadzenie sprawy przez kancelarię Pani Anny to coś zupełnie innego. Całkowite zaangażowanie, bardzo indywidualne podejście do sprawy, duża dyspozycyjność, profesjonalizm a przede wszystkim ludzkie spojrzenie na klienta wprowadzają komfort psychiczny i pewien rodzaj spokoju, że złożyliśmy sprawy w dobre ręce. Dziękuję za prowadzenie mojej sprawy i pomoc. Pozdrawiam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ŁZ dnia: 2018-09-24 18:56:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat ANNA RADAJEWSKA - fachowe wsparcie prawne, perfekcja, SKUTECZNOŚĆ, komfort współpracy - Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona Gałuszka dnia: 2018-07-31 10:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas oraz jej Kancelarię. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Super kontakt i profesjonalne podejście do sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grażyna J. dnia: 2018-07-01 12:27:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wygrała sprawę o odszkodowanie. Dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2018-03-16 12:25:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Pania Mecenas to czysta przyjemność, super kontakt i przede wszystkim profesjonalne podejscie do kazdego typu spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kojot dnia: 2018-03-16 11:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z obsługi ze strony całej kancelarii. Sprawa, z którą przyszedłem, została zakończona w sposób bardzo rzetelny, terminowy i w rozsądnej cenie. Pani Adwokat Anna Radajewska jest godnym zaufania specjalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz Jurczyk dnia: 2018-03-16 10:58:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezmiernie wdzięczny za fachową pomoc. Przebywam aktualnie za granicą ( UK ) i pilnie potrzebowałem adwokata biegle rozmawiającego po angielsku. Pani Mecenas jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mario z UK dnia: 2018-03-15 09:32:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuje Pani Mecenas Annie Radajewskiej za kompleksową i fachową obsługę mojej sprawy. Z pewnością powrócę i mogę w 100% polecić Pani usługi. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2018-03-14 20:22:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Annę Radajewską oraz jej Kancelarię - w trudnych sytuacjach życiowych . Pani Mecenas indywidualnie podchodzi do sprawy, profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem które owocuje oczekiwanymi wynikami. Posiada bardzo szeroką wiedzę pozwalającą skutecznie prowadzić sprawy. Rzetelna i kompetentna Adwokat którą mogę w 100% polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Romuald Folta dnia: 2018-02-11 20:58:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i profesjonalna obsługa. Pełne zaangażowanie w sprawę klienta, indywidualne podejście, bezproblemowy kontakt. Do tej pory nie spotkałam się z tak dobrą i spersonalizowaną obsługą adwokacką. Szczerze, z czystym sumieniem polecam korzystanie z usług Pani Mecenas Anny Radajewskiej i jej zespołu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna T dnia: 2018-02-01 14:15:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Anna Radajewska jest zawsze perfekcyjnie przygotowana, zaangażowana i dociekliwa, zwraca uwagę na najmniejsze szczegóły, które często mają potem znaczenie i ma wyjątkowy dar do wpadania na nietypowe (i co najważniejsze skuteczne) pomysły. Pilnuje sprawy i informuje na bieżąco co się dzieje przez co zawsze czuję się bezpiecznie. Nie wyobrażam sobie już innego adwokata który mógłby prowadzić Moje aprawy i mam nadzieję, że Pani Mecenas będzie zawsze pomagać Mi i mojej rodzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2018-01-23 11:14:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Annę Radajewską oraz jej zespół,a zwłaszcza Panią Katarzynę Kupietz.Pani Mecenas Anna Radajewska jest osobą skrupulatną,rzetelną i bardzo konkretną!!!Jest profesjonalistą zaangażowaną w sprawy klienta.Bardzo dobry adwokat godny polecenia.,a przede wszystkim wspaniała osoba wrażliwa na ludzkie nieszczęście!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Joanna B. dnia: 2018-01-17 21:42:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetencja, fachowa obsługa, rzeczowa porada - Pani Mecenas to wspaniała osoba, zawsze znajdzie sposób by wyciągnąć zawet z największych tarapatów - gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-15 18:16:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię pani mecenas Anny Radajewskiej za fachową opiekę, profesjonalizm i pełne zaangażowanie, bardzo sympatyczną atmosferę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamińska H. dnia: 2017-12-13 22:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kobietą i mężczyznom w trudnych sytuacjach zyciowych polecam Panią Annę Radajewską. Jej zaangażowanie oraz podejście owocuje oczekiwanymi wynikami. Bardzo polecam w gdy napotkamy różne problemy życiowe. Posiada doświadczenie oraz zmotywnowany zespół do osiągania wyników
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: W potrzebie dnia: 2017-12-10 04:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zagubionym i doświadczonym życiowo kobietom - matkom szczerze polecam stanowczą Panią Mecenas Radajewską. Jest to przewidujący prawnik z dużym doświadczeniem i zaangażowaniem. Sama wybrałam ten Zespół z polecenia. Sprawa rozwiązana pomyślnie mimo wielu trudności !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KK dnia: 2017-11-16 22:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam pania adwokat Anne Radajewska, wykonuje swoja prace bardzo rzetelnie i bardzo powaznie podchodzi do sprawy. Zawsze robi wszystko co w jej mocy by pomoc klientowi,za kazdym razem mialam bardzo latwy kontakt telefoniczny za kazdym razem gdy tego potrzebowalam. Bylam z coreczka w bardzo ciezkiej sytuacji dzieki pani Ani udalo sie rozwiazac problem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2017-11-11 22:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Panią Mecenas Annę oraz jej Kancelarię. Pani Mecenas indywidualnie podchodzi do sprawy, profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Posiada bardzo szeroką wiedzę pozwalającą skutecznie prowadzić sprawy. Bardzo dobry kontakt pozwala na poczucie bezpieczeństwa oraz pełnej opieki. Rzetelna i kompetentna Adwokat którą mogę w 100% polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-11-09 17:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Annę Radajewską z pełną odpowiedzialnością.Pani Anna jest osobą posiadającą szeroką wiedzę, doświadczenie i niezbędne cechy pozwalające Jej bardzo skutecznie reprezentować klienta w sądzie.Pani Mecenas była bardzo zaangażowana w moją sprawę, kontakt był ciągły i zawsze uzyskiwałem odpowiedzi na zadawane pytania.Duże odległości, które musiała pokonać w mojej sprawie też nie były problemem.Z czystym sumieniem polecam Kancelarię Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Władysław D. dnia: 2017-10-30 23:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście, profesjonalna pomoc i dostępność w każdej sytuacji. Pani mec. Anna Radajewska wraz z zespołem, a w szczególności Panią Katarzyną Kupietz, zawsze czuwają nad powierzonymi im sprawami, służą poradą i pomocą w najbardziej skomplikowanych kwestiach, angażując wiele własnego wolnego czasu. Nie wyobrażam sobie lepszej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirex IV Mirosław Zwaniecki dnia: 2017-07-03 08:30:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam Panią Mecenas Annę Radajewską oraz Jej zespół. Pani Anna prowadziła mi rozwód i nadal prowadzi kolejną sprawę. Rzetelna, zawsze potrafiąca doradzić a także podtrzymać na duchu Pani Mecenas. Na każdym etapie współpracy odczuwam zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam Kancelarię Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-06-27 09:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kazdy komu zalezy na profesjonalnej, empatycznej i ekspansywnej wspolpracy powinien oddac swoje sprawy w rece Pani mec. Anny Radajeswkiej i jej zaangazowanego zespolu, przede wszystkim Pani mec. Aleksandry Siemaszko i Pani Rozy Nowak. Niesztampowa metoda pracy, bardzo bogata wiedza, rzetelne i szybkie informacje, intensywny kontakt ale przede wszystkim, za co jestem najbardziej wdzieczny, poczucie ochrony i bezpieczenstwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-06-27 00:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas Anne Radajewską oraz jej zespół, a w szczególności Katarzynę Kupietz. Kancelaria jest w pełni profesjonalna i zaangażowana w sprawy klienta. Każdy kontakt jest w pełni uzasadniony, kancelaria czuwa nad każdą kwestią spraw cywilnych i karnych. Polecam usługi Pani Anny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T dnia: 2017-06-26 16:01:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oddając swoje problemy kancelarii Pani Anny od początku do końca wszystkich spraw czułem pełen profesjonalizm i zaangażowanie w każdy aspekt sprawy. Rzetelna i kompetentna Adwokat z bardzo wysoką kulturą osobistą wiedzą i skutecznością w prowadzeniu spraw i negocjacji. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu naszej współpracy i szczerze polecam usługi tej kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: M. H. dnia: 2017-06-22 12:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Panią adwokat Annę Radajewską. Prowadziła mój bardzo skomplikowanym rozwód z orzekaniem o winie już teraz byłego męża, który zakończył się pozytywnie dla mnie.Nie wyobrażam sobie innej osoby,która tak precyzyjnie i przede wszystkim z tak ogromnym poświęceniem oddała się tej sprawie.Pani Anna Radajewska to doskonały adwokat, którego polecam wszystkim. Dzięki niej od paru tygodni odczuwam wielką ulgę i satysfakcję oraz przede wszystkim zadowolenie,że sprawiedliwość jest"górą". W sytuacjach trudnych,ciężkich jakie nas w życiu spotykają warto mieć obok siebie kogoś kto nas wesprze i będzie razem z nami walczył o to co najlepsze i taka jest właśnie Pani adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-22 09:32:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją