Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

K-7 Tomasz Mielczarski Tomasz Mielczarski

Zawód: budowlane usługi i remonty Płytkarz 
Adres: Kujawsko-pomorskie, Grudziadz
Telefon: Kom. 512518357
Adres e-mail: tomaszmielczarski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.k-7.oferteo.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2528
Data utworzenia profilu: 2014-01-08 19:32:30
Data ostatniej aktualizacji: 2017-10-15 12:53:12 

Opinie o K-7 Tomasz Mielczarski Tomasz Mielczarski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo gorąco polecam firmę K-7 Pana Tomasza Mielczarskiego. Współpraca przebiegała w z o r c o w o. Wykończenie mieszkania ze stanu deweloperskiego (gładzie, glazura, malowanie, gniazdka i włączniki elektryczne, oświetlenie, montaż kabiny prysznicowej, umywalki, muszli klozetowej itp.) zostało wykonane bardzo dokładnie, precyzyjnie, z największą starannością o szczegóły i detale oraz w przystępnej cenie. Podpowiedzi i sugestie pomagały w doborze najlepszych materiałów budowlanych. Uzgadniał wszystkie szczegóły, dotrzymał umowy i ustaleń, jest na wskroś uczciwy. Sporo rzeczy, jak zakupy szeregu drobiazgów, acz ważnych drobiazgów, nie obchodziły mnie w ogóle – wszystkim zajął się Pan Tomek. Współpraca przebiegała na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2019-01-16 23:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAMY FIRMĘ PANA TOMKA. WSPÓŁPRACA PRZEBIEGAŁA BEZ ZASTRZEŻEŃ. REMONT BARDZO ZANIEDBANEGO MIESZKANIA ZOSTAŁ WYKONANY DOKŁADNIE, PRECYZYJNIE, Z NAJWIĘKSZĄ STARANNOŚCIĄ O SZCZEGÓŁY I DETALE. PANOWIE PODPOWIADAJĄ ROZWIĄZANIA TECHNICZNE, POMAGAJĄ W DOBORZE NAJLEPSZYCH MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH, UZGADNIAJĄ WSZYSTKIE SZCZEGÓŁY, DOTRZYMUJĄ UMOWY I USTALEŃ, SĄ UCZCIWI. WSPÓŁPRACA PRZEBIEGAŁA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE I W MIŁEJ ATMOSFERZE. POLECAMY MAGDA I BARTEK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-05-13 20:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi mogę polecić ją kazdemu bo zadowoli nawet bardzo wybrednych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wieslawa dnia: 2016-02-13 09:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z usług p. Tomasza,remont przeprowadzony szybko i sprawnie.Polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna Zamorowska dnia: 2014-02-27 16:59:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bez zastrzeżeń,jestem bardzo zadowolony i napewno będę polecał tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 13:06:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny wykonawca. Głównie sprawdził się jako podwykonawca na moich budowach w zakresie prac glazurniczych. Poza tym wysoka jakość innych robót wykończeniowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARMAL dnia: 2014-01-08 19:33:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją