Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WIMAROL sp.j.

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Dolnośląskie, 51-501 Wrocław Swojczycka 1
Telefon: (71) 372 95 36
Adres e-mail: biuro(małpa)wimarol.pl
Strona internetowa: www.wimarol.pl
NIP:
898 001 03 35
Opis działalności: sprzedaż i montaż rolet żaluzji moskitier i plis Słowa kluczowe: rolety plisy moskitiery żaluzje cięcie strumieniem wodnym waterjet

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3039
Data utworzenia profilu: 2013-01-21 12:48:03
Data ostatniej aktualizacji: 2017-09-18 08:53:15 

Opinie o WIMAROL sp.j.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety i moskitiery są świetne! Bardzo mi się podobają i widać, że są porządne i lepszej jakości. Dobre doradztwo i profesjonalny pomiarowiec. Mogę śmiało polecić tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Andrzej K. dnia: 2017-09-17 18:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam nic do zarzucenia. Dobrze się spisali. Zlecenie wykonane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-27 15:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrze że są jeszcze tak dobre firmy. Mogłem liczyć na konsultacje przed zakupem dobrze mi doradzono w sprawie rolet i dzięki temu wiedziałem jaki towar wybrać. Teraz jest już wszystko tak jak powinno być
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-23 12:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony ze współpracy z firmą. Muszę przyznać, że produkują wysokiej jakości rolety oraz żaluzje. Do tej pory mnie nie zawiedli w związku ze zleceniami wykończeniowymi budowanych domów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-19 13:27:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i solidna firma. Jestem bardzo zadowolona z ich pracy. Roletki mam ładnie zrobione. Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-18 08:32:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma i moge ją śmiało polecić ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-10 09:12:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, produkują naprawdę dobrej jakości okna. nie licząc okien, wstawiali u mnie również drzwi. cieszę się z inwestycji, nie żałuję grosza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 11:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wywiązali się z terminu i z precyzją wykonali zadanie. Ja również nie mogę powiedzieć złego słowa od nich. Dobrze się spisali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-08 08:12:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety sa świetne, podobaja mi się bardzo, wszystko dziala jak powinno ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-29 11:42:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zadnych zastrzezen, spełniono moje oczekiwania. Miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-21 12:48:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją