Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SOLID MADE Tomasz Kasołka

Zawód: obuwie - naprawa, usługi szewskie Szewc 
Adres: Wielkopolskie, 61-642 Poznań os. Kosmonautów 104c/20
Telefon: Kom. 690894694
Adres e-mail: solidmade(małpa)interia.pl
Strona internetowa: solidmade.cba.pl
NIP:
6080006001
Opis działalności: Zakład handlowo-usługowy zajmujący się profesjonalnie naprawą obuwia, dorabianiem kluczy... więcej na stronie internetowej firmy. Zapraszamy Słowa kluczowe: Naprawa obuwia szewc Winogrady Poznań

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3353
Data utworzenia profilu: 2011-09-08 11:56:06
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-28 19:34:03 

Opinie o SOLID MADE Tomasz Kasołka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NARESZCIE znalazłam prawdziwego fachowca - złotą rączkę! Ta firma świadczy tak duży zakres usług i prowadzi sprzedaż na prawdę wielu świetnych jakościowo produktów, że nie sposób tu opisać po kolei... Trzeba sprawdzić samemu. Ceny nie są niskie, ale jakość, trwałość, wykonanie i wiedza jaką dysponują jest tego warta. Naprawią chyba wszystko! W tym jednym miejscu zostawiłam ostatnio buty szpilki, koszule do prania - mają też usługi pralni chemicznej :) oraz kupiłam rewelacyjne wkładki do butów. Buty miałam zrobione po 20 minutach! Inne usługi zawsze realizują w terminie podanym na kwitku, z dokładnością co do dnia i godziny odbioru! POLECAM, takich firm w tym kraju jest niewiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nigdy nie miałam potrzeby niczego reklamować. Rzetelna firma!
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-01-28 19:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratowane kilka par butów, z którymi chciałam się rozstać plus torebki (teraz trzymają się lepiej niż świeżo po zakupie..).Bardzo szybko, tanio i solidnie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wikens dnia: 2014-08-07 00:28:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uratowane buty, z którymi miałam się juz pożegnać....Dopasowane idealnie wkładki do innych butów i porządnie wszyty zamek do torebki.Jestem bardzo zadowolona z wykonania i ceny za usługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-06-04 11:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, solidnym, tani i blisko domu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gromosław dnia: 2011-12-08 18:15:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały fachowiec. Wykonanie bez zastrzeżeń, szybkie terminy i niskie ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-10-04 21:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam, że buty do wyrzucenia, a teraz nie widać, że coś z nimi było nie tak. Solidne i staranne wykonanie, miła obsługa. Szeroki zakres usług: naprawa najdziwniejszych usterek i wykonywanie niestandardowych zleceń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-09-12 19:28:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa, naprawa wykonana dokładnie i sumiennie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2011-09-08 14:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny obecnie najniższe jakie znalazłem w Poznaniu, bogaty asortyment usług i towarów, terminowość i wysoka jakość usług, nawet nietypowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Wzorowa
Opinia dodana przez: Alfi dnia: 2011-09-08 12:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niskie ceny, wytrzymałe materiały, ekspresowe usługi, fachowe porady, szeroki asortyment
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Hrolf dnia: 2011-09-08 11:57:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją