Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stolarstwo Marek Kochaniak

Zawód: Stolarz 
Adres: Mazowieckie, 02-237 Warszawa ul. Instalatorów 7c
Telefon: 22 245-19-24 Kom. 602 343 061
Adres e-mail: marek(małpa)stolarstwo-meblowe.waw.pl
Strona internetowa: stolarstwo-meblowe.waw.pl
NIP:
526-223-75-91
Opis działalności: Zakład stolarski, produkcja mebli na wymiar. Słowa kluczowe: meble kuchenne, meble na wymiar, zakład stolarski

Ocena: 100% pozytywna 31x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 31x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x 6x
Ceny usług: 80% niskie 4x 24x 1x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 13510
Data utworzenia profilu: 2010-03-20 08:24:40
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-21 23:33:51 

Opinie o Stolarstwo Marek Kochaniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim tym, którzy do tej pory nie mieli szczęścia do stolarzy z czystym sumieniem polecam usługi Pana Marka, na pewno nie będziecie żałować.Profesjonalista i fachowiec, który potrafi doradzić ale i wysłuchać pomysłów klienta. Robiliśmy dość wymyślną zabudowę w dwóch pokojach, która wygląda świetnie. Wszystko wykonane na czas, szybko i perfekcyjnie zmontowane. Po wykonaniu głównego zlecenia korzystałam jeszcze z usług Pana Marka przy kliku małych pracach i wtedy też się nie zawiodłam. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowoleni z Tarchomina dnia: 2017-11-16 23:18:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie Marek i Krzysztof, to fachowcy godni polecenia. Zlecone na przestrzeni ponad 2 lat prace w nowobudowanym domu, w moim przypadku garderoba, kompleksowa zabudowa dwóch pokoi oraz kuchni, kilku szaf wolnostojących, biblioteki, stołu kuchennego, ławeczki oraz toaletki zostały wykonane bardzo dokładnie.Wysoka jakość materiałów oraz staranność wykończeń dały znakomite efekty.Pan Marek służył fachową radą tak, by meble były zarówno estetyczne, jak i funkcjonalne.Reasumując Pan Marek i Krzysztof to fachowcy, którym można zaufać i bez obaw polecić innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał Szymański dnia: 2016-09-02 15:10:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek jest mistrzem! Mialam wczesniej dwoch stolarzy, z ktorych nie bylam zadowolona. Znalazlam Pana Marka na tej stronie i zaryzykowalam. Zrobil mi duza szafe w przedpokoju, mniejsza z gabinecie oraz mega dizajnerskie biurko. Wszystko bez zarzutu.Elementy dopasowane, fronty ladnie zrobione. Pan Marek to bardzo fachowy, bardzo terminowy, bardzo pozytywny czlowiek wraz ze swoim pracownikiem Panem Krzysiem. Panowie szybko montuja meble, doradzaja i sa bardzo mili, za co dostawali u mnie zawsze dobra kawke:) Pana Marek jako szef nie naciaga na koszty, doradza z jakich drogich rozwiazan warto zrezygnowac.Jednym slowem-POLECAM Marka Kochaniaka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Irena Targówek dnia: 2015-11-09 13:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim życzę takich Stolarzy przez durze "S". Robota nie tylko rewelacyjna pod względem jakości wykonania ale też bardzo szybka. Wyjątkowy fachowiec na którym można w 100% polegać. Dzięki zamieszczonym tu opiniom zdecydowałam się wybrać firmę Pana Marka Kochaniaka. Wcześniej miałam wiele nieszczególnie szczęśliwych wizyt stolarzy. Firma Pana Marka Kochaniaka przełamała wszelkie moje obawy. Polecam. Mimo trudnych warunków w małym mieszkaniu Panowie przy pierwszej wizycie fachowo mi doradzili i dokonali pomiarów. Przy drugiej wizycie wnieśli szafę wnękową w częściach i złożyli ją w niecałe półtorej godziny. Dla mnie zaskakujące, ponieważ zarówno ściany, podłoga, sufit w tym budownictwie całkiem odbiegają od linii prostych. Wszystko wpasowało się idealnie ku mojemu zaskoczeniu. Każdy inny stolarz jakiego zatrudniałam spędzał u mnie minimum trzy dni docinając na miejscu wiele elementów, kurząc itd. A tu szok! Panowie bez docinania złożyli wszystko i wygląda pięknie. Więc.. moje wnioski: idealnie zbierają wymiary, świetnie słuchają tego co klient chce, szczegóły dopracowują mailowo, niesamowicie szybko montują elementy złożone na ile się da wcześniej we własnym warsztacie, mieszkanie pozostawiają czyste i zadziwiające, bo pracują z uśmiechem i pomysłowością. Widać, że naprawdę lubią to co robią. Życzę więc wszystkim zatrudniania tak solidnych Stolarzy i firmie Pana Marka Kochaniaka życzę dalszego zadowolenia z pracy. Ja wciąż zachwycam się moją szafą, bo jest idealnie taka jak sobie wymarzyłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-06-29 07:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiosną tego roku, zaraz po odebraniu mieszkania od dewelopera, zaczęliśmy szukać firmy wykonującej meble na zamówienie. Poza ceną i estetyką, zależało nam przede wszystkim na jakości i funkcjonalności, a mniej na terminie realizacji zamówienia. Po dwóch nieudanych próbach (bądź to z powodu ceny, bądź enigmatycznie określanych rodzajach stosowanych materiałów) zdecydowaliśmy zawierzyć opiniom internetowym. Generalnie jesteśmy sceptyczni co do rzetelności takich opinii, ale nie mieliśmy innych źródeł informacji. Pozytywne wypowiedzi o firmie p. Marka Kochaniaka skłoniły nas do złożenia zlecenia właśnie jemu. Nasze zlecenie było duże. Obejmowało: pełną zabudowę kuchni i łazienki, cztery szafy wbudowane, dwie szafy wolnostojące, małą szafkę z lustrem, stół, komodę i dwie szafy w komórce lokatorskiej. Zastosowane przez p. Kochaniaka materiały, takie jak płyty meblarskie (pokrywane lakierem lub fornirem), okucia (zawiasy, prowadnice szuflad), różne elementy wyposażenia kuchni - były o jakości najwyższej osiągalnej na naszym rynku. Jakość wykonania okazała się świetna - tak pod względem solidności, jak i estetyki (szczególnie ładnie wyszedł kolor i faktura lakieru oraz ciekawie zrobione, "wyrzeźbione", uchwyty drzwi i szuflad szaf). Ustalona na początku cena, średnia jak na warunki rynkowe i na pewno niewygórowana jeśli odnieść ją do jakości, nie uległa zmianie, chociaż zakres prac w małym stopniu zwiększyliśmy. Prace wykonywało dwóch panów - Marek (szef firmy) i Krzysztof. Obaj uprzejmi i bardzo uczynni oraz, co ważne, myślący. Pomimo, że dostarczyliśmy projekty mebli opracowane przez dobrą architektkę, panowie zaproponowali kilka korzystnych zmian poprawiających funkcjonalność (szczególnie dotyczyło to zabudowy kuchni). My też zmienialiśmy pewne rozwiązania, na które panowie reagowali cierpliwie i wszystko co było logiczne i możliwe ze względów technologicznych - wykonywali. Na uwagę zasługuje kompleksowość prac. Nie musieliśmy zatrudniać innych fachowców - hydraulika czy elektryka do zainstalowania urządzeń kuchennych (z wyjątkiem podłączenia płyty indukcyjnej, do czego potrzebne są specjalne uprawnienia). Panowie Marek i Krzysztof wszystko wykonywali sami i podobnie jak meble - solidnie i dokładnie. Dużym ułatwieniem dla nas był sam sposób montażu mebli. Większość prac była wykonywana w warsztacie i przywożona w postaci gotowych modułów do zestawienia na miejscu. Dzięki temu byliśmy zaabsorbowani całym umeblowaniem kilka dni, a nie kilka tygodni. Przy tym w mieszkaniu nic nie zostało nawet w najmniejszym stopniu uszkodzone czy zabrudzone. Taka dbałość też zasługuje na pochwałę. Podsumowując - firmę p. Marka Kochaniaka, jako wyjątkowo solidną i rzetelną, z pełną odpowiedzialnością każdemu możemy polecić. Elżbieta i Paweł z Bielan, sierpień 2014.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: paski dnia: 2014-08-08 16:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy czytałem opinie o usługach pana Marka, miałem nadzieje że choć 50 % jest prawdziwych... Już pierwsze spotkanie, pokazało mi że mam do czynienia z fachowcem co w dzisiejszych czasach nie jest takie proste... Różne pomysły jakie przedstawił i możliwości rozwiązań które człowiekowi na co dzień ułatwią życie sprawiły że w małym mieszkaniu zrobiło się dużo miejsca na szafy.. Termin wykonania szaf ustaliliśmy na równy miesiąc i co dla mnie się bardzo liczy dzień przed wyznaczonym terminem szafy zaczął pan Marek montować w moim domu... Od listopada kiedy zostało wszystko zrobione minęło już troszkę czasu..Wszystko działa i nie mam najmniejszych zastrzeżeń do wykonanej usługi.. polecam wszystkim. którzy nie lubią słuchać bajek a chcą mieć super wykonane mebelki.. poz. Marcin
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-05 13:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kuchnia wykonana przez Panów Marka I Krzysztofa jest spełnieniem moich marzeń. Współpraca absolutnie wzorowa. Panowie są przesympatyczni a zarazem kompetentni, kreatywni i profesjonalni. Doradzili, pomogli dokonać właściwych wyborów i pięknie zabudowę wykonali. Z przyjemnością chwalę się swoją kuchnią przed znajomymi. Cena także została wynegocjowana na zadowalającym mnie poziomie. Polecam wszystkim gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-11-01 11:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek wykonywał u mnie meble do przedpokoju w postaci biblioteczki, ławy z szufladami na buty, szafę wnękowa oraz szafkę rtv do salonu. Kawał dobrej roboty !!! Meble są bardzo ładne, bardzo dobrze wykonane pod względem jakości oraz terminowo. Pan Marek potrafi w każdej sytuacji doradzić najbardziej optymalne i praktyczne rozwiązanie przy jednoczesnym uwzględnieniu preferencji klienta. Jestem bardzo zadowolony z tych usług i mocno polecam, bo mało jest na rynku tak fachowych i solidnych stolarzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2013-10-19 22:00:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Patrząc na wszystkie opinie osób, które miały możliwość współpracy z Panem Markiem oraz Panem Krzysztofem, moja opinia oczywiście nie może się różnić. Czemu? Otóż przy remoncie mojego mieszkania, spadło na mnie milion nieszczęść niczym 10 plag egipskich. Osoba, która miała robić mi meble, wycofała się ze względu na brak czasu, dotychczasowy majster popsuł mnóstwo rzeczy, nie przewidując, że w mieszkaniu powinny być pewne rozwiązania, a sama ja, w ferworze walk remontowych zapomniałam o tym, że pralka ma być wstawiona w kuchni, pod zabudowę. Będąc na wakacjach Pan Marek zadzwonił do mnie, że chyba uciekł mi jeden element AGD, niezbędny w domu – pralka (sic!), gdyż patrząc na wielkość łazienki na pewno nie ma możliwości, aby tam stanęła. W kuchni jej nie zaplanowałam, zatem gdzie? Przerażona sytuacją, zrezygnowana ze względu na piętrzące się problemy, nie mogąc nic zrobić gdyż przebywałam tysiące kilometrów od mojego mieszkania, po prostu powiedziałam Panu Markowi, że mam to gdzieś i niech jej najwyżej nie robi. Ale dla Pana Marka nie istnieją słowa „niemożliwe, nie da się, nie zrobię, nie ma rozwiązania”. Jak sam często powtarzał podczas tworzenia mebli, rozwiązanie zawsze jakieś jest i nie można się poddawać. Fronty zostały przerobione, a w kuchni, która jest mała nie dość, że stanęła zapomniana pralka, to jeszcze zmieściła się zmywarka, której pierwotnie miało nie być, obok sprzętów niezbędnych jak piekarnik czy lodówka. Oczywiście sen z powiek spędzała mi myśl ile będę musiała dopłacić za ponowne wykonanie frontów, ale kwota okazała się wręcz symboliczna, gdyż jak wyjaśnił Pan Marek, oni sami produkują meble, więc w każdym momencie, jeśli coś się zepsuje, czy osoba która montuje coś zepsuje, wszystko może spokojnie wrócić na lakiernie, a nie trzeba elementów sprowadzać skądś, co jak wiadomo wydłuża czas i kosztuje. Dla jednej kobiety, totalnie nie znającej się na temacie, bez pomocy i osób z boku, które mogłyby mi coś doradzić, Pan Marek okazał się nieoceniony. I nie tylko ze względu na fachową poradę, doradztwo i pomoc, możliwość zatelefonowania w każdym momencie czy kontaktu drogą mailową, ale również wsparcie psychiczne, że wszystko będzie OK, co dla mnie w trakcie tak nieszczęśliwego remontu było niezbędne. Same meble oczywiście solidnie wykonane, ładnie wyglądające, według projektu, który wspólnie z Panem Krzysztofem i Panem Markiem opracowywaliśmy podczas pierwszego, kilkugodzinnego spotkania. Co do cen mebli nie mam porównania, ale wydaje mi się, że jak na jakość wykonania, nie są one wygórowane, a przynajmniej dla mnie były akceptowalne. Panowie zrobili dla mnie kuchnię pod zabudowę, szafy w sypialni, szafy do przedpokoju, siedzisko do przedpokoju z zabudową liczników i szafką na buty, półkę nad kaloryfer oraz pięknie okleili przycisk do miski WC – element stelaża Geberit oraz sami go zamontowali!). Obecnie poprosiłam Panów o wykonanie mebli do łazienki i z niecierpliwością czekam na realizację!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Dylewska dnia: 2013-08-22 09:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale wykonanie! Dbałość o szczegóły! Dobre rady i praktyczne rozwiązania. Sympatycznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-06-07 16:33:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konia z rzędem temu kto znajdzie lepszą ekipę :) Zdecydowanie polecam pod każdym względem. Jakość usług : Bardzo Wysoka Terminowość : Wszystko dogadane na tip top Ceny : nie znam srednich wartości danych elementów badz zamówień,ale warto skontaktować sie z P.Markiem na pewno jakiś consensus sie osiągnie.Wiadomo-jeśli komus pasuje cena to zleci prace jak nie to poszuka sobie tańszego fachowca-tylko czy jakosc bedzie taka jak tutaj?! Dlatego co do cen sie nie wypowiadam bo nie wiem.Na dana cene sie zgodziliśmy i tak zostało.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2013-04-23 21:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Marka znalazłam dzięki tej stronie. I to był strzał w dziesiątkę !Pan Marek wraz z Panem Krzysztofem są naprawdę wspaniałymi fachowcami, doskonale doradzą, podpowiedzą i rozwieją wątpliwości. Sumienni, pełne zrozumienie i wyrozumiałość. Z czystym sumieniem polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Biernacka dnia: 2012-08-03 11:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt mam od brata (również dał wpis) na Pana Marka, wcześniej nieprzyjemne współprace z innymi stolarzami. Pan Marek naprawdę godny polecenia, rzetelny stolarz! wykonał 2 szafy w zabudowie, 2 szafki łazienkowe obie wiszące, lustro. Wszystko w fornirach, bardzo efektowne i elegancko wykonane. W ciągu kilku kolejnych miesięcy plany szafki RTV, garderoby może stołu. Daje cenne tipy - funkcjonalne, dodatkowo jest pomysłowy. pije czarną sypaną:) Panie Marku ma Pan perełkę pod postacią Krzysia:P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold Kasprzyk dnia: 2012-06-05 20:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej. Szybko, przystępna cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: AgataS dnia: 2012-05-28 22:05:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać, Marek Kochaniak to wybór najlepszy z możliwych. ;-) Jestem bardzo zadowolona z prac jakie wykonał u mnie - glazura, terakota, malowanie, meble w kuchni, barek z podświetleniem, cudowna szafa (garderoba), meblościanki w przedpokoju i w pokoju, szafki na wymiar - od stanu surowego do stanu mieszkalnego. Kuchnię u mojej Mamy (komunistyczny wybryk typu metr na metr z okienkiem na pokój) urządził tak, że wszystko się mieści, a nie wygląda ciężko (o co w tym metrażu nie trudno). Najpiękniejsze jest to, że Marek pracuje nie tylko rękami, ale i głową. "Widzi" efekt zanim zacznie cokolwiek robić. No i najważniejsze - ma cierpliwość do "upierdliwych" klientek ;-) Z pełnym zaufaniem zdawałam się na niego przy podejmowaniu ważniejszych decyzji, jak również przy zakupach potrzebnych materiałów. Ma ogromne doświadczenie i pracuje z pasją. Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Nowakowska dnia: 2012-02-21 15:18:29 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki brat jest pod wrażeniem
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: fzrdaniel dnia: 2012-01-29 07:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałem stolarza ponad 3 miesiące i trafiłem na p. Marka poprzez tą stronę internetową. Okazało się, iż jest on konkurencyjny cenowo, terminowo, zaś jakość, jak się okazało, bez zastrzeżeń. Zczystym sumieniem mogę polecić p.Marka Kochaniaka jako dobrego i uczciwego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Bartochowski dnia: 2011-12-22 17:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek wykonywał u mnie szafkę do łazienki. Za wyjątkiem jednego dnia opóźnienia w montażu (w sumie wiec drobiazg) wszystko załatwione sprawnie i w dobrej jakości (plus dobre rady).
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: R dnia: 2011-12-14 13:16:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Markiem. Profesjonalnie wykonał dla nas szafkę i półkę na ścianę "telewizyjną".Służył fachową i profesjonalną poradą. To na pewno nie ostatni mebel, jaki u niego zamówiliśmy. Fachowiec godny polecenia. Poza tym miły i sympatyczny człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta i Adam dnia: 2011-11-29 21:20:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek to solidny i uczciwy fachowiec - współpraca z nim jest naprawdę przyjemnością, a efekty pracy powyżej oczekiwań. Przy okazji pomoże jeszcze przy innych drobnych pracach w domu nie uwzględnionych w umowie (kiedy Mąż nie może lub nie umie ;). Polecam!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2011-08-19 09:13:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Pan Marek oprócz tego, że wykonał dla nas zgodnie z projektem piękną drewnianą kuchnię w stylu retro, to już na etapie projektowania/zamawiania zaproponował dodatkowe dobre rozwiązania oraz bardzo dobrze doradził przy podejmowaniu trudnych decyzji. Całość pracy wykonana naprawdę fachowo. Serdecznie dziękujemy i polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja i Mariusz - Izabelin dnia: 2011-08-10 23:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy, jaką wykonał Pan Marek w naszym domu. Nie było to zadanie typowe, wymagało nie tylko wiedzy, ale i dużo wyobraźni oraz poczucia estetyki, aby nowy, przebudowany mebel pasował w dalszym ciagu do reszty. Poznalismy Pana Marka jako fantastycznego fachowca i bardzo sympatycznego czlowieka. Jestesmy wraz z mężem pod duzym wrażeniem jego fachowości i energii. Z pewnościa jeszczce nie raz poprosimy Go o pomoc. Gorąco polecamy! Dziękujemy, Panie Marku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Skrzypińscy, ul. Filtrowa, tes@escom.net.pl dnia: 2011-05-06 10:44:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sobie chwalę współprace z Markiem. Po szybkiej i konkretnej rozmowie na temat moich oczekiwań (odmalowanie całego mieszkania i naprawa ścian – pęknięcia, problemy z farmą itp.), trzeźwej poradzie, na jakich materiałach pracować, jako klient, mogłem zapomnieć o sprawie. Po paru dniach odebrałem klucze do odmalowanego i co ważne – czystego mieszkania! Polecam. Dobry, uczciwy i rzetelny wykonawca. W ten sposób powinny funkcjonować wszystkie ekipy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak do tej pory - brak
Opinia dodana przez: Kacper dnia: 2011-04-09 12:34:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam. Jednoosobowa ekipa od wszystkiego. Sumienny, godny zaufania, wszystko załatwia sam. Mało jest fachowców których nie trzeba kontrolować na każdym kroku. Remont kapitalny wykonany kapitalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2011-03-10 21:52:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak rzadko bez względu na wielkość prac sumienność ,fachowość i punktualność oraz miła obsługa. Osoba godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria i Zygmunt dnia: 2011-02-18 18:04:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu żaden inny. Kuchnia, łazienka, podłogi - praktycznie całe mieszkanie od stanu surowego do najdrobniejszych szczegółów wykończył Marek Kochaniak. Do tej pory jak wpadnę na kolejny "dobry pomysł" dotyczący szaf, półek, mebli - albo wybije mi z głowy, albo wykona tak, że efekt przerasta oczekiwania. Potrafi doradzić, wszystko załatwia sam, bardzo polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: tak
Opinia dodana przez: Katarzyna Kwestarz dnia: 2011-01-10 18:42:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan jest w porządku,wywiązuje się z poleconych prac.Polecam
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2010-11-28 19:58:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma sumienna,właściciel pracuje sam,ale warto a niego poczekać,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2010-11-07 20:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P.Marek jest bardzo kompetentny,jest jednoosobową załogą,ale daje radę :),doradzi aranżację wnętrz,nawet przebudowę mieszkania.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof Biernacki dnia: 2010-05-22 21:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek jest bardzo kompetentny,świetnie doradził mi aranżację mieszkania,pracuje sam,ale sumiennie.Bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2010-05-13 12:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona wlascicelka kuchni zrobionej przez Pana Marka .Jest bardzo kreatywna i pomysłowa osoba .Potrafi doradzic i co wazniejsze potem to wykonac .Bardzo solidna osoba .Goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Mirska dnia: 2010-03-21 19:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek jest bardzo solidnym fachowcem,bardzo konkretnie podchodzi do klienta,umie profesjonalnie doradzić najlepsze rozwiązania wystroju mieszkania,używa produktów bardzo dobrej jakości.Zrobił mi również meble do kuchni i pokoju według mojego projektu.Często osobiście jeździł po produkty,czym zaoszczędził mi dużo czasu.Mogę na Nim polegać również w przypadku drobnej awarii domowej.Gwarantuję Państwu wysoką jakość Jego usług i śmiało mogę Go polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2010-03-20 08:35:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją