Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KOLBUILD Robert Kolański

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 50-207 Wrocław Dubois 37 lok. 11
Telefon: Kom. 501032481
Adres e-mail: kontakt(małpa)kolbuild.pro
Strona internetowa: www.kolbuild.pro
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2483
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-12-31 10:26:37 

Opinie o KOLBUILD Robert Kolański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa firmy KOLBUILD wykonała u nas ściankę działową (dość połamaną i z wnęką) oraz malowanie ścian przy schodach, z efektu jesteśmy bardzo zadowoleni, Panowie podeszli do zadania rzetelnie i profesjonalnie. Firma jest punktualna i bardzo stara się dotrzymywać terminów, choć jak wiadomo w budowlance nie zawsze da się wszystko przewidzieć:)Panowie kulturalni, służą dobrą radą budowlaną i utrzymują porządek podczas wykonywanych prac. Bardzo polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia i Wojtek dnia: 2017-08-04 15:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa p. Roberta przeprowadziła nam remont całego mieszkania (stan deweloperski)łącznie z pełnym wykończeniem łazienki i kuchni ( w tym głównie podłogi, ściany, instalacja elektryczna i wodno - kanalizacyjna....). Pracowników p. Roberta z Nim samym na czele można nazwać prawdziwymi fachowcami, nigdy wcześniej nie spotkaliśmy tak kompetentnej ekipy budowlanej która doświadczenie połączyła z dużą wiedzą budowlaną oraz rzetelnością i uczciwością. Ponadto podczas całego remontu panował porządek a pan Robert nie stronił od fachowych porad.Zdecydowanie polecamy współpracę z firmą KOLBUILD Małgorzata i Zygmunt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata i Zygmunt dnia: 2017-05-04 13:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem Panu Robertowi wykończenie mieszkania ze stanu deweloperskiego. Po wcześniejszych doświadczeniach z remontami byłem bardzo ostrożny przy wyborze firmy, zależało mi na umowie. Zdecydowałem się na współpracę z KOLBUILD i Panem Robertem. To była bardzo dobra decyzja, pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2016-12-31 10:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiele remontów za mną i przez lata doświadczeń czułem rozgoryczenie na samą myśl o odświeżeniu mieszkania. Moje nastawienie diametralnie zmieniło się, gdy natrafiłem na Pana Roberta. Naprawdę miła, uczciwa i rzetelna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2016-11-09 23:11:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra ekipa. Czysto, dokładnie i z bardzo wysokim standardem wykonany remont mieszkania. P.Robert jest bardzo uczciwym człowiekiem i ma doskonałą wiedzę popartą doświadczeniem w branży, a wraz ze swoim zespołem ludzi tworzy ponadprzeciętną ekipę remontową. Z dumą polecam. Tadek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2015-07-08 22:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy godni polecenia. Bardzo wysoka jakość usług. Panowie remontowali mi kuchnię, odnawiali przedpokój i kładli panele. Wszystko zrobione bardzo solidnie i ładnie. Poza tym potrafią doskonale doradzić i dobrać najlepsze rozwiązanie oraz wykonać każdą konieczną pracę. Zarówno termin jak i cena zgodne z wcześniejszymi ustaleniami, więc klient nie jest zaskakiwany. Już planuję kolejny remont z tą ekipą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Mało prawdopodobne, by znalazło się coś, do czego można by się przyczepić.
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-09-08 19:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usługi. Jestem bardzo zadowolony z remontu. Nigdy wcześniej nie spotkałem tak kompetentnej ekipy budowlanej. Podczas remontu panował porządek, kultura (zero alkoholu), pomoc w zakupie materiałów. Serdecznie polecam usługi p.Roberta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-02-24 14:14:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny, bardzo dokładny, zawsze zachowany porządek, posiada ogromną wiedzę w tematyce budowlanej...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-07-17 22:50:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją