Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Firma Budowlana MALHAUS Sławomir Malisz

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 32-067 Tenczynek Do Rudna 14 14
Telefon: Kom. +48 504 408 008
Adres e-mail: biuro(małpa)malhaus.pl
Strona internetowa: www.malhaus.pl
NIP:
5130052943
Opis działalności: remonty i wykończenia wnętrz Słowa kluczowe: remonty kraków, wykończenia wnętrz kraków, kompleksowe remonty kraków

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 4x
Ceny usług: 100% niskie 7x 7x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 2847
Data utworzenia profilu: 2014-02-23 00:53:52
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-27 16:01:50 

Opinie o Firma Budowlana MALHAUS Sławomir Malisz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chociaż remont można powiedzieć był "na odległość", bo tylko dwa razy byłam w mieszkaniu, wszystko odbyło się bez problemów. Pan Sławomir nadzorował i na bieżąco byliśmy w kontakcie. Zarówno mail jak i telefon. Zero problemów, kilka opóźnień wynikających ze specyfiki branży, dobra pomoc i zwracanie uwagi na jakość. polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2019-07-04 11:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowe wykończenie nowego domu. Wszystko w porządku, umowa, faktura, terminy. Prace wykonane czysto starannie, bardzo duże zaangażowanie właściciela. Nie była to firma najtansza ale stawialem na czytelnosc zasad nauczony błędami przeszłości. Malhaus polecam bez najmniejszych watpliwosci jako rzetelnego wykonawce, ktory nie serwuje niespodzianek przy remontach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2019-02-28 12:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna i rzetelna firma, remont dotyczyl calego domu ok 123m2. Wspolpraca z Panem Slawomirem i Jego pracownikami to ogromny plus tej Firmy. Jesli ktos nie ma czasu i szuka firmy, ktora wykona wszystko wg poczatkowych ustalen to firma Malhaus jest idealnym kandydatem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pawel T dnia: 2019-02-02 15:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MALHAUS wykonała dla mnie wykończenie mieszkania 76 m2. Wszystkie prace zostały wykonane profesjonalnie. Panowie dopomogli mi z kilkoma rozwiązaniami, które nie były w pełni opisane w projekcie. Z Panem Sławomirem byliśmy w kontakcie przez cały remont. Serdecznie polecam tą firmę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oleksiy M dnia: 2019-01-14 14:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna komunikacja, informacja o postępach prac, dobrze wykonana praca, terminowość. Firma zdecydowanie do polecenia! Dziękuję:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji
Opinia dodana przez: AD dnia: 2018-03-07 23:19:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykańczałem dom, wszystko ok. Szeroki zakres specjalistów, dobry kontakt, wszystko tak jak na umowie, ceny jak na krakowskim rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-01-18 13:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy w pełni zadowoleni z wykończenia wnętrz przez firmę malhaus. Oprócz jakości prac otrzymaliśmy pomoc w wyborze materiałów, co było dla nas nie lada problemem. Czekaliśmy na te firmę 3 miesiące ale było warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra P. dnia: 2017-11-22 11:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z ekipą od początku do końca remontu.Mailowo, telefonicznie, w mieszkaniu byłem tez kilka razy. Jestem mile zaskoczony zarówno otwartością, pomysłami, jakością oraz ceną- tym ,że nie wzrosła podczas umowy, że zawsze była faktura, że była umowa itd. Generalnie polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2017-09-25 09:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Budowlana MALHAUS to strzał w dziesiątkę. Oferują usługę kompleksową - w ekipie są specjaliści od instalacji gazowej, elektrycznej, centralnego ogrzewania, malarze, fliziarze, specjaliści od parkietów, dosłownie wszyscy, a pan Sławomir koordynuje prace poszczególnych osób tak, by remont przebiegał sprawnie i bez przestojów. Zleceniodawca o nic w zasadzie nie musi się martwić, nawet o zakup większości materiałów. Kosztorys sporządzany przed remontem praktycznie nie różni się od wystawionej na koniec faktury. W umowie jest zastrzeżony dwuletni okres gwarancyjny, z którego firma się wywiązuje - do tego stopnia, że są w stanie przyjechać powiesić lustro, jeśli ktoś nie ma w domu wiertarki. :) Wyremontowałam z nimi całe mieszkanie (64 m2), jestem bardzo zadowolona z efektu i naprawdę gorąco polecam tę ekipę. Ja na pewno do Malhausu wrócę przy kolejnych remontach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Wzorowa obsługa reklamacji.
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-07-12 11:02:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza firma jaką znam! Dokładni, konkretni, rzetelni! Na prawde polecam, bo nie znam bardziej uczciwego wykonawcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata z Kurdwanowa dnia: 2017-03-04 23:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukałam firmy do wykończenia mojego mieszkania w internecie całkowicie w ciemno. P. Sławomir- Malhaus przekonał mnie fachowym podejściem do tematu i przedstawieniem realnej wyceny. Potwierdzam wysoką jakość wykonanych usług i bardzo dobry kontakt. P. Sławomir chętnie odpowiadał na wszystkie pytania, fachowo pomagał w doborze materiałów oraz transporcie. Bardzo dziękuje! Będę polecać, bo warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MajaK-J dnia: 2017-01-16 11:40:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma MALHAUS wykonała dla nas gegeralny remont mieszkania z rynku wtórnego. Prace były wykonane bardzo starannie, z włascicielem firmy byliśmy w kontakcie przez cały remont, po pracach Panowie elegancko posprzątali mieszkanie. Po wysłuchaniu niejednej legendy na remat ekip remontowych, tę firmę moge szczerze polecić :) pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł T dnia: 2017-01-03 07:07:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalnie i fachowo wykonane zlecenie. Terminowo. Panowie sami podpowiedzieli niektóre z rozwiązań. Oraz bardzo można było się porozumieć w kwestii ustaleń i oczekiwań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Izabela J. dnia: 2016-11-05 10:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie :) Dostałam namiar od koleżanki na Malhaus i skorzystałam! Wszystko świetnie! Dobre ceny, szybko, przede wszystkim fachowo. Naprawdę wysoka jakoś usług. pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2016-10-25 17:44:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mile wspominam współpracę z P. Sławkiem. Przede wszystkim bardzo dobre wykonanie. Panowie wykazali się dużą cierpliwośćią do mnie, spokojnie wszystko tłumaczyli i nie narzekali gdy nie mogłam się zdecydować:) naprawdę polecam! i dziękuje za udany remont!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata P. dnia: 2016-10-13 23:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fahowiec
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-23 00:54:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją