Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Jurczak Artur, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-580 Warszawa al. Szucha 3 lok. 7
Telefon: Fax: 604430450
Adres e-mail: a.jurczak(małpa)adwokat.lex.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 5343
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-01 20:26:19 

Opinie o Jurczak Artur, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał mi sprawę o mobbing. Była to bardzo długa batalia o odzyskanie mojego dobrego imienia w miejscu pracy. Pan Mecenas to bardzo kompetentna osoba, o wysokiej kulturze osobistej. Jego empatia bardzo pomaga w odzyskaniu wiary, że sprawiedliwość jest na świecie. Jest dla klienta tarczą i ogromnym wsparciem. Polecam wszystkim!.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Konstancja97 dnia: 2019-01-06 17:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo skuteczny. sprawa wygladała na przegraną a Pan adwokat ją wygrał. nie ma dla niego spraw beznadziejnych, z każdej znajdzie pozytywne wyjście. Bardzo polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-11-29 18:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi sprawę apelacyjną, karną, gdzie 2 poprzednich adwokatów dało ciała. Byłem skazany na karę bezwzględną w I instancji, a on doprowadził do uniewinnienia. Będę , jestem mu wdzięczny do końca życia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ozzy63 dnia: 2016-10-29 17:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził Mi sprawę karną. Jego profesjonalizm oraz efektywność robią wrażenie . POLECAM !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda-73 dnia: 2013-04-22 17:34:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat. Angażuje się bardzo w sprawy klienta. Nie umie przegrywać i dlatego czasem potrafi nieżle wkurzyć prokuratora. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bodo dnia: 2013-04-13 21:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat profesjonalny i skuteczny.Jedyny mankament to taki,że ma duże wzięcie i musi przekladać terminy, bo mu się często nakladaja. Ja nie wyrażalem zgody na substytucje, więc raz musialem przelozyc termin, ale warto. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kamil77 dnia: 2012-11-21 17:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie szybko wyciągnął z tymczasowego aresztu.Dostałem drugie życie. Skuteczny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2012-11-03 19:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi sprawę rozwodową. Jestem mu wdzięczna za profesjonalną obsługę i EFEKT!Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2012-10-31 17:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nnajlepszy w Warszawie w sprawach karnych
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2012-10-15 19:37:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją