Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Instal Service24 instAdam Jankowskiaserwis24

Zawód: hydraulika - sprzęt, urządzenia, wyposażenie - produkcja-hurt Hydraulik 
Adres: Pomorskie, 84-230 Rumia Tuwima 14
Telefon: Kom. 570408409
Adres e-mail: instalservice24(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://instalservice24.pl
NIP:
958-099-42-39
Opis działalności: Firma Instal Service24 Adam Jankowski funkcjonuje na naszym pomorskim rynku od ponad czternastu lat. Słowa kluczowe: hydraulik, hydraulika, usługi, instalacja, instalacje, hydrauliczne, sanitarne, kanalizacyjno-wodne, serwis, naprawy, tanio, 24h/dobe, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Trójmiasto, Rumia, w Rumii, Wejherowo, województwo pomorskie

Ocena: 20% pozytywna 1x 4x

Jakość usług: 25% wysoka 1x 3x
Terminowość: 25% bez zastrzeżeń 1x 3x
Ceny usług: 25% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 838
Data utworzenia profilu: 2016-08-02 17:26:27
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-02 17:26:27 

Opinie o Instal Service24 instAdam Jankowskiaserwis24

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UNIKAJCIE TEJ FIRMY Nieprofesjonalne podejście. Mimo umówienia się na usługę firma nie przyjeżdża I nie dzwoni, że nie będzie mogła przyjechać. Po moim telefonie umawiam się na rano, a firma znowu nie przyjeżdża I nie daje informacji. Mało tego nie odbiera telefonu. Gdy dzwoni żona odbiera telefon, jednak fachowcy mają dodatkową fuchę I może przyjadą za jakiś czas. NIE POLECAM. Dałem jedną gwiazdkę, bo inaczej nie można opublikować opinii, ale oni nie zasługują nawet na zero. WALCZMY Z TAKĄ FUSZERKĄ są inne firmy uczciwe i im dajmy zarobić.
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2019-07-04 09:57:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Stanowczo odradzam korzystania z usług firmy INSTAL SERVICE 24!!!!! Usługa wymiany grzejnika metodą zamrażania rur, która miała trwać maksymalnie godzinę - trwała ponad trzy godziny. Grzejnik został uszkodzony (głęboka rysa na powierzchni grzejnika) i teoretycznie zawieszony na uchwytach, ponieważ wcale się na nich nie wspiera tylko wisi w powietrzu na samych rurkach. Za wykonanie usługi miała być wystawiona faktura, której nie otrzymałam od 4 miesięcy, pomimo moich monitów, do tego stopnia, że Pan przestał odbierać ode mnie telefony, więc faktury się nie doczekam, pomimo dokonania zapłaty wraz z podatkiem !!!!! Partacz!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-17 09:24:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialo byc solidnie i drogo , bylo tylko drogo. Po zainstalowaniu kabiny prysznicowej pierwsza naprawa po miesiacu, na nastepna naprawe hydraulik juz nie mial ochoty , po prostu sie obrazil , wystapie na droge sadowa , mam rachunki i rekojmie , wiec nie bedzie milo .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: porazka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-23 17:21:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wziąłem firmę z neta bo zalewałem sąsiada z powodu pęknięcia rury ciepłej wody i totalna wpadka . Przyjechali dosyć szybko bo byli w pobliżu , zakręcili ciepłą wodę , rozkuli ścianę w pokoju i powiedzieli że rura do wymiany . Następnego dnia Panowie przychodzą namawiają mnie żeby drugą rurę od zimnej wody też wymienić bo jest też przerdzewiała na co wyrażam zgodę . Przy wykręcaniu uszkodzonej rury z trójnika Panowie ukręcają gwint więc próbują wykręcić trójnik uszkadzając kolejny odcinek rury od trójnika ale bez rezultatu wiec wpadają na genialny pomysł wydłubania resztek gwintu z trójnika – okazuje się że większość uszkodzonego gwintu pozostaje w trójniku ale jakoś to skręcając do kupy . Próba wody nic nie leci kasują mnie za 2 odcinki plastikowej rury ze złączkami nie małe pieniądze . Następnego dnia z połączenia trójnika kapie woda , wykonuje telefon do właściciela firmy , oczywiście podjedziemy , mija 1,2,5 dzień stale ta sama odpowiedź . Pisze więc reklamacje i wysyłam do gościa a także jadę do jego firmy w Rumii bo minęło łącznie 1,5 tygodnia na co właściciel informuje mnie że reklamację rozpatrzy jak mu dopłacę kasę bo wcześniej negocjowałem cenę !!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak obsługi reklamacji !!!
Opinia dodana przez: Nizadowolony dnia: 2018-02-21 16:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli szukasz solidnego hydraulika, nie mogłeś lepiej trafić. Moja firma Instal Service24 Adam Jankowski została założona specjalnie dla Ciebie. Od wielu dobrych lat zajmuje się wykonywaniem usług z dziedziny hydrauliki. Oferta zawiera m.in. usuwanie niespodziewanych usterek hydraulicznych. Obszarem świadczenia prac obejmuje miejsce siedziby - Rumia i realizuję prace w miasteczkach położonych w pobliżu tego zabytkowego miasta. Zatrudnia do pracy tylko przeszkolonych pracowników. Mogą zapewnić Państwu więc profesjonalne realizowanie prac, świadczenie zleceń wyznaczonych terminach, uczciwość i nadzwyczaj konkurencyjne ceny Prace świadczy z materiałów moich lub powierzonych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-02 17:27:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją