Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-047 Wrocław plac Legionów 6/8
Telefon: 71 740 50 00 Kom. 695 560 425
Adres e-mail: i.klisz(małpa)adwokat-wroclaw.biz.pl
Strona internetowa: www.adwokat-wroclaw.biz.pl
NIP:
899 243 96 53
Opis działalności: Kancelaria adwokata Iwo Klisz zajmuje się prawem spadkowym, prawem pracy, prawem gospodarczym oraz prawem karnym Słowa kluczowe: adwokat wrocław

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3599
Data utworzenia profilu: 2016-02-11 14:30:04
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-15 13:10:32 

Opinie o Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna, kompetentna obsługa.Skomplikowana sprawa spadkowa została rozwiązana na jednym posiedzeniu Sądu!Bardzo dobry kontakt z klientem.Prawnik okazywał duże zaangażowanie w sprawę.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Pukalska dnia: 2017-10-14 18:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Państwa Klisz reprezentowała mnie w sprawie spadkowej. Bardzo profesjonalnie i rzetelne podejście do sprawy oraz dobry kontakt i miła obsługa. Wszystko załatwione skutecznie i w terminie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Kaczmarek dnia: 2017-09-19 19:36:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata zachęcam aby szukali pomocy w kancelarii Klisz i Wspólnicy. W sposób prosty przedstawiają klientowi jego 'status' i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm, a z drugiej ludzkie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz R dnia: 2017-07-13 13:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i fachowa kancelaria, którą warto polecać. Korzystałam z usług kancelarii i jestem zadowolona, moja sprawa została załatwiona w sposób korzystny dla mnie. Byłam na bieżąco informowana o toku sprawy i podjętych przez kancelarię działaniach. Kontakt z kancelarią bez żadnych utrudnień, jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Łaniecka dnia: 2017-03-17 08:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, zwłaszcza p.Teler i p.Klisz. wszystko na czas, konkretne działania i szybka reakcja. No i oczywiście wygrana :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-07 10:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia / analiza umowy deweloperskiej (zakup domu). Profesjonalne i konkretne podejście do tematu skutkujące przyjęciem przez dewelopera korekt do umowy ograniczających moje ryzyko. Deweloper pod wrażeniem opinii. Realizacja w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2017-02-21 11:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję do korzystania z usług kancelarii Iwo Klisz i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt z klientem i przedeeszystkim skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka C. dnia: 2017-01-20 15:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria reprezentowała Mnie przed sądem pracy w niełatwej sprawie.Dzięki fachowej pomocy sprawa została wygrana przed sądem I i II instancji oraz przed Sądem Najwyższym.Dlatego są naprawdę godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2016-12-12 19:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt,sprawa zostala wygrana polecam w 100% kancelarie adwokata p. Iwo Klisz oraz radcy prawnej przemilej i pomocnej Anny Klisz.Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta I. dnia: 2016-10-24 13:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Kancelarii Adwokackiej Iwo Klisz za reprezentowanie mnie przed sądem i poprowadzenie mojej sprawy. Dla mnie to był wielki stres przed każdym wejściem na salę rozpraw i cieszę się , że nie byłam tam sama. Wsparcie i zaangażowanie mecenasa jest nieocenione. Profesjonalizm , rzetelność, skuteczność! Oczywiście PEŁEN SUKCES !!! Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena L. dnia: 2016-09-02 09:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii przy opiniowaniu umowy deweloperskiej oraz windykacji należności i byłam bardzo zadowolona. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Karelus dnia: 2016-05-18 11:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szaniwni Panstwo, Kancelaria Adwokacka Pana Klisz godna polecenia. Nie bede sie za bardzo rozpisywac ale z moim problemem kontaktowalam sie z innym adwokarem ale cos wewnetrznie mowilo,ze Adwokat X nie pomoze .....i dlatego zachecam do sluchania swojego wewnwtrznego glosu....i tym sposobem trafifam przez internet na Kancelarie Adwokacja we Wroclawiu do Pana Klisz ktora polecam. Pierwsze wrazeninie: sympatycznie,spokojnie i przede wszystkim bardzo kompetentnie .... Sprawa moja, a nie byla prosta rozstrzygnela sie dla mnie pozytywnie. (Choc do konca nie wiezylam, ze jest to mozliwe) dlatego jestem pelna podziwu. Zaangazowanie Adwokata Klisz i calej zalogi daje nadzieje ktora jak wiemy umiera ostatnia ale wydazyc moze sie wszystko ....dlatego Szanowni Panstwo jesli macie jakikolwiek problem Kancelaria sie zainteresuje a jesli nie bedzie mogla pomoc poda namiary na inna pomoc albo po prostu odmomi . Jestem bardzo wdzieczna i jesli ktos ma pytania dodam sczegoly....POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Reich dnia: 2016-04-20 19:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam kancelarię adwokacką Iwo Klisz. Jest to zespół młodych, doświadczonych, zaangażowanych i przede wszystkim skutecznych prawników. Pozew przeciwko byłemu pracodawcy został przygotowany w trzy dni od momentu pierwszej, i w zasadzie jedynej wizyty w kancelarii. Resztę szczegółów omawialiśmy telefonicznie bądź mailowo, co było dla mnie dużym ułatwieniem. Moją sprawę prowadziła Pani mecenas Monika Teler, i w koncertowym wręcz stylu ją zakończyła. Jeszcze raz szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2016-04-17 23:02:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją