Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-047 Wrocław plac Legionów 6/8
Telefon: 71 740 50 00 Kom. 695 560 425
Adres e-mail: i.klisz(małpa)adwokat-wroclaw.biz.pl
Strona internetowa: www.adwokat-wroclaw.biz.pl
NIP:
899 243 96 53
Opis działalności: Kancelaria adwokata Iwo Klisz zajmuje się prawem spadkowym, prawem pracy, prawem gospodarczym oraz prawem karnym Słowa kluczowe: adwokat wrocław

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 15x 4x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 5866
Data utworzenia profilu: 2016-02-11 14:30:04
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-15 13:10:32 

Opinie o Iwo Klisz Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właściwi ludzie na właściwym miejscu. Ekipa do spraw beznadziejnych. Nie sądziłam że jestem w stanie wygrać ta sprawę a już tym bardziej otrzymać odszkodowanie. Pan Iwo jak i jego cały zespół są najlepsi na świecie! Bardzo bardzo gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa Stankiewicz dnia: 2018-06-08 17:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 minuty temu Długo szukałam dobrej kancelarii, która będzie specjalizowała się w sprawach z deweloperami. W moim mieście ze względu na małą ilość podobnych spraw próżno szukać adwokata, który będzie umiał wyegzekwować należną nam karę umowną. Musiałam szukać w większym mieście i tak znalazłam Kancelarię Klisz i Wspólnicy, która moim zdaniem ma duże doświadczenie w tego typu sprawach. Jestem bardzo zadowolona zarówno z kontaktu z Kancelarią jak i z przebiegu naszej sprawy. Pani Mecenas Anna Klisz jest osobą kompetentną i przyjaźnie nastawioną do Klienta. Tutaj pozwolę sobie na kolokwializm "na sali sądowej wymiata". Jej argumenty i dobre przygotowanie spowodowały, że naszą sprawę zakończyliśmy z pozytywnym skutkiem. Dziękujemy również Panu Mecenasowi Iwo Klisz oraz przemiłej Pani Alicji z sekretariatu za wsparcie telefoniczne ?? Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2018-05-18 07:38:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć że miałem bardzo ciężką sprawę prawie beznadziejną, inna kancelaria nie dawała mi nadziei. Zwróciłem się do Mecenasa Klisza o pomoc i po dogłębnej analizie dowodów zachęcił mnie do walki, a muszę powiedzieć że przeciwnik nie był łatwy do pokonania ponieważ ma na swoim koncie setki ofiar swojego "biznesu" wygrywa ponad 95% spraw. Z pełnym przekonaniem polecam usługi kancelarii Pana Klisza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stanisław K. dnia: 2018-04-09 20:42:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc prawna przy spornej sprawie spadkowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Haber dnia: 2018-03-19 16:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria reprezentowała mnie w sprawie prawa pracy. Pomimo trudnej sytuacji w jakiej się znalazłem dziś się cieszę wygraną. Szczególne podziękowania składam Pani mecenas Monice Teler, która sprawę prowadziła. Naprawdę bardzo konkretna i kompetentna osoba. Wszystkim szukającym fachowej pomocy gorąco polecam tę Kancelarię. Tu na pierwszym miejscu stoi człowiek i jego problem. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof R dnia: 2018-02-20 22:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tą kancelarię ! Miałęm dość ciężką sprawę , rodzicę zadłużyli mieszkanie na ponad 120 ts , ja płaciłem im co miesiąć na czynsz,ale oni musieli to wydawać na inne cele .Wszystkie listy chowali przede mną aż doszło do egzekucji komorniczej przez którą się dowiedziałęm o zadłużeniu. P.Eryk wraz z P.Anią bardzo pomogli ,ponieważ minął już termin zgłoszenia zażalenia a im udało się przywrócić no i jeszcze wygrać sprawę za pierwszym razem . Bardzo Bardzo polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr P. dnia: 2018-02-14 12:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii przy okazji sprawy z zakresu prawa pracy. Przez 2,5 roku miałam przyjemność współpracować z mecenas Moniką Teler. Reprezentację oceniam nie tylko miło, ale przede wszystkim profesjonalnie. Cenię uczciwość i szczerość w kontaktach. Nikt mi nie obiecywał wygranej sprawy, wręcz otwarcie wskazywano mi zagrożenia i słabe punkty. Niemniej między innymi zaangażowanie Pani Mecenas doprowadziło do pozytywnego rozstrzygnięcia. Dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2018-02-02 17:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna prowadzila sprawe z nieprzejednanym developerem. Bylo tak jak w najlepszej Kancelarii powinno byc: bardzo dobra komunikacja i postepowanie zakonczone pelnym sukcesem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-23 07:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jastem bardzo zadowolony z usług Kancelarii. Sprawa o dział spadku i zniesienie współwłasności, przeciwna strona była nieprzejednana i kompletnie niekooperatywna. Pomimo tego pełny sukces. Dlatego polecam i wystawiam zasłużoną najwyższą ocenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek O. dnia: 2018-01-02 09:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna prowadziła moją sprawę o zachowek. Jest ona osobą kompetentną o dużej wrażliwości. Jakość usług oraz kontakt z Panią Anną oceniam bardzo dobrze. Sprawa zakończona bardzo szybko z pozytywnym skutkiem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela P. dnia: 2017-11-05 21:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawna, kompetentna obsługa.Skomplikowana sprawa spadkowa została rozwiązana na jednym posiedzeniu Sądu!Bardzo dobry kontakt z klientem.Prawnik okazywał duże zaangażowanie w sprawę.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna Pukalska dnia: 2017-10-14 18:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Państwa Klisz reprezentowała mnie w sprawie spadkowej. Bardzo profesjonalnie i rzetelne podejście do sprawy oraz dobry kontakt i miła obsługa. Wszystko załatwione skutecznie i w terminie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał Kaczmarek dnia: 2017-09-19 19:36:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkich, którzy poszukują dobrego adwokata zachęcam aby szukali pomocy w kancelarii Klisz i Wspólnicy. W sposób prosty przedstawiają klientowi jego 'status' i proponuje konkretny i rzeczowy sposób podejścia do problemu. Z jednej strony pełny profesjonalizm, a z drugiej ludzkie podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz R dnia: 2017-07-13 13:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i fachowa kancelaria, którą warto polecać. Korzystałam z usług kancelarii i jestem zadowolona, moja sprawa została załatwiona w sposób korzystny dla mnie. Byłam na bieżąco informowana o toku sprawy i podjętych przez kancelarię działaniach. Kontakt z kancelarią bez żadnych utrudnień, jeszcze raz polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Łaniecka dnia: 2017-03-17 08:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, zwłaszcza p.Teler i p.Klisz. wszystko na czas, konkretne działania i szybka reakcja. No i oczywiście wygrana :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-07 10:59:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia / analiza umowy deweloperskiej (zakup domu). Profesjonalne i konkretne podejście do tematu skutkujące przyjęciem przez dewelopera korekt do umowy ograniczających moje ryzyko. Deweloper pod wrażeniem opinii. Realizacja w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pawel dnia: 2017-02-21 11:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazję do korzystania z usług kancelarii Iwo Klisz i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt z klientem i przedeeszystkim skuteczny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka C. dnia: 2017-01-20 15:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria reprezentowała Mnie przed sądem pracy w niełatwej sprawie.Dzięki fachowej pomocy sprawa została wygrana przed sądem I i II instancji oraz przed Sądem Najwyższym.Dlatego są naprawdę godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2016-12-12 19:26:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt,sprawa zostala wygrana polecam w 100% kancelarie adwokata p. Iwo Klisz oraz radcy prawnej przemilej i pomocnej Anny Klisz.Dziekuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta I. dnia: 2016-10-24 13:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Kancelarii Adwokackiej Iwo Klisz za reprezentowanie mnie przed sądem i poprowadzenie mojej sprawy. Dla mnie to był wielki stres przed każdym wejściem na salę rozpraw i cieszę się , że nie byłam tam sama. Wsparcie i zaangażowanie mecenasa jest nieocenione. Profesjonalizm , rzetelność, skuteczność! Oczywiście PEŁEN SUKCES !!! Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena L. dnia: 2016-09-02 09:04:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług kancelarii przy opiniowaniu umowy deweloperskiej oraz windykacji należności i byłam bardzo zadowolona. Kancelaria godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Karelus dnia: 2016-05-18 11:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szaniwni Panstwo, Kancelaria Adwokacka Pana Klisz godna polecenia. Nie bede sie za bardzo rozpisywac ale z moim problemem kontaktowalam sie z innym adwokarem ale cos wewnetrznie mowilo,ze Adwokat X nie pomoze .....i dlatego zachecam do sluchania swojego wewnwtrznego glosu....i tym sposobem trafifam przez internet na Kancelarie Adwokacja we Wroclawiu do Pana Klisz ktora polecam. Pierwsze wrazeninie: sympatycznie,spokojnie i przede wszystkim bardzo kompetentnie .... Sprawa moja, a nie byla prosta rozstrzygnela sie dla mnie pozytywnie. (Choc do konca nie wiezylam, ze jest to mozliwe) dlatego jestem pelna podziwu. Zaangazowanie Adwokata Klisz i calej zalogi daje nadzieje ktora jak wiemy umiera ostatnia ale wydazyc moze sie wszystko ....dlatego Szanowni Panstwo jesli macie jakikolwiek problem Kancelaria sie zainteresuje a jesli nie bedzie mogla pomoc poda namiary na inna pomoc albo po prostu odmomi . Jestem bardzo wdzieczna i jesli ktos ma pytania dodam sczegoly....POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Reich dnia: 2016-04-20 19:41:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem polecam kancelarię adwokacką Iwo Klisz. Jest to zespół młodych, doświadczonych, zaangażowanych i przede wszystkim skutecznych prawników. Pozew przeciwko byłemu pracodawcy został przygotowany w trzy dni od momentu pierwszej, i w zasadzie jedynej wizyty w kancelarii. Resztę szczegółów omawialiśmy telefonicznie bądź mailowo, co było dla mnie dużym ułatwieniem. Moją sprawę prowadziła Pani mecenas Monika Teler, i w koncertowym wręcz stylu ją zakończyła. Jeszcze raz szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Szymon dnia: 2016-04-17 23:02:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją