Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Easy Waxing

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 50-077 Wrocław Kazimierza Wielkiego 1
Telefon: 717357170 Kom. 513827077
Adres e-mail: studio(małpa)easywaxing.pl
Strona internetowa: http://www.easywaxing.pl
Opis działalności: kosmetyczka, studio depilacji Słowa kluczowe: kosmetyczka wrocław, salon kosmetyczny wrocław

Ocena: 95% pozytywna 144x 5x 7x

Jakość usług: 97% wysoka 142x 5x 3x
Terminowość: 99% bez zastrzeżeń 144x 2x 1x
Ceny usług: 99% niskie 115x 29x 1x
Ilość opinii w serwisie: 156
Ilość odsłon profilu firmy: 11512
Data utworzenia profilu: 2011-02-10 12:52:42
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-01 15:12:17 

Opinie o Easy Waxing

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja pierwsza klasa. bylam pierwszy raz i na 100procent wroce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-05-24 16:39:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie wykonana depilacja, to znaczy dokładnie, szybko, w przemiłej atmosferze. Depilacja okolic bikini wydawałaby się krępującą czynnością, ale nie w Easy Waxing. Jest super i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Stejka dnia: 2018-01-09 15:39:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z depilacji bikini w kilku miejscach we Wrocławiu, ale trzeba przyznać, że Easy Waxing najbardziej mi odpowiada: bardzo profesjonalnie przeprowadzona depilacjia, pani kosmetolog dała mi kilka cenny wskazówek, których nikt nigdy wcześniej nie poruszył, bardzo duży wybór terminów i przy okazji depilacji można wykonać jeszcze jakiś dodatkowy zabieg. Miejsce zdecydowanie godne polecania i wracania do niego. Oby tak dalej. PS brakuje was w Krakowie?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza J. dnia: 2017-10-17 10:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliśmy w każdym calu. Najlepsza depilacja bikini, jaką miałam wykonaną we Wrocławiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2017-09-23 16:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Byłam w kilku kilku innych miejscach na depilacji we Wrocławiu i Easy Waxing zdecydowanie jest najlepszy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2017-07-07 19:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam okazje skorzystać z opalania natryskowego w Easy Waxing. Zabieg przebiegł bardzo szybko i w przyjemnej i profesjonalnej zarazem atmosferze. Dzięki radom osób wykonującym zabieg bardzo szybko zapomniałam o początkowym skrępowaniu.Gorąco polecam Easy Waxing.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2017-04-04 08:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg depilacji woskiem Podoba mi się, że firma dba o komfort klienta pod każdym względem - zarówno miłej obsługi jak i profesjonalnego, szybkiego wykonania zabiegu. Polecam :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2017-03-21 13:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem waszą stałą klientką na depilację od roku. Dziś pierwszy raz skorzystałam z manicure hybrydowego, efekt przeszedł moje oczekiwania: skórki idealnie wycięte, kształt piękny, kolor położony, jak "od linijki" i ta olbrzymia gama kolorów, którą dysponujecie. Wszystko oceniam na 6+ oczywiście będę wracała do was regularnie i olbrzymią przyjemnością wypróbuje pozostałe zabiegi, które wykonujecie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J dnia: 2016-12-29 15:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jesteście bezkonkurencyjni. Manikiur i depilacja cudo!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-19 22:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon we Wrocławiu: rewelacyjne wnętrze, profesjonalnie wykonana usługa w przemiłej atmosferze. I wcale nie słodzę. Tak tam jest!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolka dnia: 2016-10-09 17:29:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja nóg szybka, dokładna, niemalże bezpolesna. Również zdecydowanie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2016-09-28 20:59:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetne miejsce i na depilację i na manicure. Obie rzeczy wykonane PERFEKCYJNIE. Brawo wy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mała dnia: 2016-09-15 23:11:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm pierwsza klasa (depilacja)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KL dnia: 2016-08-16 21:53:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła pani kosmetyczka, depilacja dokładna, szybko wykonana i bezboleśnie. Zachęcam wszystkich niezdecydowanych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2016-08-04 21:09:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o salon warszawski - to niestety NIE POLECAM!!!! Całkowita ignorancja klienta. W dniu w którym w salonie była awaria, oczywiście zabieg się nie odbył - ale to jest poniekąd zrozumiałe. Niezrozumiałe jest natomiast podejście do klienta. Otóż, nikt z obsługi nawet nie pokusił się zadzwonić i poinformować o tym fakcie. Nieważne, że klient musiał przemierzyć 30 km po to tylko, żeby dowiedzieć się, że zabiegu nie będzie. Nie padło też żadne słowo "przepraszamy" oraz propozycja jakiejkolwiek rekompensaty. Na pewno tego salonu już nigdy więcej nie odwiedzę i nikomu nie polecę. Na szczęście w Warszawie są inne salony, które zachowują wysokie standardy w obsłudze swoich klientów.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-02 09:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie, szybko, miło. Wrócę i polecę znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kora dnia: 2016-07-10 22:29:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialne miejsce!depilacja bezkonkurencyjna! polecma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: żann dnia: 2016-07-07 21:32:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w tym salonie na depilacji (nogi, bikini i pachy). Zabieg został wykonany szybko i sprawnie. Kosmetyczka szczegółowo poinformowała mnie jak dbać o skórę po depilacji. Profesjonalna obsługa. Efekty super. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2016-06-07 14:11:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu salon kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia, po wizycie jestem zachwycona. Jakość usługi, produkty, ka których pracuje wykwalifikowany personel i umiejętności na najwyższym poziomie. R e w e l a c j a! Z moich beznadziejnych paznokci zrobiono cudo! Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga Ł. dnia: 2016-06-06 15:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon full-wypas. Panie profesjonalne, wybór kolorów lakierów M E G A duży. Paznokcie piękne. Dziękuję, wracam za 2 tygodnie 8)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2016-06-05 22:01:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja świetna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2016-06-04 17:54:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odnosząc się do wykonania manicure hybrydowego pragnę zaznaczyć, iż nie jest to salon kosmetyczny, z którego warto korzystać. Po pierwsze kosmetyczka, która jest zatrudniona w powyższej firmie, chciała ściągnąć hybrydę metalową szpachelką. Po zwróceniu jej uwagi, iż nie życzę sobie, aby wykonywała to w ten sposób, nie widziała w tym żadnego problemu. Po drugie czas wykonania zabiegu trwał 1 godzinę i 45 minut. Po trzecie manicure po 5 dniach zaczął odpryskiwać na każdym paznokciu. W związku z powyższym kategorycznie nie polecam salonu Easy Waxing. Podczas wizyty ma się wrażenie, iż jest się obsługiwanym przez niedoświadczone i nie posiadające jakiegokolwiek wyczucia estetyki osoby gdyż - jak uważają kosmetyczki tam zatrudnione - do koloru śliwkowego pasuje każdy, nawet niebieski czy neonowy róż. Wnioski można wyciągnąć samemu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jednorazowa klientka dnia: 2016-06-01 10:06:42 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kilku lat korzystam z usług tego salonu i zawsze byłam bardzo zadowolona i polecałam jego usługi- do czasu. Ostatnio mam coraz więcej zastrzeżeń. Nowy salon jest o wiele bardziej komfortowy i przestronny ale bałagan w nim panujący, aż prosi się o posprzątanie . Wśród personelu są wciąż to nowe osoby, a i tak nie skraca to kolejki w oczekiwaniu na wizytę, bo Panie te są słabe w wykonywaniu depilacji (kilkukrotnie byłam obsługiwana przez nowe osoby i nigdy nie byłam zadowolona). A dodatkowo Pani recepcjonistka- i tu co rusz ktoś inny na tym miejscu, nie zawsze odpowiedni. Generalnie z salonu bardzo dobrego robi się mocno przeciętny. A szkoda.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2016-05-31 22:22:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z depilacji. Pani wykonała ją niezmiernie dokładnie. Prowadziłyśmy bardzo przyjemny dialog. Pani udzieliła mi kilku cennych wskazówek co do pielęgnacji skóry po. Była to moja pierwsza wizyta w tym miejscu. Odtąd obiecuję być waszą stałą klientką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tosia dnia: 2016-05-01 09:35:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteście bezkonkurencyjni! Mega polecam depilację!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylvia dnia: 2016-03-06 17:28:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne miejsce! szybko, bezboleśnie, dokładnie. Polecam salon we Wrocławiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: milka dnia: 2016-02-05 11:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miejsce godne powrotu. przepiękny manikiur i co za wybór koloru. oby tak dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mrówka dnia: 2015-06-30 12:43:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: swietna obsługa Pań kosmetyczek! Depilacja na bardzo wysokim poziomie, wszystkie dziewczyny sa dokładne delikatne bardzo miłe i podchodzą bardzo profesjonalnie do klienta . Korzystam z usług depilacji oraz manicure i pedicure, te usługi rownież na bardzo wysokim poziomie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-05-19 18:01:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem pierwszy raz jeśli chodzi o depilacja w ogóle. Polecam Paulinę w Warszawie (kasztanowe włosy...). Jest bardzo miła, profesjonalna i mimo skrępowania jako mężczyzna wobec kobiety wszystko oceniam wszystko bardzo wysoko. Doceniam odwagę Pauliny przy pracy z klientem płci męskiej. Polecam. Dodam, że wykonałem bikini tzw. Boyzillian.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adam dnia: 2015-05-18 20:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja brazylijska: rewelacyjnie przeprowadzona, sprawnie, dokładnie (dosłownie do ostatniego włoska). Poza tym cenię sobie personel za kompetencję. Miałam problem z wrastającymi włoskami, pani kosmetyczka poradziła mi co mogę zrobić i problem zniknął. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ela dnia: 2015-04-21 11:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja ze swojej strony bardzo polecam salon. Korzystałam z usług depilacji i manikiur wielokrotnie i zawsze super efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2015-04-20 11:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Easy Waxing zawsze byłam zadowolona z efektu depilacji do tego bardzo odpowiada mi atmosfera panująca w salonie i elastyczność z umówieniem się na wizytę. Ja bardzo wszystkim polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katherina dnia: 2015-04-19 11:05:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na depilacji i muszę powiedzieć, że Pani się spóźniła, po czym spieszyła i depilacja została wykonana niedokładnie, a nawet jedno miejsce zostało ominięte, czego wcześniej nie zauważyłam, a za co zapłaciłam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2015-04-14 22:28:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre miejsce, na pewno wrócę nie raz i będę polecała. Aśka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aśka dnia: 2015-04-10 09:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja swoją przygodę z Easy Waxing zaczęłam od ... HENNY 9:-] Dopiero po jakimś czasie pokusiłam się na depilację bikini brazilian. Bardzo polecam, bo depilacja jest wykonywana profesjonalnie i co dla mnie było najważniejsze to atmosfera - ani przez moment nie czułam się skrępowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: katarynka dnia: 2015-04-07 21:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Easy Waxing od kilku miesięcy, wcześniej chodziłam do ich konkurencji i miałam notorycznie zrywany naskórek z bikini. Polecam depilację pastą cukrową, wszystkie Panie są przemiłe- ostatnio jednak byłam u takiej blondynki w okularach i zabieg trwał 30 min a normalnie trwa 10 ;) ale może dopiero zaczęła pracę. Tak czy inaczej każdy zabieg jest dokładnie wykonany i w miłej atmosferze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolajna87 dnia: 2015-04-07 13:55:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja byłam na depilacji woskiem i naprawde jestem zadowolona spokoj z wlosami na 3-4 tygodnie, szybka obsluga i nie drogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogusia dnia: 2015-04-05 20:41:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w innych miejscach we Wrocławiu na depilacji i najbardziej przypasowało mi Easywaxing. Dziewczyny wykonują naprawdę dobrą i dokładną robotę, są przesympatyczne i zawsze miło się do nich wraca. Poza tym mam wrażenie, że depilacja w u nich mniej boli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-04-03 18:37:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam trzy zastrzeżenia co do tego salonu; 1 czystość pozostawia wiele do życzenia, byłam kilkakrotnie i jak było tak jest brudno, Panie sobie na zapleczu plotkują zamiast przygotować profesjonalnie swoje miejsce pracy; 2 no właśnie PLOTKI, wszystko słychać co się mówi i co opowiadają inni, wraz ze szczegółami, brak przestrzeni, intymności i najprostszego wieszaka na ubranie; 3 personel choć plotkarski to bardzo miły, ale co nie idzie w parze z dokładnością, za każdym razem jest coś nie tak.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-03-22 21:35:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, sprawdziłam i będę wracać. Jeżeli szukacie miejsca na depilację to gorąco polecam. Zgadam się w stu procentach z opiniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia B. dnia: 2015-03-08 12:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam tam profilu, ale byłam nieraz na manicure w tym miejscu i zawsze wychodziłam zadowolona, bo ja lubię jak paznokcie są dokładnie domalowane i skórki idealnie wycięte, no a tam tak mi właśnie robią i mają chyba z 1000 kolorów. Przesadzam, ale jest ich pewnie w setkach. Dla mnie raj paznokciowy. Za to nigdy nie korzystałam u nich z depilacji 8-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grażyna l. dnia: 2015-03-05 18:59:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A korzystał ktoś z manikiuru? ja widziałam tylko ich zdjęćia na facebook i są przepięknę. Może się skuszę na wizytę ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kruszynka dnia: 2015-03-04 15:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak depilacja to tylko w tym miejscu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dana dnia: 2015-03-01 12:34:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam depilację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kornela dnia: 2015-02-21 20:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie z bikini brasilian korzystałam mieszkając w Anglii. Od niedawna przeprowadziłam się do Wrocławia i właśnie wczoraj postanowiłam skorzystać z tego rodzaju depilacji w gabinecie Easy Waxing. Byłam bardzo mile zaskoczona, bo termin dostałam "od ręki" i sama depilacja była wykonana profesjonalnie. Nie widziałam nawet, że aż tak. Pani kosmetyczka wytłumaczyłam mi na początku, jak się przygotować do depilacji, wybrała najlepszą metodę na mój rodzaj włosa (co było dla mnie świetne). Całość depilacji zajęła chyba z 15min. przy czym włosy usunięte dokładnie, pani chcąc odwieść mnie od zastanawia nad bólem depilacyjnym opowiadała różne fajne historie co było ekstra. Nikt się jeszcze mną tak profesjonalnie do tej pory nie zajął. Polecam salon Easy Waxing tym wszystkim, którzy szukają bezpiecznego i profesjonalnego miejsca do depilacji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Camilla dnia: 2015-02-11 16:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka poleciła mi wasz salon, a teraz ja będę was polecać. naprawdę dobre miejsce na mapie wrocławia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ż-anetka dnia: 2015-02-07 14:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAJLEPSZE MIEJSCE DO DEPILACJI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JA dnia: 2015-02-03 19:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteście moimi faworytami. Odwiedziłam kilka miejsc we Wrocławiu z depilacją i tylko do was wracam. Depilacja wykonywana przestarannie i dokładnie, a atmosfera jest bezbłędna! Nigdy nie sądziłam, że będę chodziła na depilację brazylijską z przyjemnością! :***
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Niusia dnia: 2015-01-31 19:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem w pełni zadowolona, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: a.l. dnia: 2015-01-25 14:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj miałam wykonywaną pierwszą depilację brazylijską w życiu. Bardzo się denerwowałam, bo nie wiedziałam jak to będzie wyglądało. Okolice bikini są krępujące dla mnie. Strasznie cieszę się, że trafiłam do was na "swój pierwszy raz":] pani była przesympatyczna, stworzyła taką atmosferę, że moja krępacja poszła w zapomnienie. Do tego dokłądnie wszystko tłumaczyła co i dlaczego robi. Włoski wyrwane wszystkie bardzo dokładnie w naprawdę świetnej atmosferze. Będę was polecała wszystkim. Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łuki dnia: 2015-01-13 20:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziałam dziś po raz pierwszy salon Easy Waxing w Warszawie. Pełen profesjonalizm. Odwiedzę Was nie raz. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nowa klientka dnia: 2015-01-12 20:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię Easy Waxing za to, że depilacja wykonywana jest szybko, bardzo sprawnie, i bardzo dokładnie. Miałam przyjemność mieć wykonywaną depilację u 3 pań, które stworzyły naprawdę miłą atmosferę. Poza tym nigdy nie miałam problemu z szybkim umówieniem się na depilację. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-12-14 13:40:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem jak najbardziej zadowolona z jakosci uslug - pelen profesjonalizm. Jest to jeden z nielicznych salonow gdzie dostepna jest depilacja pasta cukrowa, dzieki ktorej nie mam problemu z wrastajacymi wloskami. Wykonywane zabiegi sa na wysokim poziomie- kolezanka nie mogla uwierzyc ze henne rzes wykonywalam 3 tygodnie temu. Panie tam pracujace sa naprawde przemile- zawsze okazuja zainteresowanie klientowi przez co chce sie wracac. Z pewnoscia skorzystam jeszcze z innych uslug przy nastepnej wizycie :) goraco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-10-21 11:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rÓŻWONIEZ POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katja dnia: 2014-09-20 14:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że znają się na swojej pracy. Depilacja pierwsza klasa. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-09-18 08:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja bez komentarza, numer 1 we Wro i nie ma lepszych. Co mnie zszokowało to postanowiłam wypróbować, jak robią manicure, bo mają taki wybór kolorów, że w głowie się kręci, i jestem prze...za...je...biś....cie szczęśliwa, bo cudo mam na paznokietkach. Kiedyś pokuszę się na pedicure. REASUMUJĄC ZAJ..EBI..E MIEJSCE POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MARTYNKA dnia: 2014-07-28 21:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę świetne miejsce, dobra lokalizacja, profesjonalana obsluga i ogromny wybór lakierów. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-12 11:54:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie bezbłędni w tym co robią! najlepsza depilacja w Polsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ircia
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-09 21:12:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne miejsce, elastyczni z terminami, przyjemni i w pełni profesjonalni. gorąco wszystkim polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-06-22 13:38:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja bikini brasilian błyskawiczna, dokładna. Na pewno wrócę i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ana dnia: 2014-06-06 21:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od kiedy znalazłam Easy waxing to innego juz nie szukam. Profesjonalnie ,na zyczenie, prawie bezbolesnie;) (bikini). Zawsze wychodze zadowolona. Pozdrawiam serdecznie ekipe z Easy waxing we Wroclawiu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-04-12 19:59:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny salon, super profesjonalny personel. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-04-10 20:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedzam studio Easy Waxing regularnie już od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa, zabiegi wykonywane profesjonalnie i w komfortowych warunkach. Kosmetyczki zawsze służą dobrą radą. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-06 13:42:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług salonu w zakresie depilacji korzystam już długo i zawsze wychodzę zadowolona. Mogę śmiało polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karolina dnia: 2014-04-04 14:47:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Epilfree nigdy nie robiłam, tylko depilację brazylijską pastą cukrową. Mam skórę alergiczną więc pasta cukrowa jest dla mnie świetna. Panie wykonują depilację bardzo sprawnie, usuwają dosłownie każdy włos, bardzo szybko. Gdyby ktoś się wahał ja polecam to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-04-02 16:00:30 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czy ktoś wykonywał w tym salonie zabieg epilfree? Jaka jest skuteczność? Jakieś opinie?
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alejandro dnia: 2014-03-24 21:52:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przyjemne miejsce. kosmetyczki sprawne, zwinne. chodzę do gabinetu na depilację brazylijską i przyznaję, że nie mają sobie równych bardzo polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jogi dnia: 2014-03-24 18:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! pierwszy raz miałam tak dobrze wykonaną depilację bikini szybko, sprawnie, dokładnie. Depilacja bikini była zawsze dla mnie krępująca, a w easy waxing pani była przemiła i zapomniałam o całym wstydzie. kupiliście mnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 11:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma to jak moje kochane Easy Waxing. Pozdrawiam Was i polecam wszystkim i każdemu z osobna!! Jesteście mega! Goha
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goha dnia: 2014-02-24 19:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UZALEŻNIŁAM SIĘ OD NICH. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MIRKA dnia: 2014-02-14 14:25:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim naprawdę. Zawsze wychodzę z gabinetu bardzo zadowolona. Panie są bardzo profesjonalne. Nie byłam w lepszym miejscu na depilacji. I co mi bardzo odpowiada zazwyczaj dzwonię tego samego dnia i zawsze znajdą miejsce, aby mnie wcisnąć (:
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-18 13:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: genialne miejsce do depilacji.polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: w.j. dnia: 2014-01-14 13:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełna profeska:) To była moja pierwsza depilacja brazylijska. Przed zabiegiem bałam się cholernie, kilka razy zastanawiałam, czy może nie zadzwonić i odwołać. Może nie tak bałam jak wstydziłam. Ale... komfort jaki pasuje w tym salonie jest cudowny. Pani baaardzo miła, delikatna, spokojnie wytłumaczyła wszystko i potrafiła praktycznie zupełnie zniwelować uczucie wstydu. 100 % polecam. Ja na pewno udam się tam kolejny raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BlueBlack dnia: 2013-11-30 23:10:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja ekspresowa, fachowość pierwsza klasa. Polecam wszystkim i każdemu 8)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-10-13 21:02:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w szoku, że bikini brazylijskie może wydepilować w niecałe 15 minut przy tym depilacja na bardzo wysokim poziomie: dokładnie, szybko, przy tym pani przesympatyczna. Cały wstyd, który towarzyszył mi przed depilacją odszedł w ułamkach sekundy. Wielkie wow dla Was. Jestem Wasza 8)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nowa stała klientka dnia: 2013-09-23 21:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteście genialni w tym co robicie. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galla dnia: 2013-08-28 22:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie bardzo profesjonalnie wykonują swoją pracę, przy depilacji która nie jest miłym zabieiem robia to w taki sposób, że ból jest jak najmniejszy, szybko i sprawnie. Polecam także hybrydę, która pięknie wygląda, długo się trzyma. Atmosfera oraz elastyczność jesli chodzi o umawianie to pierwsza klasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia S. dnia: 2013-08-24 10:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja pierwsza klasa Kobitki mają wprawę w tym co robię Mimo że swego czasu depilacja okolic bikini była dla mnie bardzo krępująca w tym miejscu pozbyłam się wstydu Atmosfera jest przeprzyjemna i luźna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: doliwka dnia: 2013-08-19 09:37:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZACUN ZA PROFESJONALIZM I SZPITALNĄ STERYLNOŚĆ W GABINECIE. ZE SWOJEJ STRONY POLECAM DEPILACJĘ. JESTEŚCIE BEZKONKURENCYJNI.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MILKA dnia: 2013-08-18 09:52:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozdrowienia dla pani, która musiała dziś znosić moje okrzyki przy depilacji bikini [: przesympatyczna pani, full profeska. K.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. dnia: 2013-08-08 21:45:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam w 100% poniższe komentarze. Nic dodać nic ująć. Poleca,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2013-08-07 20:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w easy waxing miałam swoją pierwszą depilację brazylijską :) jestem stałą klienką od przeszło 3 lat. nie wyobrażam sobie innego miejsca na depilację. w salonie panuje bardzo przyjemna atmosfera, efekt depilacji świetny. jak ktoś się waha to nie ma czego się obawiać. ja też polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: justyna dnia: 2013-08-01 18:35:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja konkretnie i na temat w miłej atmosferze. mega polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kredka dnia: 2013-07-19 13:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, jak depilacja to tylko w Easy Waxing.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luzia dnia: 2013-07-15 00:00:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna atmosfera panuje w tym gabinecie. Z usługi jestem również zadowolona. Wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaha dnia: 2013-07-07 20:59:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja pierwsza klasa!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-07-05 20:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niby trzeba się umawiać, a ja zawsze przychodzę bez umawiania i zawsze znajdą czas na depilację tak więc jestem niesamowicie happy z tego powodu :P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bywalczyni dnia: 2013-06-27 10:45:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W DEPILACJI SĄ BEZKONKURENCYJNI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viki dnia: 2013-06-24 21:40:55 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię.Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2013-06-18 16:03:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonaliz, polecam bikini brasilian pastą cukrową
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2013-06-18 10:41:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką EASY WAXING od ponad 2 lat i dziś postanowiłam po raz pierwszy podzielić się moją opinią na forum! a co! :-) Uważam, że wykonują kawał dobrej roboty, bez ściemy. Cenię u nich 1. przede wszyskim jakoś usługi(10 na 10) 2. dokładność 10 na 10 3. błyskawiczność wykonywanej depilacji, a czas jest zawsze dla mnie istotny 4. nie muszę planować depilacji na 2 tygodnie wcześniej. Zawsze jak dzwonię tego samego dnia, czy dzień wcześniej zawsze znajdzie się jakiś termin 5. no i oczywiście przemiłe panie, mam nawet swoją uluioną, ale aż tak się nie będę uzewnętrzniała publicznie Podsumowując, Nie ma lepszego miejsca na depilację we Wrocławiu niż ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-06-05 19:52:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie miałam dotąd okazji korzystać z usług Easy Waxing. Dziś wybrałam się na depilację pastą cukrową bikini i jestem pod niesamowitym wrażeniem. Bolało oczywiście trochę, ale ból da się spokojnie wytrzymać. Natomiast podobała mi się niesamowicie sprawność pani, która wykonywała depilacje. Byłam przekonana, że wszystko potrwa ponad godzinę, a po 30 minutach byłam "czyściutka" [: Do tego pani nie pozostawiła ani jednego włoska. Pierwsze koty mam za płoty z depilacją bikini i tym samym stałam się klientem tego gabinetu kosmetycznego. Polecam wszystkim niezdecydowanym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nowa klientka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 20:44:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam na zabiegu depilacji. Pani była bardzo miła i opanowana, atmosfera również. I choć cena dość wysoka to przy takim poziomie usług wiem za co płacę. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientak dnia: 2013-05-30 12:21:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam, sprawdziłam, W pełni rekomenduję, napewno wrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-05-16 10:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja: Bikini brazylijskie i całe nogi, szybko, sprawnie, doladnie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wrona dnia: 2013-05-09 23:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: expresowo, dokładnie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2013-04-13 21:47:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Była to moja pierwsza wizyta w tym salonie oraz pierwsza depilacja bikini w życiu. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, zajęto się mną na bardzo wysokim poziomie. Polecam Panią Asię, bardzo miła i kultralna osoba. Jeżeli chodzi o rezerwację, to dostałam miejsce w ten sam dzień w który zadzwoniłam, a nawet przyszłam 2 godz. wcześniej niż byłam umówiona i też mnie od razu przyjęli ;) wszystkim którzy się obawiają tego "pierwszego razu" gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nana dnia: 2013-03-26 18:51:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja najlepsza we Wrocawiu szybko, sprawnie, dokładnie. polecam wszystkim niezdecydowanym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aska dnia: 2013-03-24 20:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem klientką od niedawna i byłam jak dotąd bardzo zadowolona z depilacji. Miałam ją wykonywaną przez 3 różne panie. A, jak wygląda ta pani kosmetyczka, z której nie jesteś zadowolona, żebym wiedziała kogo unikać?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-03-18 23:26:19 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę na depilację brazylijską od ponad roku do tego salonu. W większości przypadków, zabieg jest wykonany bardzo starannie (pomijając kilka włosków nie usuniętych pęsetą). Niestety smuci mnie fakt, iż ilekroć trafiam na tą samą panią kosmetyczkę, depilacja jest wykonana ŹLE. Niedokładnie... Niby włoski usunięte, ale całymi kępkami w niektorych miejscach zostają. Dopiero mogę to zauważyć w domu wieczorem, kiedy to skóra jest już mniej podrażniona. Jakość tej usługi daje wiele do myślenia. Co do ogólnej kultury osobistej pań, jestem na TAK, oczywiście prócz tej jednej (a się uczepiłam)- która musi douczyć się jak przeprowadzić POPRAWNIE zabieg. Tak... za każdym razem ma muchy w nosie.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-11 23:40:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilację pastą cukrową robią najlepiej na świecie!! 8-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2013-02-10 20:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znalazłam easy waxing przez przypadek, potrzebowałam wyregulować brwi. pani kosmetyczka zrobiła mi je przecudownie! jeszcze nikt tak ładnie nie nadał kszatałtu moim brwiom! polcecam i na pewno wrócę do gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 12:43:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny salonik ze względu na szybkie terminy na umówienie, szybkość i jakoś wykonywanych usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: elka dnia: 2013-01-24 20:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja + manicure = rewelka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kc dnia: 2013-01-19 19:35:01 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Easy Waxing już jakiś czas. Na plus oceniam jakość wykonywanych usług, panie są rzetelne, fachowe, depilacja idzie im tak szybko, że nawet nie zdąży zaboleć. To, czego nie lubię to brak kultury pracowników tego salonu. Ostatnio czekałam na panią kosmetyczkę 10 minut, spóźniła się do pracy i nawet nie powiedziała mi "przepraszam". Ponadto, często panie rozmawiają ze sobą o wszystkim i o niczym przy klientach, bardzo tego nie lubię, bo czas u kosmetyczki to ma być dla mnie nagroda, a nie słuchanie o tym, jak to Krysi urósł tyłek. Jeśli zadbają bardziej o swoich klientów to będzie to salon idealny. Zauważyłam też, że choć na stronie salonu jest opcja karty stałego klienta, a ja jestem regularną klientką od kilku miesięcy, nikt jakoś mi tego nie proponuje. A szkoda, bo jak pojawi się jakiś inny salon specjalizujący się w depilacjach właśnie to chętnie sprawdzę i konkurencję:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Studentka dnia: 2013-01-17 17:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma lepszego miejsca na depilację we Wrocłąwiu! jestem bardzo zadwolona pod każdym wzglesdem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-01-12 19:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a w ktorym doklanie miejscu jest ten salon kosmetyczny?
Opinia dodana przez: Niki dnia: 2012-12-23 17:08:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialne miejsce na szybkie zabiegi! polecam wszystkim,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: majka dnia: 2012-12-19 22:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon w 100%. Depiluję się tam od roku i za każdym razem byłam zadowolona. Jest bardzo czysto, wręcz sterylnie. Panie kosmetyczki są profesjonalne i znają się na swojej pracy. Dodatkowym plusem jest to, iż nie trzeba czekać na wizytę kilka tygodni tylko można się umówić z dnia na dzień. Zabiegi depilacji są przeprowadzane bardzo szybko i sprawnie. Zachęcam do korzystania z usług tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: XXXM dnia: 2012-12-05 15:16:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja super polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felcia dnia: 2012-12-04 13:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetnie miejsce na szybką depilację.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kania dnia: 2012-11-26 19:33:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A JA JESTEM ZADOWOLONA I POLECAM MANIKIR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-11-04 18:45:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kiedyś dawałam Wam opinię, ale postanowiłam to zrobić raz jeszcze, bo jestem nieziemsko zadowolona z Waszych usług. Podsumowując POLECAM WSZYSTKIM ! ! !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-02 15:59:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzisiaj byłam na depilacji całych nóg i bikini, muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona. Pani wykonująca depilację była bardzo miła, a co najważniejsze bardzo dokładna. Sama depilacja przebiegła bardzo szybko i był to bardzo mile spędzony czas- przyjazna atmosfera i przyjemna muzyka w tle. Szczerze - gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2012-10-30 17:46:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To bardzo dziwne co piszesz Rozczarowana, bo ja chodzę na depilację do Easy Waxing i uważam ich za najlepsze miejsce do depilacji we Wrocławiu. Byłam wcześniej w różnych gabinetach kosmetycznych na depilacji całościowej bikini, ale nigdy nie byłam zadowolona albo byłam średnio. A w Easy Waxing panie na prawdę znają się na rzeczy. Może zadzwoń tam i poproś, żeby ci poprawiły...?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-10-29 21:23:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To byla moja pierwsza depilacja bikini. Mimo iz Pani zaczela w miare profesjonalnie dalsza czesc zabiegu byla niekomfortowa. Podczas zabiegu inna pracownica zaczela ja pospieszac, bo czeka kolejna klientka. W rezultacie - mimo dokonczenia peseta pozostawiono mi wloski w roznych miejscach ( bardzo ciemne i grube,wiec nie mogla ich niezauwazyc), nie mialam mozluwosci dokladnego sprawdzenie ,czy wszystko zostalo dokladnie wykonane i po powrocie do domu zauwazylam ,ze jest sporo wlosow, gdzieniegdzie pozostawiony wosk,ktory ciezko usunac z wrazliwej skory - niewlasciwie wykonana depilacja brazylijska. Pani sie spieszyla aby isc do kolejnej klientki a ja zaplacilam za to,aby dobrze sie mna zajeto. Powinni tak dzielic czas, aby kazdemu klientowi poswiecic odpowiednio duzo uwagi. Skora nie jest gladka... Mimo swietnych opini jestem rozczarowana...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 2012-10-25 13:28:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam depilację bikini brasilian szybko, sprawnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było potrzeby
Opinia dodana przez: mILena dnia: 2012-10-06 12:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a jeszcze w tym salonie nie byłam 8)
Opinia dodana przez: ia dnia: 2012-10-01 14:24:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo miło zaskoczony, szybko sprawnie, depilacja męskich pleców to nie byle co a tutaj rach ciach i po krzyku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-09-08 13:29:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły salonik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Luccia dnia: 2012-09-05 18:43:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MNIE NAJBARDZIEJ ODPOWIADA LOKALIZACJA [: PRZY SAMEJ PRACY. NIE UMAWIAM SIĘ Z WYPRZEDZENIEM "DWUTYGODNIOWYM" TYLKO DZWONIĘ Z 15 MINUT PRZED MOŻLIWOŚCIĄ WYJŚCIA Z PRACY I ZAWSZE W ZASADZIE JEST DLA MNIE MIEJSCE. CZY NA DEPILACJĘ CZY NA MANICURE ZAWSZE MNIE GDZIEŚ PANIE WCISNĄŁ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JA dnia: 2012-09-02 13:16:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oceniam wizytę w salonie bardzo pozytywnie ze względu na takie czynniki jak profesjonalizm (dokładnie, sprawnie, szybko), bardzo sterylnie. Na duży plus jest korzystanie przez nich z autoklawu - ja mam na punkcie czystości z punktu medycznego bzika więc bardzo zwracam na to uwagę. No i panie kosmetyczki przesympatyczne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Vici dnia: 2012-08-31 12:38:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz na depilacji bikini głębokiego w Easy Waxing. Wizyta bardzo przyjemna, pani zachowała się dyskretnie i wykonała depilację ekspresowo i dokładnie. Otrzymałam cenne wskazówki dotyczace mojej skóry i jej pielęgnacji. Jeżeli ktoś się waha czy pójść czy nie pójść do tego salonu, to ja zachęcam do pójścia. Na pewno nie będziecie żałować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Misia dnia: 2012-08-27 13:51:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można zrobić.
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2012-08-27 07:39:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kiedyś na pewno można było zrobić wzorek i nawet kolor. teraz nie wiem. zadzwoń i zapytaj.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-26 00:33:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A czy ktoś wie czy w tym salonie można poprosić o zrobienie wzorku na bikini? szukam tego we Wrocławiu i nigdzie nie mogę znaleźć...
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-24 19:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na bikini brazylijskim. Do teraz to najbardziej profesjonalna depilacja na jakiej byłam. Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2012-08-22 13:54:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia pozytywna za przepiękny manikiur frencz, kreski idealne, ekstra dobrany kolor i długo się trzymał. SupeR
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2012-08-20 14:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Własnie wróciłam z pierwszej wizyty w gabinecie i dla mnie wszystko super. korzystałam z depilacji i manicure. byłam zaskoczona pozytywnie, bo wszystko jest w gabinecie jednorazowe i sterylizowane w autoklawie. kosz na śmieci faktycznie lekko żółtawy ale odbarwiony nie brudny :) polecam gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2012-08-18 11:25:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon bardzo brudny, fotele cale zolte, nie wspomne o koszach na smieci, poza tym umywalki sa az porosniete kamieniem, jakos super ale czystosc w salonie pozostawia wiele do zyczenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Wercia dnia: 2012-08-17 16:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam depilację pastą cukrową . Skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Depilacja ta jest faktycznie mniej bolesna niż woskiem tradycyjnym. Minus to to, że zajmuje trochę więcej czasu i jest trochę droższa ale moim daniem naprawdę warta wykonania nie miałam za żadnych podrażnień.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Biedronka dnia: 2012-08-09 22:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam depilację pastą cukrową całego ciała. Miałam wydepilowaną każdą część ciała tą metodą i jestem zachwycona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2012-08-06 14:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: plus za świetnie wykonany zabieg i czystość w salonie.POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Luba dnia: 2012-07-31 22:53:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na depilacji i manicure. Polecam w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mrówka dnia: 2012-06-28 15:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na plus, za profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiśnia dnia: 2012-06-26 12:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam depilację, za szybkość, sprawność, miłą atmosferę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KK dnia: 2012-06-11 13:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pochwalam miejsce. Miałam robiony dzisiaj manikiur i jestem bardzo zadowolona. Na pewno odwiedzę gabinet jeszcze.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina dnia: 2012-05-29 15:32:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazne miejsce: wiele kosmetyczek pracuje stąd zawsze znalazły dla mnie termin (nawet w ciągu godziny), przyjemna atmosfera panuje w salonie, no i efekt zabiegu świetny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: stała klientka dnia: 2012-05-26 11:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miejsce godne Polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jaśka dnia: 2012-05-23 23:24:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem salon zasługuję na polecenie z wielu względów. Natomiast to na co ja najbardziej zwracam uwagę to sterylność w salonie i tu jest 100%! nie dość, że wszystko jest jednorazowe to mają do tego autoklaw!!! także będąc na manicurze nie zastanwiam się, kto był przede mną! co do usług - zawsze jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-12 15:55:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BO JESTEM ZACHWYCONA EFEKTEM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: BRAK
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2012-05-05 17:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: usługa: manicure z malowaniem efekt: 5+ polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kora dnia: 2012-04-17 22:24:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę wypowiedzieć się co do manicure hybrydowego i depilacji, bo jak na razie korzystałam tylko z tych usług tak więć polecam polecam poleca!!! z czystym sumieniem [-:
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JA dnia: 2012-04-08 16:25:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, idealne miejsce do depilacji. Mają duży wybór i robią to mega sprawnie i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2012-03-27 22:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemny salonik: 1.lokalizacyjnie bardzo mi odpowiada, 2.duża dostępność termiów, 3.zadowolenie z efektu po poszczególnych usługach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-24 14:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetnie przeprowadzona depilacja brazylijska! byłam tzn. jestem bardzo zadowolona. Dołączam się do grona polecających.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: MatriX dnia: 2012-03-13 16:39:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką salonu. Dodaję opinię pozytywną, bo uważam, że warto odwiedzić salon. Ja osobiście miałam tam robioną i depilację,i manicure, pedicure i zawsze - jak dotąd - wychodziłam bardzo zadowolona. Oby tak dalej. pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa B. dnia: 2012-03-09 15:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: depilacja - szybka, fachowa i bezbolesna; henna brwi i rzęs - trwała i staranna; bardzo miła obsługa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie mialam takiej potrzeby :)
Opinia dodana przez: sylwikk dnia: 2012-03-09 12:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja - szybko, sprawnie, dokładnie. Na duży plus!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lisek dnia: 2012-03-05 23:34:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do salonu od paru miesięcy na depilację także moge ocenić tylko tę usługę i... POLECAM!! za fachowość, super atmosferę w salonie i efekt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elf dnia: 2012-02-21 20:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OSOBIŚCIE POLECAM, SKORZYSTAŁAM Z DEPILACJI BIKINI NAJGŁEBSZEJ PASTĄ CUKROWĄ I JESTEM ZADOWOLONA Z SAMEGO WYKONANIA ZABIEGU I EFEKTU.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KLIETKA dnia: 2012-02-18 10:53:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie na manicure japońskim i niestety nadgorliwa kosmetyczka spiłowując mi bruzdy na paznokciach praktycznie pozbawiła mnie płytki. Paznokcie są teraz miękkie, widać pod nimi zaczerwienienia i przy najmniejszym uderzeniu czy choćby, gdy szukam czegoś w torebce, po prostu bolą mnie palce pod paznokciem. Tak więc nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: niezadowolona klientka dnia: 2011-12-16 14:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Manicure i pedicure wykonany na najwyższym poziomie. Miła i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2011-06-11 22:18:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam robiony manicure terapeutyczny. Zabieg był wykonany bardzo sterylnie, aż sama się pozytywnie zaskoczyłam. No i efekt paznokci tez rewelka! Polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2011-03-23 10:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjnie przeprowadzony zabieg depilacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa P dnia: 2011-02-21 15:02:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalna i miła obsługa, wysoka jakość kosmetyków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-10 12:53:31 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją