Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PURB JAG-BUD Jagielski Roman

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, Zabrze
Telefon: Kom. 783-002-748
Adres e-mail: romjag(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Remonty i wykończenia wnętrz Słowa kluczowe: KAFELKOWANIE, REMONTY

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3669
Data utworzenia profilu: 2011-04-21 22:51:06
Data ostatniej aktualizacji: 2015-04-16 00:15:25 

Opinie o PURB JAG-BUD Jagielski Roman

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo rzetelnie podchodząca do klienta. Wiadomo jakie prace będą wykonane i jaka będzie ich wycena. Dokładne wykonanie wszystkich prac. Pomoc w zakupie potrzebnych materiałów. Bardzo dobry kontakt z wykonawcą, który nie tylko dba o dobro klienta ale również swoich pracowników. Ciekawe pomysły, doradztwo, rzetelność, uczciwość, szeroki wachlarz usług oraz bardzo duże doświadczenie są atutami tej firmy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2015-08-01 10:39:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana wachowo, szybko, tanio. Dodatkowo dziękuję panu Romanowi za zaangażowanie i wsparcie finansowe przy organizacji wycieczki dla uczniów gimnazjum. Bardzo dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MK dnia: 2015-04-13 17:35:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo solidna, fachowa, usługi wykonane terminowo. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MartaK dnia: 2015-04-11 12:51:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jakich mało. Szefowi zależy na tym, żeby klient wydał jak najmniej na materiały budowlane, szuka promocji, okazji itp. Świetny kontakt, można się bardzo łatwo dogadać.Pracownikom zależy na dobrym wykonaniu roboty. Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zofia dnia: 2014-09-09 12:30:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z firmą współpracuję od 09/2013 w dużym remoncie. Część dotychczas wykonanych prac na wysokim poziomie, fachowe doradztwo, pomoc przy wyborze materiałów, ogromna wiedza tematu oraz przystępna wycena pracy. Bardzo polecam tę firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2014-04-04 18:28:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, prace wykonane terminowo i co najwazniejsze fachowo, dla mnie na szóstke. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2014-02-26 00:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawca solidny majacy ogromne doswiadczenie w branzy, zawsze pomocny przy projektowaniu, zakupie materiałów, bardzo elastyczny i cierpliwy,a co za tym idzie tolerancyjny na fanaberie klienta. polecam z pełna odpowiedzialnoscia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2013-10-08 18:33:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa, pomoc przy wyborze materiałów, ogromna elastyczność i szeroki zakres usług,ciekawe pomysły dotyczące wykonania i projektu usługi. Polecam, warto korzystać z tej firmy, ja jestem bardzo zadowolony,a co najważniejsze bardzo uczciwa firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2011-04-21 22:59:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją