Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Natalia Janas

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 63-100 Śrem Kościuszki 19
Telefon: Kom. 605 551 901
Adres e-mail: biuro(małpa)kancelaria-janas.pl
Strona internetowa: www.kancelaria-janas.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 3882
Data utworzenia profilu: 2013-02-01 17:23:37
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-06 18:13:21 

Opinie o Adwokat Natalia Janas

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Kancelarii pani mecenas Natalii Janas.Profesjonalne podejście,ogromna wiedza.Na swojej drodze miałam kilku prawników ale bezpiecznie i spokojnie czułam się przy prowadzeniu spraw przez Panią Natalie.Zawsze znalazła czas na rozmowę, zawsze punktualna.Jest to kobieta silna i pomocna.Angażuje się w sprawy i naprawdę z reką na sercu jest oparciem. Jestem ogromnie wdzięczna jej za to , że była koło mnie w trudnych sprawach sądowych i oczywiście udało się zakończyć pozytywnie. Dziękuję Pani Mecenas za pracę wykonaną na wysokim poziomie .Polecam wszystkim wspaniała osoba.Jestem wdzięczna .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marzena K. dnia: 2019-05-20 21:29:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam usługi Pani Mecenas.Do mojej sprawy podeszła bardzo profesjonalnie.Oprócz prawnej pomocy,okazała też dużo zrozumienia czysto ludzkiego.Zawsze znalazła czas na spotkanie lub rozmowę telefoniczną,gdy miałem jakieś wątpliwości lub pytanie.Jeśli kiedykolwiek będę potrzebował porady prawnej lub będę musiał skorzystać z usług adwokata,zwrócę się o pomoc do kancelarii p.Janas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2019-04-08 19:56:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super osoba chodź w sprawie narzeczonego z którą miałam wiele wątpliwości to Pani Natalia dawała zawsze cień nadzieje ze się uda. Dla niektórych cień nadzieji to jest może nic. Ale jak sprawy się toczyły za każdym razem cień nadzieji wygrywał. Z każdym problem zawsze była jakaś część procentu ze może się uda. Z takim problemem jak nas spotkało wygraliśmy naprawdę super. Super osobowość. Nie miałam żadnych zastrzeżeń. Czułam ze Pani Natalia poradzi SB z każdym naszym problemem i tak było. Nie każdy adwokat potrafi tak przekonać człowieka do SB jak pani Natalia.Z ręką na sercu mogę polecić. Miło tanio i szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-03-23 02:08:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i konkretna osoba!znająca się na swoim fachu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 09:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-03-02 20:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłem do kancelarii z zawiłą sprawą. Pani Adwokat rzeczowo i sprawnie poprowadziła temat i wygraliśmy sprawę. Polecam tym bardziej, że Pani Adwokat osobiście uczestniczy w rozprawach nie wyręczając się aplikantami, co w mojej sprawie było istotne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirosław J. dnia: 2014-08-24 08:55:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Kancelarię Pani Adwokat Natalii Janas. Otrzymaliśmy wyczerpujące i zrozumiałe informacje, oraz precyzyjne wskazówki w temacie wymeldowania w trybie administracyjnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JW dnia: 2014-03-26 16:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam korzystanie z usług Pani Adwokat , pełen profesjonalizm,cierpliwośc i do tego osobowość która sprawia,że wszystkie problemy można rozwiązać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MW dnia: 2014-03-25 20:52:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała Pani adwokat o ogromnym zaangażowaniu ,cierpliwości.Serdecznie dziękuje za ogrom pracy Pani adwokat i zrozumienie.Polecam wszystkim którzy potrzebują dobrego prawnika bo naprawde warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikołaj Sz. dnia: 2013-07-01 08:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Natalia Janas jak najbardziej zasługuje na opinię pozytywną.Pomimo młodego wieku jest osobą kompetentną w zakresie świadczonych usług prawniczych, konkretną, zaangażowaną w podjęte działania. Swój niełatwy problem powierzyłam p. Natalii Janas. Został on w sposób profesjonalny niezwłocznie rozwiązany. Ponadto miła aparycja p. Adwokat, towarzyszący na jej twarzy uśmiech zachęcają do rozmowy, uzewnętrznienia się bez wstydu i jakichkolwiek oporów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: graza dnia: 2013-06-29 07:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna Pani adwokat, miła, sympatyczna. Odpowiednia osoba na tym stanowisku. Reprezentowała moja sprawe o zaplaty w pierwszej instancji przegrałam ale inny adwokat mnie reprezentowal, złożyłam odwołanie i pani Natalia Janas tym razem mnie reprezentowala i sprawę wygrała, wywalczyła cała sumę, wraz z kosztami i odstkami.Polecam usługi Pani Janas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-27 12:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, sympatyczna, kompetentna Pani Adwokat. Prowadziła mi sprawę o zapłatę i szybko ją wygraliśmy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: JanS dnia: 2013-02-01 17:34:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją