Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Biuro Księgowe In Plus

Zawód: Księgowy 
Adres: Wielkopolskie, 62-800 Kalisz ul. Wojska Polskiego 103-105/37
Telefon: Kom. 504262280
Adres e-mail: justyna(małpa)inpluskalisz.pl
Strona internetowa: www.inpluskalisz.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 739
Data utworzenia profilu: 2015-01-27 12:03:45
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-27 12:03:45 

Opinie o Biuro Księgowe In Plus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie miałem tak dobrego biura rachunkowego. Współpracuję z nimi od 3 miesięcy, ale jest to najlepsza współpraca jak dotąd w mojej karierze. Nie dość, że dobre ceny, to jeszcze miła obsługa, zlecenia wykonywane terminowo. I o to chodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-30 16:50:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nasza współpraca układa się dobrze i wpływa pozytywnie na rozwój mojej firmy. Bez wątpienia należy im się duży plus za podejście do klienta, za indywidualne układanie ofert, za niewygórowane ceny oraz terminowość. Dziękuję za dotychczasową pomoc i wsparcie jakie otrzymałem. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2015-08-03 08:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie wypróbowałam biuro rachunkowe In Plus za darmo i jestem zadowolona :) Postarali się. Nie tylko mogłam liczyć na rzetelność względem usług, ale również liczyć na fachową pomoc w innej kwestii finansowej. Pracują tutaj bardzo życzliwe panie, które mają za sobą lata doświadczeń i widać to w pracy jaką wykonują. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-16 09:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo serdecznie! Poważne traktowanie klienta i dobre ceny a do tego oczywiście świetny kontakt. Wiem, że moja księgowość jest w dobrych rękach. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2015-06-17 05:15:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W mojej opinii to biuro nie ma sobie równych. Polecam je naprawdę bardzo gorąco. Widzę rezultaty. Księgowość jest uporządkowana. Co więcej mogę liczyć na profesjonalną i rzetelną obsługę. Dla mnie to ogromny plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2015-04-23 09:59:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro Księgowe In Plus spełnia moje oczekiwania. Usługi realizowane są terminowo i rzetelnie. Księgowe pracujące w biurze mają pojęcie na temat swojej pracy i chętnie dzielą się swoją wiedzą w teorii z klientem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela M. dnia: 2015-02-06 11:07:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją