Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Szewc DRATEWKA

Zawód: obuwie - naprawa, usługi szewskie Szewc 
Adres: Małopolskie, 30-348 Kraków gen.Grota-Roweckiego 7/A
Telefon: 12 2690335
Adres e-mail: dratewkakrakow(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.dratewkakrakow.pl
NIP:
6761532541
Opis działalności: Zakład kaletniczo szewski, cholewkarz, renowacja odzieży skórzanej,sprzedaż galanterii skórzanej Słowa kluczowe: Szewc,szewc,dratewka,Dratewka,cholewkarz,kaletnik,najlepszy szewc,szewc na Ruczaju,rymarz,renowacjia,odnowa, galanteria skorzana,torebki,paski,fachowiec,mistrz,zakład szewski,naprawa obuwia,lakierowanie obcasów,

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 4x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 6263
Data utworzenia profilu: 2011-03-03 15:10:59
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-05 00:36:32 

Opinie o Szewc DRATEWKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelnie naprawione buty do jazdy konnej. Szybko i schludnie. Pełen profesjonalizm. Śmiało polecam Dratewkę z Grota Roweckiego i dziękuję miłej obsłudze! Między nami mówiąc, podziwiam cierpliwość tego Pana do klientów ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2019-05-24 06:02:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządnie naprawiony zamek w teczce, do tego miła obsługa. Firma jakich dziś nie uświadczysz. Warto się zgłosić do Dratewki z ul Grota Roweckiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-11-13 17:32:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepięknie wręcz cudownie! Odrestaurowali mi mój ukochany płaszcz skórzany. Płaszczyk się poprzecierał i roztargał w jednym miejscu a od Nich wrócił w moje ręce jak nowy! Nawet kolor ładniejszy niż w oryginale (zmieniłam odcień brązu) Bardzo jestem zadowolona i wdzięczna Zespołowi Dratewki. Polecam ten Profesjonalny Zakład i tych przemiłych ludzi. Teraz to nawet buty przynoszę nie tylko na wymianę fleków ale na zmianę koloru! Zachęcam bo naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka M. dnia: 2017-02-22 10:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo,bardzo ładnie odmalowali i pozszywali moją starą ,ukochaną torebkę. Torebka z prawdziwej skóry krokodyla...piękna przed laty i PIĘKNA teraz po odnowie w DRATEWCE. Jeszcze raz dziękuję i P O L E C A M ten zakład.Nie wiem jak Oni to zrobili ale aż mi dech zaparło! Polecam znajomym portal "O FACHOWCACH" ,bo to dzięki niemu trafiłam na Dratewkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Racut Bożko dnia: 2015-01-13 13:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Teczka oddana do tego zakładu ,została naprawiona w profesjonalny sposób! Inni kaletnicy w Krakowie nie chcieli podjąć się tej naprawy a właśnie w Dratewce przyjęto mnie cieple i ze zrozumieniem (chociaż musiałem ustawić się w kolejce i swoje odczekać) już rozumiem skąd tam kolejka-po prostu DOBRZY FACHOWCY i inni klienci też już to wiedzą .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Rojek dnia: 2014-12-08 15:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: CUDEM URATOWALI MOJE BARDZO DROGIE BUTY NA KILKA DNI PRZED MOIM ŚLUBEM Ogromnie się martwiłam a w Dratewce buty naprawiłam- JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ PANI I PANU Z DRATEWKI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karola S. dnia: 2014-11-17 15:13:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję firmie DRATEWKA z ul Grota Roweckiego za szybką i fachową naprawę kurtki skórzanej.Zahaczyłem o wystający pręt z ogrodzenia i roztargałem bok.Naprawili tak dobrze,że śladu nie ma po rozerwaniu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł S. dnia: 2014-02-20 14:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrzy fachowcy,znają się na tym co robią naprawiam u nich buty ortopedyczne i nawet wykryli błąd mojego lekarza ortopedy(!)dzięki czemu nie pogarsza się moja wada.Buty naprawione(podnoszenie całego spoda) bardzo starannie i schludnie. Mogę śmiało polecić wszystkim. Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-12-05 14:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie i solidnie naprawione buty! Wyglądają jak nowe!!! P O L E C A M Wszystkim Serdeczne podziękowania dla firmy DRATEWKA z ul Grota Roweckiego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malinowski dnia: 2013-03-27 16:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super naprawione buty !!! Polecam Wszystkim! Buty są jak nowe,jestem w szoku! P O L E C A M :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: malinowski dnia: 2013-03-27 15:56:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidnie i bardzo ładnie wykonana naprawa i farbowanie kurtki skórzanej! warto było przyjechać do Krakowa na Grota Roweckiego (a jestem z Katowic) Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-03-13 12:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelni Fachowcy!!!! POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-03 15:16:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją