Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dach Kowalscy Józefów, Pokrycia Dachowe Kowalscy Zbigniew kowalski

Zawód: budowlane usługi i remonty Dekarz 
Adres: Mazowieckie, 05-410 Józefów-Michalin-Otwock-Warszawa-Garwolin Piłsudskiego 6
Telefon: 022-615-25-02 Kom. 601320942
Adres e-mail: jozefow(małpa)dachkowalscy.pl
Strona internetowa: www.dachkowalscy.pl
Opis działalności: Sprzedaż i wykonawstwo pokryć dachowych. Słowa kluczowe: Blachodachówka, Dachówka, Ceramika, Blacha płaska, Ekipa dekarska, Dekarz, Cieśla, Opinie, Wykonawstwo pokryć dachowych,

Ocena: 75% pozytywna 12x 4x

Jakość usług: 85% wysoka 12x 2x 2x
Terminowość: 84% bez zastrzeżeń 11x 1x 2x
Ceny usług: 70% niskie 7x 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 3912
Data utworzenia profilu: 2010-02-24 15:44:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-12-28 16:21:42 

Opinie o Dach Kowalscy Józefów, Pokrycia Dachowe Kowalscy Zbigniew kowalski

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od miesiąca czekam na zakończenie więźby, podobno nie mają dekarzy. Najgorsze jest wszechobecny brak komunikacji. Po jaki grzyb potrzebny jest mi ich numer telefonu skoro nie oddzwaniaja lub stale kręcą. Na dodatek te ceny. Liczą sobie jak za zboże. Najgorsze jest to że nie mogę zrezygnować. Porażka !!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2019-07-23 17:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Realizację usługi oceniam pozytywnie, kontakt był bardzo dobry, wykonanie zleconych prac wykonane według moich założeń i ustaleń. Polecam Firmę Dach Kowalscy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jakub
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2019-03-29 08:26:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kwoty robocizny z kosmosu + brak umiejętności radzenia sobie z problemami wykonawczymi nie wspomnę już o czasowych opóźnieniach związanych z wykonaniem pokrycia. Zdecydowanie nie polecam.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Jakub Podolski
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2018-12-01 09:14:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam kontakt z ową firma brak kontaktu z klientem w trakcie realizacji dachu, dodatkowe żeczy wynikające z robocizny słono liczone. Jakość wykonania bez rewelacji
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2018-09-13 20:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt. Od początku, od rozmów wstępnych przez doradzwto i wybór materiałów po wykonanie. Jakość usługi na najwyższym poziomie. Ekipa sprawna, b.dobrze zorganizowana i utrzymująca porządek na budowie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-03 15:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentne doradztwo przy wyborze materiałów i sprecyzowaniu zakresu. Fachowa i sprawna ekipa wykonawcza. Tempo pracy niemal ekspresowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin W dnia: 2015-05-28 13:18:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaczeli od naprawy usterki na moim starym dachu, którego nie robili oni. Po naprawie dachu zleciłam tej firmie swój dach w nowym domu. Solidni fachowcy, godni polcenia. Dodatkowo obsługują komplekosowo wykonastwo + materiały. Solidna praca, 100% zadowolenia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota i Paweł dnia: 2015-02-26 21:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam wypowiedzi poprzedników w pełni profesjonalna firma z dużym zapleczem możliwości, ogólny pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-27 09:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna i profesjonalna firma polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 09:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem w tej firmie dach z dachówki ceramicznej razem z robocizną wszystko poszło sprawnie bez większych problemów, materiał przyjeżdżał parokrotnie lecz za dodatkowe transporty mnie nie liczyli, następny plus daje za idealnie policzony materiał którego de fakto zostało i na koniec mojej inwestycji został on odliczony od kosztorysu. Ekipa dekarska czysta schludna i znająca się na swojej pracy. Jednogłośnie stwierdzam że warto wybrać wyżej wymienioną firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-23 07:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W pełni fachowa, godna polecenia firma, ZDECYDOWANY POZYTYW !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-10-20 19:45:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firmę Grupa Dekarska Kowalscy Zbigniew Kowalski z siedziba w Józefowie. Obsługa jest bardzo doświadczona jak również sam szef Firmy, dach zrobiony bardzo solidnie wszelkie rozwiązania konsultowali na bieżąco z czego jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-10-16 20:58:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER, SOLIDNIE, SPRAWNIE. EKIPA P. ZBYSZKA SPISUJE SIĘ NA MEDAL. ROBILI U MOICH ZNAJOMYCH TERAZ I U MNIE. WSZYSTKO FACHOWO I TERMINOWO. OBY WIĘCEJ TAKICH FACHOWCÓW W BRANŻY BUDOWLANEJ JAK FIRMA P. ZBYSZKA KOWALSKIEGO Z JÓZEFOWA. POLECAM NA 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-28 15:37:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko po terminie i udaja jak by się nic nie stało polecam gorąco
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-11 18:44:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Całość usługi i wszystkie pojedynczne fazy zlecenia zostały wykonane bez zarzutu. Wrażenia i odczucia ze wspólpracy są doskonałe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Wawrzyniak dnia: 2014-03-10 10:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: terminowo,szybko,solidnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-24 15:45:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją