Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Strefa Kobiet fitness & beauty

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 94-020 Łódź Bandurskiego 7
Telefon: Kom. 507 537 202
Adres e-mail: info(małpa)strefa-kobiet.com.pl
Strona internetowa: WWW.strefa-kobiet.com.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 21x

Jakość usług: 100% wysoka 21x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 21x
Ceny usług: 100% niskie 21x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 1109
Data utworzenia profilu: 2014-11-04 10:56:39
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-04 10:56:39 

Opinie o Strefa Kobiet fitness & beauty

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powiem szczerze, że Strefa Kobiet głównie kojarzy mi się z modelowaniem sylwetki. Moje znajome tutaj wymodelowały swoje ciało, jak również i ja. Cieszę się bardzo, że udało mi się pozbyć zbędnego tłuszczyku i uzyskać efekt szczupłego ciała. Dziękuję bardzo i życzę dużo sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-18 23:55:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podwójny podbródek bardzo mnie ograniczał, do tego sprawiał, że czułam się mało atrakcyjnie i grubo, jednak zaproponowana mezoterapia bezigłowa pomogła mi rozwiązać ten problem! Bardzo się cieszę , że osiągnęłam taki sukces za pomocą tego zabiegu Jest to zabieg bezinwazyjny, bezpieczny, bezbolesny i daje ogromne możliwości na likwidację niedoskonałości. Dziękuję bardzo za miłą obsługe. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-22 09:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam liczy na wsparcie doświadczonej kosmetyczki i wsparcie w decyzji dotyczącej zbędnego owłosienia. Moje marzenie o gładkich nogach się spełniło. Jestem bardzo zadowolona z efektów jakie dała epilacja w tym salonie. Osobiście zdecydowałam się na Fotoepilację IPL iPulse . Komfort i bezpieczeństwo zabiegu jest dla mnie bowiem najważniejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 10:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszy mnie to, że personel ciągle podwyższa swoje kwalifikacje i wykonuje zabiegi z taką pasją. Efekty są zauważalne czasem po pierwszym zabiegu. Dla mnie nie ma lepszego gabinetu kosmetycznego w Łodzi. Uwielbiam również ćwiczenia fitness.! POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-07 22:32:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Depilacja woskiem nigdy nie była dla mnie przyjemna, ale co innego tutaj. Mają wosk dobrej jakości, do tego podchodzą do klienta z odpowiedzialnością i pełną świadomością. Cenowo też nie jest źle. Zupełnie inny poziom niż w pozostałych łódzkich salonach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-20 10:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: No i oby tak dalej! Wspaniała atmosfera, indywidualne podejście do klienta... to jest to! Dawno nie byłam tak zadowolona z usług kosmetycznych, jak tutaj. W Łodzi nie ma chyba lepszego miejsca .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-03 04:30:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Doskonała jakość w super cenie. Dawno nie byłam tak zadowolona z usług kosmetycznych, jak tutaj. Dziwi mnie tylko fakt, że nigdy wcześniej nie odwiedziłam tego miejsca. Hmm. może obawiałam się cen? W każdym razie dziś wiem, że mają dobre ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-30 06:31:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej jestem zadowolona z wypełnienia zmarszczek. Zostało to wykonane naprawdę dobrze. Zabieg w pełni bezpieczny i przede wszystkim skuteczny. Jestem wdzięczna za profesjonalizm, z jakim mogę się tu spotykać za każdym razem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-14 00:02:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam <3 Uwielbiam Strefę Kobiet. Tutaj można się zrelaksować i odprężyć na tyle, by móc odlecieć i po prostu zasnąć. Nie raz mi się tak zdarzyło, hehe :) Supr atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-17 08:31:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealne miejsce dla kobiet ceniących luksusowe zabiegi w dobrej cenie. Ta Strefa Kobiet, to połączenie doskonałych zabiegów z miejscem relaxu. Tutaj można się odprężyć, odzyskać spokój ducha i przekonać się o skuteczności zabiegów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-08 09:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Wysoka jakość, dobra cena, klient traktowany jest wyjątkowo. I o to chodzi! Tak trzymać proszę państwa! Na pewno jeszcze do was wrócę. Kto wie, może zdecyduje się nawet na zabiegi z zakresu medycyny estetycznej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-26 08:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba przyznać, że znają się na zabiegach kosmetycznych, ponadto mają pojęcie na temat zabiegów, które mają w ramach usług. Klimatyczne miejsce z nowoczesnym sprzętem. Obsługa doskonale zorganizowana, ceny takie jak wszędzie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-11 08:39:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Fajne miejsce z miłą obsługą. Na razie byłam na jednym zabiegu, ale przymierzam się do kolejnego. Dość dobre ceny i indywidualne podejście na pewno przekonuje. Cieszę się, że trafiłam właśnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-30 09:09:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie rekomenduję to miejsce! Zebrałam się na odwagę no i właśnie tutaj udało mi się wyleczyć trądzik. Uważam, że to miejsce jest naprawdę świetne. Samo leczenie trochę trwało, ale było warto bo krostek już nie ma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita dnia: 2015-05-11 06:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Termolifting to super sprawa! Cieszę się, że w końcu zdecydowałam się wybrać właśnie tutaj. Dla mnie naprawdę fajne miejsce! Chociaż na chwilkę wygrałam walkę z czasem. Dziękuję serdecznie za miłą obsługę no i dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kinga dnia: 2015-04-08 17:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Problemy z wypadaniem włosów zniknęły. Strefa kobiet bardzo mi w tym pomogła. polecam też zamykanie naczynek. Bezpieczny zabieg, który przynosi widoczne efekty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2015-03-12 05:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: LipoKawitacja to doskonały zabieg! Uwielbiam to miejsce bo mogę liczyć na profesjonalną obsługę i przede wszystkim skuteczne zabiegi. Do tego makijaż permanentny brwi wykonywany jest tutaj po mistrzowsku. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tamara dnia: 2015-02-16 13:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona. Usługi wykonywane są tutaj rzetelnie i solidnie. Najbardziej jestem zadowolona z zamykania naczynek. Pozbyłam się problemu bezboleśnie, skutecznie i trwale, a na dodatek nie zapłaciłam dużo jak na Łódź.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Pęczyńska dnia: 2015-01-28 10:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tlen, światło LED bardzo pomogły mi w leczeniu trądziku. Już po kilku zabiegach poprawa była bardzo wyraźna. Teraz kondycja skóry zdecydowanie się poprawiła. Szczerze polecam wszystkim to miejsce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2015-01-15 12:14:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę przyznać, że miejsce jest naprawdę fajne. Byłam co prawda dopiero pierwszy raz, ale panie tak pozytywnie zaskakują, zarażają taką energią i podchodzą do każdej klientki indywidualnie, że to naprawdę świetna sprawa. Jestem zadowolona. Z przyjemnością wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-12-18 14:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po pierwszej wizycie jestem zachwycona miejsce. Nowocześnie, elegancko, komfortowo, do tego miła obsługa i szeroki zakres usług. Coś czuję, że zostanę ich stałą klientką :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andżelika dnia: 2014-11-22 12:11:01 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją