Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Glass-Brudziński Artur Adwokaci i Radcy Prawni Artur Glass-Brudzinski

Zawód: Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-842 Warszawa Łucka 15/1001
Telefon: 22 244 58 18
Adres e-mail: kancelaria(małpa)glassbrudzinski.pl
Strona internetowa: www.glassbrudzinski.pl
NIP:
521-220-78-37
Opis działalności: prawo autorskie, spory sądowe, rozwody, spadki, grupy producentów, sprawy karne Słowa kluczowe:

Ocena: 96% pozytywna 24x 1x

Jakość usług: 96% wysoka 24x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 62% niskie 5x 11x 3x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 7946
Data utworzenia profilu: 2010-08-05 11:03:15
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-28 14:11:35 

Opinie o Glass-Brudziński Artur Adwokaci i Radcy Prawni Artur Glass-Brudzinski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prawna Glass-Brudziński czyni cuda! Dosłownie, nie przesadzam. Miałem chyba najdłuższą w historii sądownictwa sprawę rozwodową trwająca kilkanaście lat, do której zmieniałem adwokatów 6-krotnie z niewielkim efektem, przegrywałem ją na wszystkich frontach aż do momentu zatrudnienia do niej kancelarii Glass-Brudziński, która na ostatnim zakręcie procesu zmieniła obrót sprawy o 180 stopni i go wygrała, co w tej wydawać by się mogło beznadziejnej sytuacji graniczyło właśnie z cudem! A to wszystko dzięki wysokim kompetencjom, umiejętności doboru i pokierowania profesjonalnym zespołem, którego kluczem do sukcesu w moim przypadku była adw. Anna Łagożna, niezwykle kompetentna prawniczka prezentująca zawodową wiedzę i umiejętności na najwyższym poziomie. Po dogłębnym przekopaniu rynku prawnego w Warszawie wzdłuż i wszerz nie znalazłem lepszej firmy, więc gdyby ktoś mnie spytał o poradę, to z czystym sumieniem mógłbym polecić tylko ich. Powodzenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było koniecznoci reklamacji
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-15 10:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję panu adw.Arturowi za udzieloną pomoc w sprawie rodzinnej.Prowadzenie mojej sprawy było bardzo sprawne i konkretne.Pan mecenas to niezwykle konkretny, szczery facet z naprawdę duż wiedzą i zaangażowaniem w sprawie. Dzięki niemu wygrałam dwie skąplikowane sprawy w sądzie. Pan mecenas to adwokat warty polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-22 20:19:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas z ogromną wiedzą, zaangażowaniem i niesamowitym podejściem do sprawy.Specjalista od bardzo trudnych i skomplikowanych spraw. Polecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2018-03-08 20:32:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Glass- Brudziński to adwokat przeciwko któremu toczy się postępowanie przed sądem dyscyplinarnym Izby Adwokackiej w Warszawie. Sprawa ma związek z jego licznymi nadużyciami, których dokonywał i zdaje się, że nadal dokonuje na szeroka skalę (ponad sto przypadków ludzi, których próbował zastraszać i skłonić do dobrowolnego wpłacenia kwoty 470 zł. celem uniknięcia rzekomych problemów prawnych jest już udokumentowanych zeznaniami). Szerzej można o sprawie przeczytać m.in. w Dzienniku Internetowym. Odradzam korzystanie z usług tego Pana, który sprawia wrażenie klasycznego cynicznego manipulatora.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Radek Fabiszewski dnia: 2017-09-12 19:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Artur Glass- Brudziński prowadził moją sprawę rozwodową z orzeczeniem o winie żony, kilka dni temu. Jestem pod ogromnym wrażeniem rzetelnego i profesjonalnego podejścia do sprawy przez Pana Mecenasa. Dzięki temu rozwód z orzeczeniem, otrzymałem na pierwszej rozprawie. Pan Brudziński jest Adwokatem skutecznym i wartym swojej ceny. Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dariusz dnia: 2017-07-03 22:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas A. Glass – Brudziński prowadził zarówno moją sprawę rozwodową, jak i o podział majątku. Obie sprawy zostały przeprowadzone w sposób niezwykle rzetelny, profesjonalny i skuteczny. Dzięki zaangażowaniu Pana Mecenasa, jego niezwykłej wiedzy i waleczności w Sądzie, obie sprawy przy całej swojej zawiłości i beznadziejności jak się początkowo wydawało, zakończyły się dla mnie niezwykle szybko i korzystnie. Chciałabym na łamach tej strony ogromnie podziękować Panu Mecenasowi za pomoc jaką otrzymałam, za wsparcie na Sali Sądowej, za siłę i zaangażowanie w walce o majątek dla mnie i moich dzieci oraz za uczciwość. Małgorzata D.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-13 12:44:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi kancelarii Glass-Brudziński. Korzystałem z ich pomocy w sprawie o podział majątku. Moja żona oczywiście chciała ode mnie 2 MILIONY, pół domu i jeszcze pół przedsiębiorstwa. Mecenas Glass tak poprowadził sprawę, że wyszło jej do zapłacenia 300 tysięcy, a dom i przedsiębiorstwo zostały ze mną. Polecam wszystkim, bo bez takiego adwokata nie dałbym sobie rady i na pewno musiałbym zapłacić znacznie więcej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2015-03-17 08:54:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjni fachowcy! Sąsiadka nagle doniosła na budowę zakończoną przeze mnie ponad 10 lat temu, nadzór budowlany nakazał rozbiórkę większości domu, a to mój jedyny dom, na który pracowałam całe życie. Nad moją sprawą pracowało trzech prawników z kancelarii. Prześledzili wszystko, co się dało. I wpadli na genialny pomysł że nadzór powinien był zastosować starą ustawę prawo budowlane jeszcze z lat 70tych. Sąd w całości uwzględnił skargę wniesioną przez mecenasów z kancelarii Glass-Brudziński, który w ten sposób ocalili mój dom. Bardzo dziękuje. Polecam wszystkim, którzy chcą swój los powierzyć w dobre ręce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BożenaG dnia: 2015-03-12 19:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z uslug kancelarii Glass-Brudziński Adwokaci i Radcy Prawni w sprawie o odszkodowanie. 7 lat temu uległem wypadkowi i straciłem prawą nogę. Zwrócilem sie do Kancelarii Glass-Brudziński, zeby prawnicy wywalczyli dla mnie odszkodowanie od ubezpieczyciela, bo ten w ogole nie chcial wyplacic mi zadnych pieniedzy. Dzięki sprawnym zabiegom prawników z Kancelarii i dobrze prowadzonej sprawy, sąd zabezpieczył roszczenie i teraz ubezpieczyciel płaci mi 2 tys. złotych renty co miesiac. Dostalem też 350 000 zl. za krzywde i odszkodowanie 250 000 zl. Bardzo dziekuje prawnikom z kancelarii, nie wiem jakbym sobie bez ich pomocy poradzil!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-04 11:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez duże P..PANIE MECENASIE bardzo dziękuję jest Pan WIELkI!!!!BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TO ,ŻE PRZEZ TYLE LAT TOCZĄCEJ SIĘ SPRAWY BYŁ ZAWSZE MOJĄ PODPORĄ .......zawsze na czas ,zawsze przygotowany do walki ,a co najważniejsze jest Pan po prostu ludzki.Nie wiem jak wyrazić w prostych słowach to co teraz czuję ,jak wyrazić moją wdzięczność i jak Panu podziękować za to co Pan w mojej sprawie zrobił. Panu Panie Mecenasie bardzo dziękuję dla mnie osobiście nie ma lepszego ADWOKATA OD PANA.WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-03-02 21:32:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasza spółka korzysta z usług adwokatow z firmy Glass-Brudzinski. Działamy na terenie Polski jak i zagranicą. Ostatnio toczyliśmy batalie z jednym ze wspolnikow. Trochę odstraszyla nas stawka jaką zazyczyla sobie Kancelaria. Dzięki zaangażowaniu oraz profesjonalnemu podejściu zespołu GLASS-BRUDZINSKI, Sąd nie dal wiary twierdzeniom tego wspólnika i uchylil uchwały niekorzystne dla nas i całej firmy. Warto było zainwestować. Teraz korzystamy z usług tej kancelarii w ramach stalej współpracy. Polecam wszystkim, którzy prowadza dzialalnosc gospodarcza wspolprace z Kancelaria GLASS-BRUDZINSKI, jeśli zależy im na fachowości, terminowości, szukaniu skutecznych, niekonwencjonalnych metod rozwiazywania roznych problemów prawnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-02-25 23:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Glass Brudziński prowadziła dla naszej grupy sprawę przed ARIMR. ARIMR odmówił nam przyznania pomocy finansowej na inwestycję budowlaną w kwocie blisko poł miliona złotych. Prawnicy z kancelarii napisali odwołanie i doprowadzili do stwierdzenia nieważności opinii biegłego sporządzonej na zlecenie Agencji oraz uchylenia decyzji. Przez swoje działania doprowadzili do tego, ze opinia była w całości korzystna. Polecam mec. Glass-Brudzińskiego i jego zespół w sprawach przed ARIMRem. Są w tej dziedzinie absolutnymi specjalistami.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grupa Producentów dnia: 2015-02-12 14:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Glass-Brudziński dzięki dobrze zrobionej skardze do WSA, pokonała kopalnię i uratowała mój dom od zniszczenia przez prowadzone prace górnicze. Dziękuję!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: J.J dnia: 2014-11-27 16:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przed zgłoszeniem się ze sprawą do Kancelarii Glass-Brudzinski nie było mowy o wyegzekwowaniu środków od mojego dłużnika polubownie. Po oddaniu sprawy w ręce prawnikow z kancelarii nie minął rok jak dłużnik oddał mi całość długu wraz z odsetkami. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że Cały zespół kancelarii Glass-Brudzinski traktuje swoje zadania i klientów z należytą starannością. Jak najbardziej polecam Usługi kancelarii i zapewniam, że w przyszłości również z przyjemnością skorzystam z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.S. dnia: 2014-10-27 20:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Glass-Brudziński to profesjonalista godny polecenia. Duża firma skierowała wobec mnie oskarżenie że używam ich zastrzeżonego znaku towarowego. Mecenas wraz z zespołem znalazł takie kruczki prawne, że Sąd już na pierwszej rozprawie nie przyznał im racji i zakończył postępowanie. Gdyby nie pomoc mecenasa, pewnie musiałbym im zapłacić ogromne odszkodowanie. Jeśli ktoś szuka profesjonalnej pomocy i dobrego rozwiązania dla swoich spraw to tylko u mecenasa Glass-Brudzińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: 2charlie dnia: 2014-09-08 16:16:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z calego serca polecam uslugi mecenasa Glass-Brudzinskiego. Moja sprawa o podzial majatku z bylym mezem toczyla sie 5 lat. Przez bledy poprzedniego mecenasa wydawalo sie ze moja sytuacja jest tragiczna. Kiedy mecenas Artur zaczal mnie reprezentowac w sprawie to przedstawil takie dowody do sadu, ze w rezultacie odzyskalam dom, ktory chcial mi zabrac byly maz. Wspolpraca z mecenasem ukladala sie swietnie, przede wszystkim terminowo. Mecenas od razu powiedzial jakie mam szanse. Polecam mecenasa Glassa wszystkim ktorzy chca zeby sprawa byla poprowadzona fachowo i z dobrym efektem koncowym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Juzz dnia: 2014-09-08 16:12:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się do Pana Mecenasa Glass-Brudzińskiego rok temu ze sprawą gospodarczą. Miałem kontrolę Izby Celnej w sklepie w Łodzi, po której skonfiskowano mi dużą ilość towaru. Sprawa właśnie się zakończyła i dzięki kompetencją i fachowemu podejściu Pana Mecenasa została umorzona. Jestem w 100% zadowolony ze współpracy z Panem Mecenasem. Zawsze dostępny, wszystkie dokumenty przygotowane na czas i pojawiał się ze mną na wszystkich rozprawach. Nigdy nie "owija w bawełnę", mówi to co myśli, ale przez to jest bardzo konkretny i rzetelny. Polecam wszystkim, szczególnie w trudnych i skomplikowanych sprawach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-21 16:20:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził bardzo trudną sprawę karną. Z początku sprawa wydawała się beznadziejna i przegrana. dzięki jego inteligencji, wszechstronności, umiejętności rozmowy z prokuratorem oraz znakomitej znajomości prawa jeden wątek został umorzony a z drugiej sprawy zminimalizował kwotę i uzyskał wyrok w zawieszeniu, gdzie przestępstwo było zagrożone 10 latami więzienia. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za zaangażowanie Pana Mecenasa, dostępność i wspieranie nawet w najtrudniejszych momentach. Pan Artur jest świetnym psychologiem i znakomitym fachowcem w swojej dziedzinie. Polecamy go 100% i dziękujemy jeszcze raz za super załatwiona sprawę. K.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: K. dnia: 2014-05-12 10:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Mecenasa Glass-Brudzińskiego. Sprawa zachowkowa zakończyła się bardzo korzystną dla mojego dziecka ugodą po kilku miesiącach od złożenia pozwu, a z doświadczenia wiem,że takie sprawy potrafią się ciągnąć latami. Uzyskana kwota zachowku różniła się tylko o kilka % od tego co Mecenas wyliczył na wstępnej rozmowie. Roszczenie było od początku bardzo dobrze zabezpieczone przez działania Mecenasa, spadkobierca nie miał możliwości ukrycia ani "zniknięcia" majątku ani wyciągnięcia spod kapelusza długów spadkowych, aczkolwiek próbował. Polecam- Mecenas jest zorientowany na wygraną swojego klienta, konkretny i rzetelny.W razie czego na pewno skorzystam ponownie z Jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Bogdanowicz-Kamirska dnia: 2014-02-13 18:53:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ze Pan mecenzas Artur Glass-Brudziński ma tyle pozytywnych opinii, gdyby ktoś szukał jeszcze informacji na temat jakości usług prawniczych Pana Artura Glass-Brudzińskiego, polecam odwiedzić : http://premium.e-prawnik.pl/artur-glass-brudzinski.html
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Nastahur dnia: 2013-11-25 09:42:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gdy zgłosiłem się do p. Mecenasa z moją sprawą, zdawałem sobie sprawę z tego że stoję na straconej pozycji. Mec. Glass-Brudziński potwierdził, że trudno tu będzie cokolwiek ugrać. Mimo wszystko zdecydowałem się powierzyć mu sprawę i do dziś nie mogę wyjść ze zdumienia. Wystarczyło jedno pismo Pana Mecenasa - druga strona wystraszyła się i wycofała pozew. Wcześniej miałem kilka spraw tego typu (sprawa rodzinna), lecz nie spotkałem się z takim zaangażowaniem w przygotowanie odpowiedzi na pozew - Pan Mecenas użył tak zaskakujących argumentów, iż wytrącił broń z ręki drugiej strony stawiając ją w bardzo niezręcznej sytuacji. Dziękuję i bez wahania polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-11 19:42:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tu znajdują sie opinie kilkudziesięciu klientów Pana mecenasa http://www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?fachowiec=74383
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-23 15:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Mecenasa Artura Glassa-Brudzińskiego trafilam po prawie rocznej przegranej batalii rozwodowej prowadzonej przez innego prawnika. Wczesniej,4 innych prawnikow nie umialo poradzic sobie z ta sprawa. Moj przypadek byl skomplikowany, wielowatkowy - nie do uratowania, gdyby nie Mecenas Glass-Brudzinski. Mecenas jest doskonalym strategiem i psychologiem, co w tej branzy, poza kompetencjami i przekonaniem o wartosci swoich dzialan jest najwazniejsze. Mecenas jest doskonalym obserwatorem, Czlowiekiem bardzo rzetelnym, nieznoszacym niesprawiedliwosci. Nie poddaje sie manipulacjom, nawet tym zakamuflowanym. Pod Jego opieka czulam sie calkowicie bezpieczna. Jest nieugiety, bardzo konkretny, natychmiast wylapuje sedno sprawy i wszelkie pulapki. Jest to wybitnie inteligentny Czlowiek majacy doskonaly Zespol Wspolpracownikow. To bardzo mocny przeciwnik, choc pelen szacunku i kultury wobec pelnomocnikow drugiej strony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-18 03:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, konkretnie, fachowo i na temat. Sporządzona umowa uchroniła mnie przed sporymi stratami. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: januszf dnia: 2012-05-29 18:02:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się do P.Mecenasa w sprawie rozwodowej, po dwóch konsultacjach z innymi adwokatami, zrażona ich brakiem wsparcia i konkretnych pomysłów na rozwiązanie mojego problemu.Oczekiwałam sensownych, rzetelnych i profesjonalnych porad i takie też od P.Mecenasa uzyskałam.Otrzymałam pełne zaangażowanie w moją sprawę i konkretny plan działania.Powiem szczerze...sprawy rozwodowe są niesamowitym przełomem w życiu, często są walką nie tak dawno najbliższych sobie ludzi. Od Adwokatów oczekujemy wsparcia, poprowadzenia i "opieki ". Jako laicy w sprawach prawnych czujemy się zagubieni i załamani całą sytuacją.Potrzebujemy pełnomocnika z wielkim doświadczeniem, bardzo szeroką wiedzą nie tylko teoretyczną ale i praktyczną! Osoby energicznej i zdecydowanej. Pewnej tego, co mówi i jak działa. Osoby skutecznej! Zdecydowanie polecam A.Rucińska. ps. dodam, że do pana Mecenasa trafiłam z polecenia środowiska prawnego
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-05 11:36:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją