Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Imaginacja Anna Ciesielska

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Małopolskie, Kraków Szlak 30/1
Telefon: Kom. 695559016
Adres e-mail: pracownia.imaginacja(małpa)gmail.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Fryzjerstwo,flamboyage,refleksy Słowa kluczowe: Dobry fryzjer,flamboyage,refleksy,prostowanie keratynowe,metamorfozy

Ocena: 66% pozytywna 4x 2x

Jakość usług: 66% wysoka 4x 2x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2259
Data utworzenia profilu: 2014-10-08 14:49:28
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-08 14:49:28 

Opinie o Imaginacja Anna Ciesielska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam, chyba nigdy w zyciu nie miałam gorzej wykonanych paznokci. Płakac mi sie chciało, kiedy wrocilam do domu i zobaczylam dokladnie pracę pani Ani. Krzywe, niedokladne....koszmarne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: natix dnia: 2017-11-23 22:15:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIKOMU NIE POLECAM!!! W salonie jest okropnie zimno (siedziałam czasami w płaszczu). Toaleta jest ale rąk po toalecie umyć nie ma gdzie.... w umywalce stoi piękna dekoracja z kwiatów i świeczuszki (podejrzewam że po prostu nie działa). Jeżeli chodzi o czystość salonu to wiele jeszcze pozostaje do życzenia. Wytłumaczyłam, pokazałam Pani na zdjęciu jaką chce fryzure, wybrałam kolor włosów. Dziewczyna mowi ok, bierze się do roboty i bardzo słabo jej idzie i w dodatku mega wolno.... Chciałam kolor jasny beżowy a wyszedł brudny żółty.... Jeśli chodzi o strzyżenie... dobrze że od początku wyczułam niepewność w głosie fryzierki i jednak nie dałam się obciąć tak krótko jak chciałam bo już by nie było z czego poprawiać. Aż dziwnie dla mnie, że młoda Pani fryzjer miała problem z wyrównaniem długości symetrycznie do twarzy!!! Spędziłam tam całe 4 godziny!!! Efekt końcowy absolutnie tego nie warty!!! Ale dziękuje chociaż za naprawdę małą zniżkę w celu rekompensaty za spapraną fryzurę i zmarnowany czas.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iryna Stefaniuk dnia: 2016-10-14 10:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wcześniej korzystałam z usług w MANIEWSKI salon a Panią Anię w IMAGINACJA salon poleciła mi znajoma - nie żałuję! Używają tam tych sanych farb i kosmetyków co u Maniewskiego i wiedzą i doświadczeniem nie odbiegają a atmosfera bardzo przyjazna wręcz domowa a ceny o połowe niższe niż u Pana "M" - Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-02 16:38:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niesamowita wiedza i fachowość w jakże przystępnej cenie! Pani Ania jest jedyna w swoim rodzaju poradziła sobie z moim trudnymi włosami jak nikt inny do tej pory. Gorąco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2015-02-17 13:51:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec! Po wizycie u Pani Ani usłyszałam wiele komplementów od znajomych co do mojej nowej fryzury. Byłam też bardzo mile zaskoczona podczas wizyty w salonie bardzo miłą i kulturalną obsługą. Dodatkowo w salonie używane są jednorazowe ręczniki, co także jest dużym plusem. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-01-23 21:15:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na p.Anię natrafiłam przypadkiem,zachwyciły mnie metamorfozy ,które wykonała ( odnalazłam je na facebooku).Poszukiwałam naturalnie wyglądającego efektu pojaśnienia a konkretnie chodziło mi o Flamboyage.P.Ania okazała się specjalistka od refleksów i doboru fryzury do kształtu twarzy.W dodatku nie narzucała na sile swojego zdania tylko wysłuchała czego oczekuje, doradziła a efekt przeszedł moje oczekiwania- polecam z całego serca salon IMAGINACJA i panią Anie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Barbara Morawska dnia: 2014-10-08 14:59:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją