Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ

Zawód: Notariusz 
Adres: Dolnośląskie, 50-078 WROCŁAW STANISŁAWA LESZCZYŃSKIEGO 4/47
Telefon: +48 71 346 84 36 Kom. +48 798 300 938
Adres e-mail: notariusz(małpa)kancelarianotarialna-wroclaw.pl
Strona internetowa: kancelarianotarialna-wroclaw.pl
NIP:
8942722950
Opis działalności: Kancelaria Notarialna Zuzanna Niedźwiedź Słowa kluczowe: notariusz Wrocław, kancelaria notarialna Wrocław

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2839
Data utworzenia profilu: 2014-08-20 16:32:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-23 12:36:23 

Opinie o KANCELARIA NOTARIALNA ZUZANNA NIEDŹWIEDŹ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie pozdrawiam Panią, życzymy wiele sukcesów! Dziękujemy za pomoc oraz okazaną życzliwość. Anna i Marek i Marcelinka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-19 13:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiliśmy do tej kancelarii przez znajomych i po naszej sprawie polecamy każdemu. Mateusz i Aleksandra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-07 16:34:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie pozdrawiamy Panią Notariusz i oczywiście polecamy. Warto wspierać młodych którym leży na sercu dobro klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: małż. Wińscy dnia: 2015-08-06 13:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowo i szybko załatwiona sprawa. Nie wiem czy zawsze ceny tak wyglądają, ale po obdzwonieniu paru kancelarii to w tej kancelarii zaproponowali najlepszą cenę. Polecamy Ania i Wojtek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-02 17:13:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, dobre ceny, miła atmosfera, polecamy z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Woźniak dnia: 2014-11-05 09:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ogólnie bardzo pozytywnie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. dnia: 2014-09-19 22:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kolejny notariusz we Wrocławiu który zna się na funduszach inwestycyjnych a i konkurencja to dobra rzecz. Dobra kancelaria, polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz A. dnia: 2014-09-09 15:54:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM, dobra lokalizacja, jasno wytłumaczone pouczenia, świetne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-09-08 15:32:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rozumiem czemu ci notariusze tak się dziwią jak klient chce się umówić na sobotę, w dzień pracy taki jak każdy inny, i termin się znajduje dopiero jak to jest umowa o dużej wartości. Ta kancelaria została mi polecona przez znajomych i rzeczywiście jest ok, bez żadnego zgrzytu umówiliśmy się na sobotę w siedzibie spółki. Pani miła, uśmiechnięta, widać że lubi swoją pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Wojnik dnia: 2014-09-02 14:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, notariuszka bardzo miła, można ustalać ceny, jak nie wiedziałam co jeszcze będzie potrzebne w banku to kancelaria zadzwoniła za mnie, starają się ułatwiać życie i dbają o klientów, to widać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adela W. dnia: 2014-08-27 10:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: opinia jak najbardziej pozytywna, bezproblemowy kontakt, umowa podpisana w ten sam dzień kiedy dostarczyliśmy dokumenty a do tego nie musieliśmy biegać do sądu po odpis z księgi wieczystej bo Pani Notariusz zrobiła to za nas. Polecamy! Aneta i Paweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta i Paweł dnia: 2014-08-23 20:48:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, dobre ceny, są otwarci do 20, blisko Rynku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anionm dnia: 2014-08-20 16:35:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją