Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Rafał Kufieta

Zawód: windykacja należności, obrót wierzytelnościami Prawnik 
Adres: Dolnośląskie, 50-203 wrocław Wrocław Romana Dmowskiego 3/9
Telefon: Kom. 535120605
Adres e-mail: rafal.kufieta(małpa)kancelariakufieta.pl
Strona internetowa: http://www.kancelariakufieta.pl/
Opis działalności: Kancelaria prawna Słowa kluczowe: prawo pracy, obsługa przedsiębiorstw, umowy, prawo budowlane, nieruchomości, prawo zamówień publicznych, postępowanie sądowe i administracyjne, windykacja

Ocena: 93% pozytywna 15x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 15x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 5x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 5689
Data utworzenia profilu: 18.09.2012 12:35:57
Data ostatniej aktualizacji: 08.09.2014 14:54:46 

Opinie o Kancelaria Prawna Rafał Kufieta

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu Kancelaria która nie tylko gada, ale coś robi! W około miesiąc wypracowali dla mnie ugodę z bankiem, z ratami które mogę płacić. Dziękuje!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dawid Janecki dnia: 14.05.2018 13:01:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawna ochrona dłużnika to nie fikcja. Dzięki Kancelarii Prawnej Rafał Kufieta zyskałem pomoc, prawdziwą ochronę, możliwość pełnego udziału w postępowaniu (dotychczas było to ze względów formalnych poza moim zasięgiem). Nikt mnie nie oceniał i nie krytykował. Wreszcie potraktowano mnie normalnie, po ludzku. Dziękuję. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałem reklamacji. Każda uwaga z mojej strony była rozpatrywana i dyskutowana ze mną
Opinia dodana przez: Piotr Bujalski / Piotr dnia: 10.08.2016 20:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo Dobry Fachowiec,Który wykonuje swoja pracę z zaangażowaniem, szybko i kompetentnie. Po moim telefonie-Pan R.Kufieta-zaraz do mnie oddzwonił,udzielając mi konkretnej odpowiedzi na moje zapytanie.Za co bardzo Serdecznie Mu Dziękuję,Oczywiście-na pewno polecę Go-innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bożena L. dnia: 05.07.2016 07:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał Kufieta, bardzo dobry prawnik, do tego miły i sympatyczny, dzisiejsza wizyta w kancelarii bardzo udana a wszystko to w ramach bezpłatnej porady.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 30.09.2015 18:59:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem zadowolony,ceny znośne, prawniczka zajmująca się moją sprawą wykazuje pełne zaangazowanie, interesuje się sprawą,dzwoni, pyta, wszystko jasno i rzetelnie tłumaczy, nie ma żadnych niedomuwień
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: darek dnia: 11.08.2015 22:26:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma w ciągu 2 lat prowadzenia sprawy firma przeprowadziła przeciwko dłużnikowi: 1. Zawiadomienie do prokuratury o popełnieniu przestępstwa - sprawa umorzona 2. Sprawę sądową o ujawnienie majątku dłużnika. W sądzie dłużnik oświadczył że majątku nie ma i na tym kancelaria p. Kufiety sprawę zakończyła. W mojej ocenie słabe zaangażowanie i brak pomysłów. Dwa lata uważam za stracone. Na plus - wymienione działania były bezkosztowe.
Jakość usług: Niska
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PD dnia: 27.07.2015 15:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ogóle nie odnoszę wrażenia, że te komentarze są pisane przez samą Kancelarię :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gal anonim dnia: 03.12.2014 02:02:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra Kancelaria. Zajęli się moją sprawą (prawo budowlane) od ręki. Fachowy prawnik przygotował możliwe scenariusze i kolejne działania. Sprawa wygrana. Uwaga zmienili siedzibę. Obecnie Dmowskiego 3 koło Kosynierki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: budwroclaw dnia: 30.11.2014 18:30:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem bardzo zadowolony - duży plus, że w każdej sprawie jeżdżą do przeciwnika. Pomaga to odzyskać szybko należność od drugiej strony. Faktycznie nie tracą czasu na niepotrzebne czynnośc- działają konkretnie. Ostatnio poleciłem ich usługi znajomemu, który przekazal im sprawę rozwodową. Warto skorzystać, żeby pozbyć się szybko probemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 25.11.2014 12:21:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia. P. Rafał dynamiczny, zawsze dostępny i zaangażowany w "trudne sprawy" swoich Klientów. Jakość usług wysoka. Pomogli nam w walce z dłużnikami naszej rodziny - udało się
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert dnia: 08.11.2014 22:17:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Kancelarią p. Kufiety rozpocząłem współpracę kilka lat temu. Głównie do Kancelarii przekazuję sprawy windykacyjne - za każdym razem skutecznie i stosunkowo szybko otrzymuję zapłatę od dłużników. Obecnie do Kancelarii przekazuję dodatkowo sprawy innego gatunku - przeważnie Kancelaria służy mi pomocą w uzyskiwaniu zleceń w drodze przetargu czy przy sporządzaniu umów. W stosunku do jakości usług wynagrodzenie Kancelarii jest w pełni zasadne. Ostatnio przenieśli się do nowej, ładnej siedziby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wierzyciel dnia: 05.11.2014 12:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kufieta do mojej sprawy podszedł bardzo profesjonalnie. Sprawa rozwodowa została załatwiona szybko i sprawnie. Dobry kontakt. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziony dnia: 02.06.2014 21:02:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria pana Kufiety jest godna polecenia, prowadzili moja sprawę dotyczaca windykacji, mega skuteczni, szybko, profesjonalnie,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 15.01.2014 13:41:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeżeli macie dłużników to Kancelaria R. Kufiety z cała pewnością odzyska pieniądze ze 100% skutecznością. Jestem bardzo zadowolony z tej współpracy, nie wyobrażam sobie już nikogo innego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: bez problemu
Opinia dodana przez: Robert dnia: 13.01.2014 15:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem w niejednej Kancelarii, wszyscy załamywali ręce, a Pan Rafał kufieta powiedział” wygramy to” i tak właśnie było, sprawa była ciężka o odszkodowanie, ale się udało!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nick dnia: 12.11.2013 12:01:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SZYBKO DOKŁADNIE I SKUTECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: usatysfakcjonowany klient dnia: 18.09.2012 12:36:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją