Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Video Studio FX Marcin Tomczak

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Łódzkie, Buczek Brodnia Dolna 25
Telefon: Kom. 697 161 077
Adres e-mail: Video.fx(małpa)vp.pl
Strona internetowa: www.video-fx.pl
NIP:
828-123-58-09
Opis działalności: Słowa kluczowe: videofilmowanie łódź, videofilmowanie buczek, videofilmowanie hd

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1686
Data utworzenia profilu: 2014-02-27 19:16:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-27 19:16:01 

Opinie o Video Studio FX Marcin Tomczak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super! gosciu bardzo pozytywny i wsztstkim kieruje, rzetelny, mozna sie z nim latwo dogadac, bo się wyraża jasno i nie kręci. ladna jakosc filmu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: x dnia: 2018-03-26 09:59:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: RZETELNY, TERMINOWY I NIEZWYKLE UCZCIWY CZŁOWIEK. WG MNIE GODNY ZAUFANIA.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-01 13:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasze wesele sfilmował zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Uważam, że poradził sobie doskonale z zapisanie wszystkich ważnych momentów i emocji. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-11-08 10:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać doświadczenie w branży. Punktualny kamerzysta i do tego naprawdę zaangażowany w swoją pracę. Polecam bardzo gorąco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-10-15 18:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kamerzysta. Nasze wesele sfilmował bardzo rzetelnie, dbając o każdy szczegół, biorąc pod uwagę najważniejsze momenty. Ostatecznie wyszedł wzruszający, profesjonalny film wysokiej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna M. dnia: 2014-10-02 13:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam wszystkim tę firmę. Zatrudnienie jej na moje wesele było znakomitym pomysłem. Wybraliśmy odpowiedni pakiet i otrzymaliśmy pięćdziesiąt zaproszeń. Jestem pod wrażeniem filmu, który jest po mistrzowsku zmontowany. Czołówka jest naprawdę bardzo śmieszna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-09-01 18:06:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z klasą na studniówkę zdecydowaliśmy się skorzystać z usług tej firmy. Wybraliśmy pakiet platynowy. To było doskonałe rozwiązanie. Uwieczniono na nim całą naszą zabawę, a było naprawdę znakomicie. Doskonale dogadywaliśmy się z kamerzystą. Przedstawienie naszej klasy było bardzo pomysłowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-08-20 13:47:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma zapewnia nie tylko wysoką jakość filmowania, ale także naprawdę przystępne ceny. Moja klasa wybrała ją, aby sfilmowała naszą studniówkę. Efekt był oszałamiający. Film trwa aż trzy godziny. Jestem pod wrażeniem profesjonalnego sprzętu. Współpraca z kamerzystą była bardzo przyjemna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-20 11:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja klasa wybrała tę firmę na nasza studniówkę. Efekt końcowy jest naprawdę ciekawy. Przedstawienie klasy było naprawdę bardzo pomysłowe. Dodatkowo kamerzysta był bardzo profesjonalny i każdy z klasy pojawiał się na filmie. Dodatkowo cena była naprawdę bardzo atrakcyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-05 16:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję tę firmę. Filmy są bardzo dobrej jakości. Dodatkowo są one znakomicie zmontowane. Z usług tego przedsiębiorstwa korzystałem raz. Na swoje wesele i ślub zdecydowałem się razem z moją na pakiet platynowy. Jesteśmy zachwyceni rezultatem. Film ten jest wspaniałą pamiątką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K i P dnia: 2014-05-18 18:04:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super kamerzysta. Widać, że zna się na rzeczy, ponieważ jakość wykonania filmu nie ma co porównywać z innymi. Niedrogi. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-04-16 20:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję! Bardzo dziękuję za Pana obecność, za profesjonalizm, za umiejętne wykonanie całego reportażu z ważnej uroczystości rodzinnej. Wszyscy jesteśmy pod wrażeniem wysokiej jakości obrazu, doskonałej rozdzielczości, nowoczesnego wykonania w idealnych proporcjach. Pan Marcin, to specjalista w tej branży. Punktualnie pojawił się w kościele. Całe chrzciny filmował na wysokim poziomie, przez co film okazał się być najpiękniejsza pamiątką z tamtego dnia. Operował nowoczesnym sprzętem, przez co film został wykonany w najwyższej jakości. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2014-03-12 13:59:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją