Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

STUDIO URODY Anna Gworys

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 42-200 Częstochowa Kilińskiego 39
Telefon: 34 365 30 30 Kom. 605-33-76-76
Adres e-mail: czajkowska_ania2(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
573 259 74 54
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 45x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 45x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 2548
Data utworzenia profilu: 2014-01-31 16:47:44
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-31 16:47:44 

Opinie o STUDIO URODY Anna Gworys

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba przyznać, że pani Marta zna się na paznokciach. Jest bardzo dobrą kosmetyczką, chętnie rozmawia, jest kontaktowa, ale i rzetelna w tym, co robi. Daje dobre wskazówki. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-08 15:43:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałym klientem tego salonu Od lat chodzę tylko do salonu pani Ani. Powód jest prosty . Pani Ania ma fantastyczny personel, który słucha tego czego oczekuje. Efekt finalny zawsze robi wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-25 11:16:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zaufałam fryzjerce. Zdecydowanie jasny kolor włosów do mnie pasuje. Dostałam też ciekawe wskazówki, jak pielęgnować swoje włosy na co dzień. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-19 10:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się ogromnie, że zdecydowałam się na manicure na podkładzie proteinowym. bardzo dobrze się trzyma lakier hybrydowy!! Jestem zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-03 10:25:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa w tym salonie jest rewelacyjna. Nie ma na co narzekać. Indywidualne podejście do klienta, atrakcyjne ceny O to chodzi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-28 07:47:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam tutaj na świetną fryzjerkę, jednak nie pamiętam jak miała na imię. W każdym razie ten kolor jaki zaproponowała to faktycznie strzał w 10! Wyglądam w nim młodziej i bardziej kobieco ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-19 03:03:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaproponowany manicure hybrydowy na podkładzie proteinowym okazał się być strzałem w 10! Ogromnie się cieszę, że zdecydowałam się na ten rodzaj manicuru, szczególnie, że moje paznokcie były naprawdę zniszczone.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-24 05:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta nowa fryzura, to strzał w 10! Nie sądziłam, że będę tak zadowolona z krótkich włosów.A jednak! warto zaufać specjaliście. Jeden z lepszych salonów w Częstochowie, w jakim byłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-23 05:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Indywidualne podejście do klienta, super ceny i przyjemna atmosfera. Wracam tu z wielką chęcią, bo wiem, że usługa będzie wykonana zawsze precyzyjnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-18 05:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Pani Marta jest bardzo dobrą kosmetyczką. Cieszę się, że dołączyła do zespołu tego salonu. Można jej zaufać. Jestem zadowolona z salonu i jako stała klientka polecam szczególnie tym wymagającym ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-02 11:01:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dawno nie byłam tak bardzo zadowolona z wizyty u fryzjera! Muszę przyznać, że moje włosy wyglądają w takim krótkim wydaniu o niebo lepiej. Do tego nie muszę ich specjalnie stylizować, bo same się układają i nie tracę czasu na szykowanie się. Jestem zadowolona z nowego wizerunku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-13 05:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie sądziłam, że będę tak zadowolona! Ten salon, to dla mnie całkowite zaskoczenie! Ewidentnie hit, który mogę polecić. Choć skromne i bardzo kameralne miejsce, to jaka jakość, jakie ceny, jaka obsługa! Na pewno wrócę ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-16 20:55:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjemna obsługa, intymna , kameralna atmosfera, indywidualne podejście do klienta i przede wszystkim dobre ceny. Moim zdaniem salon zasługuje na najwyższą ocenę. Moje włosy w końcu wyglądają dobrze, wzięłam sobie do serca wszelkie rady i wskazówki jak dbać o swoje kręcone włosy. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-30 13:00:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, bardzo przyjemna obsługa. Dobre ceny pozwalają na częste korzystanie z tego miejsca. Nie bez powodu salon cieszy się tak dobrymi opiniami w internecie. A nowość jaką wprowadzili w postaci maniucuru z proteinami totalnie mnie zaskoczyła i sprawiła, że z jeszcze większą przyjemnościa będę korzystać z tego miejsca. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-01 08:19:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z wielką przyjemnością. Mój ulubiony salon w Częstochowie. Potrafią mnie zaskoczyć swoją wiedzą i doświadczeniem :) Indywidualne podejście do klienta, dobre ceny, usługi wykonywane rzetelnie przez osoby kompetentne. Najbardziej jestem zaskoczona nowością w salonie - manicure na bazie protein. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-17 08:54:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hybryda proteinowa jest imponującą nowością w salonie. Widać, że salon nieustannie się rozwija i zmienia ku lepszemu. Ta nowość sprawia, że na manicure hybrydowy patrzę zupełnie inaczej. Jestem bardzo zadowolona, bo usługa nie jest droga,poza tym wplywa pozytywnie na wygląd i zdrowie naszych paznokci. super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-14 07:43:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła obsługa w salonie sprawia, że wracam tu z wielką przyjemnością. Szkoda,że już nie ma manicuru tytanowego,ale nic straconego. Nowość w postaci manicuru hybrydowego z proteinami, jest o niebo lepsze!:) Przekonałam się o tym podczas ostatniej wizyty w salonie pani Ani. Przy okazji gratulacje dla Pani Ani z wiadomego powodu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-15 10:57:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiedziałam , że wizyta w tym salonie mnie tak odmieni... na dobre oczywiście ;) Kolor zmieniony na ciemniejszy sprawił, że nie wyglądam już jak nastolatka, ale jak poważna, dorosła kobieta, czyli tak jak oczekiwałam. Czekoladowy kolor włosów, to duże wyzwanie dla mnie, ale naprawdę dobrze się w nim czuje. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-26 01:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena pozytywna jak najbardziej. Jestem zadowolona z usług.Konkretne podejście do klienta. Zaangażowanie, pasja, doświadczenie no i efekt!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-21 01:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Urody Pani Ani, to takie miejsce, gdzie mogę zrobić się piękna i nie myśleć o problemach. Co prawda w naszym mieście są inne salony, ale w żadnym nie ma takiego klimatu jak tu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-10 09:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię to miejsce ze względu na klimat, na nowości, na ciągły rozwój salonu. Tutaj obsługa nie stoi w miejscu. Zna wszelkie nowinki w świecie kosmetyki i potrafię je nanieść na rzeczywistość. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-12 10:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Urody Pani Ani, to prawdziwa fabryka piękna :) Tu kobietka moze zrobić się na bóstwo i być z efektów naprawdę zadowolona. Dawno nie spotkałam się z takim doświadczeniem i wiedzą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-02 09:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa! Indywidualne podejście do klienta. Jestem zadowolona bardzo z zabiegów wykonywanych przez Panią Anię. Głównie przychodzę tutaj na zrobienie pazurków, czy na jakieś zabieg pielęgnujące na twarz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-12 22:55:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowa fryzjerka naprawdę daje radę. Pani Marlenka jest niesamowicie zdeterminowana do działania, bardzo otwarta na klienta i nie przechodzi obojętnie wobec tego, co mówi klient. Sympatyczna, z poczuciem humoru, energiczna i jak się okazało później - kreatywna. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-27 10:08:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam fryzjerkę Marlenę. Z tego co wiem, to od niedawna pracuje w tym salonie, ale jest za to bardzo zdolna, widać, że ma pojęcie i to nie małe na temat fryzjerstwa. Wyszłam ostatnio z salonu bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-25 10:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzięki za rewelacyjne strzyżenie. Włosy układają się bez problemów. Co więcej widzę już efekty masażu bańką chińską. Naprawdę cieszę się, że wybrałam właśnie to studio urody i mogę je bardzo gorąco polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-05-18 04:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie to miejsce! Fajne strzyżenie no i profesjonalna koloryzacja. Zawsze wychodzę stąd zadowolona. Naprawdę nie mam uwag. Tutaj czuję się zawsze miło przyjęta, a ceny są bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olka dnia: 2015-05-07 09:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, to studio urody jest rewelacyjne. Byłam tutaj na mikrodermabrazji i kilka razy na masażu bańką chińską. Zabiegi jak najbardziej skuteczne. To idealne miejsce dla pań lubiących dbać o siebie. Polecam zdecydowanie bo efekty są widoczne gołym okiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-04-27 10:35:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja osobiście jestem tutaj stałą klientką i korzystałam tutaj z wielu zabiegów. Mogę polecić manicure i mikrodermabrazję . Co więcej usługi fryzjerskie są tu na bardzo wysokim poziomie. wszystkim serdecznie rekomenduję to miejsce. Cenowo jest ono naprawdę przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-04-15 06:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg parafinowy na dłonie i manicure sprawiły, że teraz nie wstydzę się pokazywać dłoni i bardzo gorąco wszystkim polecam. Skóra jest miękka i delikatna a paznokcie są rewelacyjnie opracowane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2015-03-06 17:53:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Eleganckie studio urody z fajną obsługą. Jestem zachwycona sauną na włosy. Później przyszłam tu na ombre i efekt jest powalający. Do tego te modną fryzurkę mam w bardzo przystępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2015-02-11 17:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super sprawa ten salon. Zabieg zwiększający objętość, czyli botoks na włosy to mój zdecydowany faworyt. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2015-01-21 10:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za farbowanie włosów. Farba faktycznie doskonale się przyjęła - czekam na odrosty i ponownie się do pań zapiszę i z miłą chęcią znów spędzę z paniami czas! Salon super! Polecam wszystkim kobietkom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2015-01-03 10:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Peeling kawitacyjny doskonały! Wykonany starannie i delikatnie. Dla mnie to coś wspaniałego i rekomenduję ten salon naprawdę z czystym sumieniem. Jestem jego stałą klientką więc wiem co piszę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agata dnia: 2014-12-10 09:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre ceny za strzyżenie. Naprawdę świetny salon. Pani Andżelika doskonale dba o moje długie włosy i świetnie potrafi wyczarować z nich wspaniałą fryzurę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ilona dnia: 2014-11-17 13:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam długie włosy i regularnie podcinam tu końcówki. Strzyżenie to wykonywane jest na suchych i wyprostowanych włosach. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z usług w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2014-10-24 18:40:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyny salon, który mi odpowiada pod względem usług fryzjerskich. Polecam strzyżenie na sucho. Za 35 zł mam zawsze pięknie, równiuteńko podcięte włoski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Pawelczak dnia: 2014-09-30 14:53:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim paniom zabieg mikrodermabrazji. Dzięki niemu moja twarz wygląda świeżo i promiennie. Zabieg ten wykonywany jest naprawdę profesjonalnie. Dzięki niemu mogę pozbyć się też poszarzałego naskórka. Moja skóra jest teraz naprawdę delikatna i pełna blasku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-09-11 16:46:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę wszystkim panom zarekomendować to miejsce. Strzyżenie męskie jest tutaj po prostu rewelacyjne. Teraz mam bardzo awangardową fryzurę, w której naprawdę mi do twarzy. Dodatkowo strzyżenie męskie jest w naprawdę niskiej cenie. Ten salon jest naprawdę rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: M. dnia: 2014-08-21 10:01:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Metoda strzyżenia włosów na sucho spełniła moje oczekiwania. Przyznam, że taki sposób okazał się być o wiele bardziej efektywny, niż strzyżenie na mokro we wcześniejszych salonach kosmetycznych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-25 12:43:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuje tu sympatyczny i doświadczony personel, więc nic dziwnego,że tak trudno jest sie zapisać na konkretną godzinę. Ale to dla mnie wielki atut. Pozdrowionka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-09 14:02:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałam się tutaj z życzliwości i kompetencją pań. Nie będę ukrywać, że cena też miała wpływ na moją ostateczną ocenę. Ostatecznie - jak widać. Wielki pozytyw. Jestem zadowolona z każdej wizyty u Państwa i będę przychodziła częściej w miarę potrzeby. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Sulicka dnia: 2014-05-28 18:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie fryzjerskim stosują farby Alfaparf i to z tego względu z przyjemnością do nich chodzę się farbować. Mam zaufanie do wysokiej jakości produktów i do doświadczenia pracujących tam fryzjerek. Nigdy mnie nie zawiodły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika A. dnia: 2014-05-05 20:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W studiu Uroda pracują osoby doświadczone, kompetentne i bardzo zaangażowane w swoją pracę. W salonie Pani Ani byłam tylko raz, ale był to bardzo korzystnie spędzony jak dla mnie czas. Niestety salon kosmetyczny mieści sie daleko ode mnie, ale kiedy nadarzyła się okazja to z przyjemnością skorzystałam z usług. To co zrobiło na mnie ogromne wrażenie, to podejście pań do klientki. Czułam się w tym salonie jak dama. Hybrydy wykonane przez Panią Anię pięknie się utrzymują (każdy myśli, że to moje naturalne paznokcie). Nie zapłaciłam dużo. A za przepiękną fryzurę okolicznościową (nowoczesne upięcie) serdecznie dziękuję. Na wszystkich zrobiła ona ogromne wrażenie. Pani Magda , która wykonała to dzieło zasługuje na pochwałę. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-03 18:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Studio Urody, to mój ulubiony salon kosmetyczny i fryzjerski z jakiego miałam okazję dotychczas korzystać. Wysoka jakość wykonywanych usług i ich atrakcyjna cena sprawia, że chętnie korzystam z ich salonu regularnie co 2-3 tygodnie. Panie doświadczone, optymistycznie nastawione na klienta, którego oczekiwania spełniają całkowicie. Prócz regularnie strzyżonych i modelowanych włosów chętnie poddaję się masażom przy pomocy bańki chińskiej. Masaż pozytywnie działa na moje ciało widocznie je ujędrniając i likwidując zbędny cellulit. Pani Ania , to jedyna w swoim rodzaju kosmetyczka, która zna się na rzeczy, i świetna właścicielka. Super prowadzi salon, a inne w okolicy mogą się chować :-) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa J. dnia: 2014-02-20 17:36:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją