Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Fryzjerskie Wilkosz-Gnojewska Sylwia

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice ul. Jagiellońska 32/I
Telefon: 32 331 46 37 Kom. 501184088
Adres e-mail: wilkosz(małpa)wilkosz-studio.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer gliwice, salon fryzjerski gliwice

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 91% niskie 11x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 5393
Data utworzenia profilu: 2014-01-31 10:38:15
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-31 10:38:15 

Opinie o Studio Fryzjerskie Wilkosz-Gnojewska Sylwia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko ok, ale ceny dla klienta z conajmniej srednią zawartościa portfela (farbowanie pólkrótkich włosow ok.200zł.)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: beti dnia: 2015-08-30 17:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie najlepszy salon fryzjerski. Komfortowe warunki, profesjonalni fryzjerzy, którzy non stop się uczą i poznają trendy. Nic dziwnego, że przekonuje nawet tak wymagającego klienta, jak ja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-09-30 13:20:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na temat tego salonu fryzjerskiego wypowiadać się mogę w samych superlatywach. Poleciła mi go moja koleżanka i jestem pod ogromnym wrażeniem doskonałego strzyżenia. Pracujące tu osoby wiedzą, jak dobrze ściąć włosy aby same się układały. Teraz mam doskonałe cieniowanie na głowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-09-10 15:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To studio fryzjerskie jest fantastyczne. Miałam okazję strzyc tutaj moje włosy i jestem zachwycona. Bardzo spodobał mi się wystrój tego miejsca oraz atmosfera tutaj panująca. Moje włosy ostrzyżono bardzo szybko i sprawnie. Teraz mam naprawdę bardzo ładną fryzurkę i jestem z niej zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-21 08:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciepła atmosfera, rodzinny klimat, atrakcyjne ceny i do tego usługi fryzjerskie wykonane profesjonalnie. Indywidualne podejście. Z przyjemnością polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga H. dnia: 2014-07-10 10:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mają wygórowanych cen i w porównaniu do innych salon fryzjerskich mogę liczyć tutaj na miłą atmosferę i zrozumienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-25 09:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prestiżowy salon fryzjerki. Nigdy nie popełniają żadnych błędów, i zawsze wszelkie kroki uzgadniają ze mną, dlatego zawsze wychodzę z salonu zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-09 10:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze się u nich strzygę, ponieważ oni wykonują tą usługę dokładnie, co do milimetra. I zawsze tak jak ja chcę, a nie jak fryzjer sobie wymyśli ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia A. dnia: 2014-05-22 21:26:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam miłe doświadczenie z tym salonem, mimo że miałam okazję być tam tylko raz. Powiem tak ... nigdy nie byłam tak dobrze potraktowana. Fryzjerka obsłużyła mnie bez zapisu - bardzo mi zależało. Mimo, że mieli klientów na zapisy, to udało się gdzieś mnie wcisnąć. Zażyczyłam sobie modelowanie i cieniowanie włosków- bez problemu zajęto się mną szybko, profesjonalnie i efektywnie. Wymodelowano mnie zupełnie inaczej, niż w swoim obecnym salonie, do którego regularnie chodzę. Wyceną na koniec usługi nie byłam rozczarowana. Za tak miłą i kompleksową obsługę serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Werner dnia: 2014-05-05 12:19:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam ten salon fryzjerski po raz pierwszy z moją córeczką, której należało podciąć włoski. Ogólnie bardzo boi się fryzjerów, i jak ktoś dotyka jej włosów, ale trafiła w ręce przemiłej fryzjerki , u której sama kiedyś byłam. Pani Ania, to doskonała fryzjerka, która podeszła moją córkę w taki sposób, że bez problemu dała sobie obciąć włoski. Za usługę zapłaciłam niedużo, a było warto. Bez płaczu, bez kręcenia. W salonie pracują wspaniałe kreatywne osoby, które wiedzą jak zadowolić klienta zapewniając mu bezpieczeństwo w czasie zabiegów. Zabiegi wykonują dokładnie i precyzyjnie, zwracając uwagę na indywidualne potrzeby klientów. Strzyżenie dzieci na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia Kokocińska dnia: 2014-04-03 11:41:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u pana Łukasza bodajże nowego pracownika salonu ,lecz miła obsługa i bardzo profesjonalne podejscie. Jestem bardzo zadowolony z Fryzury chodziłem do wielu salonów ,ale dopiero pan Łukasz wiedział jak chce być ścięty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 16:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie korzystam z usług fryzjerskich tego salonu i niezmiernie się cieszę, że efekty są na tyle widoczne i oszałamiające, że mogę bez problemu wystawić pozytywną opinię. Szczerze polecam ten salon fryzjerski, ponieważ pracują w nim osoby doświadczone, wykwalifikowane, które w oparciu o nowoczesne metody robią z włosów arcydzieła i stosują się do wymagań klientów. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joasia dnia: 2014-02-19 23:46:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją