Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kafel Joanna Gardyńska

Zawód: kominki i piece - produkcja, sprzedaż  
Adres: Mazowieckie, 05-462 Wiązowna Boryszewska 33
Telefon: 22 780-42-24 Kom. 511-640-284
Adres e-mail: kafeljg(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.kafelgardynska.pl
NIP:
532-130-34-51
Opis działalności: Usługi budowlane- wykończenia. Słowa kluczowe: kominki, piece kaflowe, kafle

Ocena: 100% pozytywna 32x

Jakość usług: 100% wysoka 32x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 100% niskie 32x
Ilość opinii w serwisie: 32
Ilość odsłon profilu firmy: 1456
Data utworzenia profilu: 2014-01-07 00:56:55
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-07 00:56:55 

Opinie o Kafel Joanna Gardyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Firma wykonała kawał dobrej roboty. Znakomity duet, wszystko dokładnie przemyślane, wykonane z głową. Widać, że ktoś tu się bardzo zna na rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-11 05:27:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że zdecydowaliśmy się na współpracę z firmą Kafel. Możliwość zamówienia kafli z indywidualnym rysunkiem wykonanym przez artystę plastyka oraz naprawdę indywidualne podejście do klienta przekonało nas. Jednak najbardziej w tym wszystkim przekonujący był efekt. Kominek prezentuje się super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-01 07:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Super obsługa, indywidualne podejście do zamówienia oraz przystępne ceny. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z moimi oczekiwaniami. Cieszę się ogromnie, że skorzystaliśmy z fachowej pomocy i doświadczenia właśnie firmy Kafel. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-06 10:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Ogromnie się cieszę, że zdecydowałam się na firmę Kafel. Jak dla mnie są oni perfekcyjnie i równie perfekcyjnie wykonują swoją pracę. Firma Kafel realizuje zlecenia terminowo i solidnie. Naprawdę nie ma sie do czego przyczepić. Dziękujemy i pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 09:58:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z naszej nowej kuchni kaflowej. Kuchnia kaflowa została wykonana bardzo profesjonalnie. Nie spodziewałam się, że będziemy tak zadowoleni z tej współpracy. Pani Joanna, to osoba całkowicie wykwalifikowana i obeznana w temacie. Można jej zaufać. Wiedza, doświadczenie, wysoka jakość i dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-14 08:28:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonawstwo na najwyższym poziomie. Mam pełne zaufanie do pani Joanny, ponieważ już niejednokrotnie skorzystaliśmy z usług jej firmy. Jest to osoba w pełni kompetentna i gotowa do działania. Razem ze swoim zdunem wykonują kawał dobrej roboty. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-24 07:57:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę Kafel. Wykonali kawał dobrej roboty, wraz ze swoim zdunem :) Pani Joanna zna się na branży. Konkretnie podchodzi do klienta. Ustalenia omówione. Jestem pod wielkim wrażeniem. Efekt finalny extra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-11 08:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy. Pani Joanna, to dobry specjalista. Doskonale zna temat , do tego potrafi fachowo doradzić. Jesteśmy zauroczeni nową kuchnią kaflową. Niesamowite jak to wygląda. Cieszę się, że skorzystaliśmy z usług firmy Kafel.Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-01 16:40:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firma godna polecenia i zaufania. Jestem zadowolony z usług świadczonych przez firmę Kafel. Pani Joanna i jej zdun naprawdę doskonale ze sobą współpracują, dzięki czemu efekty ich pracy robią wrażenie na klientach. Kafle produkowane w Polsce, więc duży plus, do tego różnorodność kolorystyczna. Dziękuję bardzo za pomoc i zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-13 07:49:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni z tej współpracy. Pani Joanna, to dobry fachowiec i doradca Swoją firma zarządza uczciwie, a więc ma też zadowolonych klientów Nie mam zastrzeżeń. Kuchnia kaflowa spełnia nasze oczekiwania i pięknie wygląda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-20 09:32:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!Miła, fachowa obsługa od A do Z. Kompleksowo i indywidualnie. Podoba mnie się ich indywidualne podejście do klienta,umiejętne dostosowanie oferty do potrzeb. Pani Joanna jest fachowcem,mogę to z ręką na sercu powiedzieć. Jesteśmy zadowoleni. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-08 10:30:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta, odpowiedzialność za działanie. Współpraca z absolutnie profesjonalnym zdunem. Ceny ok, zresztą wszystko ustalane jest indywidualnie. Właśnie to mi się podoba!Obudowują kaflami wkłady kominkowe,które finalnie nabierają zupełnie innego charakteru. Współpraca z tą firmą, to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-26 22:56:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za indywidualne podejście do nasze zamówienia i wykonanie indywidualne rysunku kafli wytworzonych na nasze życzenie. Wyglądają cudnie. Każdy kto u nas jest zachwyca się nimi, zresztą nic dziwnego. Mają to coś, czego oczekiwaliśmy . Są ozdobą naszego domu i naszego kominka , dziękujemy i życzymy dużo sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-05 21:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten grill z wędzarnią wykonany mistrzowsko! Cieszę się, że zdecydowaliśmy się skorzystać z usług tej właśnie firmy. Wszystko zostało wykonane tak jak to ustaliliśmy podczas spotkania. Współpracują z wysokiej klasy fachowcami z branży zduńskiej i to się ceni. Efekty są naprawdę konkretne i cieszą oko. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-13 10:24:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kominek kaflowy z otwartym paleniskiem to był strzał w 10! Na indywidualne zamówienie robią wspaniałe rzeczy :) Zdun Stanisław jest świetnym fachowcem, niepijący (jak większość "fachowców"), do tego zostawia po sobie porządek. Jestem zadowolony z usług. Będę miał Was na uwadze w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-16 20:26:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość, przyzwoita cena i przede wszystkim indywidualne podejście do klienta. Bardzo podoba mi się to, że kafle nie są żadne chińskie, tylko polskie. Ogromny wybór, naprawdę ciekawe wzory i doskonałe formy. Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-04 23:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przekonująca obsługa klienta. Współpraca z tą firmą przyniosła nam niemałe korzyści. Ich kafle są kwintesencją profesjonalizmu. Bardzo dziękuję za wszystko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-17 11:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma. Jeśli chodzi o kafle, to jesteśmy mile zaskoczenie... Ponadczasowe wzornictwo, indywidualny projekt, talent zduna... POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-14 08:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompleksowa obsługa w dobrej cenie. To mnie się podoba. Kuchnia kaflowa została wykonana bardzo starannie. Kafle na indywidualne zamówienie? Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-23 09:53:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak trzymać! Profesjonalizm i w obsłudze i w wykonaniu. Warto skorzystać z usług tej firmy, bo oni wiedzą jak operować kaflami i jak z ich pomocą zrobić naprawdę cuda! Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-09 22:03:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszy mnie fakt, że mogliśmy ustalić nowy projekt jeśli chodzi o kafle. Duże zaskoczenie dla mnie,bo efekt wyszedł niesamowity. Jestem zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-26 04:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaskakują ceną i jakością. Firma Kafel realizuje usługi na poziomie. Doskonały kontakt z klientem, wspaniała atmosfera. To jest to! Jednak najbardziej przekonuje mnie ich terminowość. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-05 06:10:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Kafel wywiązała się z umowy i terminowo wykonała zlecenie. Jesteśmy zadowoleni z efektów jaka przyniosła nasza współpraca. Kafle jakie zostały przez nas wybrane cieszą oko każdego naszego gościa, a dla nas są wizytówką domu. Dziękujemy za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-19 02:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piec tradycyjny z szybką spełnił moje oczekiwania. W wykonaniu Pana Stasia - jest to dzieło mistrza, którym można się pochwalić przed każdym gościem w domu. Piękna ozdoba, jak i świetne źródło ciepła. jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-19 08:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawdzona i terminowa firma, która wie czym jest wysoka jakość i optymalna cena. Oferta została dostosowana do naszych potrzeb. Projekt został zrealizowany zgodnie z wytycznymi. Piec Kaflowy w wykonaniu firmy Kafel stał się wizytówką naszego salonu. Piękny. Dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-28 09:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Firma Kafel, to połączenie doświadczenia z talentem i pomysłem, którego ewidentnie brakuje w innych firmach. jesteśmy z mężem zadowoleni z usług tej firmy. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-08 09:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze względu na jakość świadczonych usług. Firma zaskoczyła mnie swoją otwartością i terminowością. Firma Kafel spełniła moje oczekiwania. Dziękuję za pomoc, szczególnie Pani Joannie, która ma świetny kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-13 08:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grill z wędzarnią wykonany został profesjonalnie. Firma wykonała kawał ciężkiej pracy, dlatego w pełni należy jej się pozytywna opinia. Cena - atrakcyjna, do tego bardzo indywidualne podejście do klienta. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-15 12:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczenie z tą firmą mam bardzo dobre, w szczególności że firma nie tylko dobrze wykonała pracę, ale przede wszystkim terminowo - tak jak się umawialiśmy. Oczywiście tutaj kluczowym elementem naszej współpracy była jakość kafli, jaka zaoferowali. Bardzo szeroki wybór, atrakcyjne ceny i dodatkowo uprzejmość Pani Joasi spowodowała, że razem z żoną zdecydowaliśmy się zlecić wykonanie obudowy wkładu kominkowego z kafli ozdobnych. Projekt bardzo nam się podobał i liczyliśmy na to, że otrzymamy to samo w rzeczywistości. W rzeczywistości jednak otrzymaliśmy o wiele lepsze efekty. Kafle po prostu bardzo nas zaskoczyły swoją jakością. Ułożone bardzo skrupulatnie, jedna obok drugiej.. Rezultat - nie do opisania. Jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dąbrowscy dnia: 2014-05-08 15:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obudowa do wkładu kominkowego wykonana z zaoferowanych kafli przez Panią Joasie całkowicie nas przekonała. Zlecenie zostało wykonane przez kompetentnego i zaangażowanego w pracę zduna, który doskonale współpracuje z Panią Joannę. Czujemy się, że tak powiem dopieszczeni przez firmę Kafel, ponieważ otrzymaliśmy produkt, o którym nawet nie marzyliśmy. Nowoczesna kolorystka kafli i niebanalne wzornictwo - nie ma sobie równych. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-10 17:50:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja żona jak to kobieta lubi zamiany także w naszym domu, wiecznie by tu odmalowała tam przemeblowała itp. Zdecydowała że chciałaby trochę jakby urozmaicić nasz kominek, po poszukiwaniach dotarliśmy do firmy KAFEL. Przez to przedsiębiorstwo dokoła naszego kominka zostały ułożone kafle które miały na celu wyszczególnić miejsce gdzie się on znajduje. Z tej decyzji żony jestem w pełni zadowolony od razu wygląda to inaczej. Za współpracę dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław M. dnia: 2014-03-10 14:05:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję firmę Kafel, ponieważ fachowo podchodzi do każdego mojego zlecenia wykonując swoją pracę rzetelnie, profesjonalnie i terminowo. Nigdy nie zawiodłem się na nich. Wykonawstwo zawsze na najwyższym poziomie oparte o doświadczenie i wiedzę zarówno Pani Joanny, która dba o stronę estetyczną,jak również współpracującego z Nią zduna, który okazał się być dokładny, precyzyjny i nie zostawia bałaganu. Nasza współpraca, to dla mnie przyjemność. Pozdrawiam, Marek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-01-25 14:25:25 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją