Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Artur Zbroniec

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-234 Wrocław ul. Grabiszyńska 281/108
Telefon: Kom. 607-107-245
Adres e-mail: adw.artur.zbroniec(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.artur-zbroniec.pl/kontakt
Opis działalności: Nasza kancelaria zapewnia kompleksową obsługę z zakresu każdej dziedziny prawa. Specjalizujemy się w szczególności w prawie karnym, gospodarczym, wszelkimi gałęziami prawa cywilnego oraz problemami prawnymi związanymi z błędami medycznymi. Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 7x 3x

Jakość usług: 70% wysoka 7x 3x
Terminowość: 70% bez zastrzeżeń 7x 3x
Ceny usług: 100% niskie 3x 7x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 3379
Data utworzenia profilu: 12.12.2013 21:02:51
Data ostatniej aktualizacji: 12.12.2013 21:02:51 

Opinie o Artur Zbroniec

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wywiazuje sie z umow, brak kontaktu, dzialania. Absolutnie nie polecam. Jezeli chcesz choc w miare szybko konkretnych wynikow, skutecznosci to nie z nim.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zawiedziona petentka dnia: 12.08.2020 06:41:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wzial pieniadze i nic ze sprawa nie robil. Nigdy nie oddzwonil, bardzo rzadko odpisywal na maile. Nie wystosowal pisma do sadu. Po prostu zostawil wszystko swemu biegowi. Brak rzetelnosci, odpowiedzialnosci, wspolpracy. Sprawa sie dalej ciagnie, bo nie mozna na niego liczyc
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jezeli chcesz zalatwic sprawe to nie z nim
Opinia dodana przez: dnia: 28.07.2020 15:19:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zbronca zatrudniłam z polecenia znajomego. Usługi opłaciłam z góry. Sprawa sądu rodzinnego głównie przez pomówienia sąsiadów którym bawiące się na dworze moje małe dzieci przeszkadzaly bo biegały i się śmiały. Emerytom było za głośno i po długich potyczkach dostalam nadzór kuratora na najstarszego syna który zaczął się buntować (na ironię z kuratorka z rodziny nieciekawj bo mąż lubi popić itd.) Sprawa trafiła do sądu o to ze sobie z dziećmi nie radzę i nie dbam o nie bo biegają po dworze. Ale do rzeczy. I tu udałam się do pana zbronca. Kasę wziął a wielkie G dla mnie zrobił. Nie potrafił się w sądzie odnaleźć. Nie powołał dla mnie żadnych świadków. Pogorszył tylko sprawę bo dostałam kuratora na resztę dzieci. Ale najgorsze było to że pan zbroniec nie znając mnie zaczął mnie oceniać i pouczać jak żyć i jak dzieci chować! Na podstawie pomówień 2 sąsiadów enerytow, kumpli bo mieszkających w jednej klatce kamieniczki 35lat, mój adwokat któremu ja dałam na chleb, ocenił mnie i wprost nakazał zabierać dzieci do parku żeby unikać konfliktu z sąsiadami!! Kiedy moja mama słysząc to próbowała się odezwać to pan adwokat ją zbesztal mówiąc że nie jest jej pełnomocnikiem i z nią nie rozmawia. Zmieniłam adwokata który wszystko dla mnie wygrał z przysłowiowym palcem w nosie. Moja opinia: unikać tego pana wielkim lukiem
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Poszkodowana dnia: 02.10.2018 09:53:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Mecenasa pana Artura Zbrońca,którego poleciła mi moja znajoma.Nie ma dla Niego spraw niemożliwych.Jest rzetelny,rzeczowy,konkretny.Takiego adwokata szukałam i znalazłam w osobie Pana Artura Zbrońca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wygrana dnia: 02.10.2016 13:43:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm i bardzo duza wiedza merytoryczna skutecznie wykorzystana w celu wygrania mojej sprawy, szkoda ze tak poźńo trafiłem na Pana artura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: idlof dnia: 28.02.2015 19:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie lubie się rozpisywac na tego typu stronach, więc po prostu stawiam wysoką ocenę ktora mowi sama za siebie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tarisuco133 dnia: 31.10.2014 20:55:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie wiem co tak na prawę mam napisac, ale chcialbym po prostu przekazać rzetelną opinię o tym jak dobrze mi się współprawcowąło z Panem arturem . w duecie z Annną Babiak mam wrażenie są niezniszczalni ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 25.08.2014 20:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myśle, że jak ktos chce mieć dobrze i profesjonalnie poprowadzona sprawę to na pewno dobrze trafił. I jeszcze warto dobre słowo wspomnieć o współpracujacej z Panem Arturem Annie Babiak.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: obulayou dnia: 27.07.2014 22:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cięzko nie wystawić najlepszej możliwej oceny :) po wielu innych adwokatach trafiłam na Pana Artura i Panią Anne Babiak - idelna współpraca :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J dnia: 16.04.2014 22:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konsekwentne i profesjonalne usługi adwokackie. Zazwyczaj nie udzielam się na forach internetowych, ale tym razem zrobię wyjątek, ponieważ na prawdę warto skorzystać z wiedzy i umiejętności Pana Artura.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mikiczi dnia: 12.12.2013 21:07:52 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją