Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adro Kolanek i S-ka.s.j. Anna Kolanek

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 01-162 Warszawa św.stanisława 1
Telefon: 228624055 Kom. 501-725-203
Adres e-mail: adro(małpa)adro.eu
Strona internetowa: www.adro.eu
Opis działalności: okna,adro Słowa kluczowe: okna,adro

Ocena: 100% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 17x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 11x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5722
Data utworzenia profilu: 2009-11-14 15:18:15
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-22 11:19:56 

Opinie o Adro Kolanek i S-ka.s.j. Anna Kolanek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra jakość produktów, sprawny montaż, dobra komunikacja - bardzo polecam usługi tej firmy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: duża elastyczność
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2015-09-22 21:38:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiająca jest ta ilość pozytywnych opinii :)
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zazwyczj w czasie gwarancji
Opinia dodana przez: Paweł M dnia: 2014-09-07 02:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: a Maciej Ozdoba, przepraszam pania Anne Kolanek oraz firme ADRO Kolanek w Warszawie za falszywe oskarzenia i pomowienia jakich sie wobec nich dopuscilem umieszczajac oszczercze teksty na stronach internetowych oraz wysylajac je do roznych instytucji. Wszelkie informacje zawarte w nich byly nieprawdziwe i nie byly uzasadnione.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej Ozdoba dnia: 2013-09-26 20:14:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja z całego serca pozdrawiam właścicieli Państwa Kolanek którzy okazali się dobrymi ludźmi i wspomogli mnie w nieszczęściu dostałem za darmo nowe okna do nowego domu gdyż stary dom spłoną zrobili to bezinteresownie bezpłatnie nadmieniam że nawet ich wcześniej nie znałem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-30 21:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montowała mi ta firma AGRO okna z przetargu ZGN Wola i jestem zaskoczona czysto miło kompetentnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-01 21:02:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem że poleciała za przekręty ich Kierowniczka Obsługi Dealerów teraz jest w innej firmie pod Warszawą ale firma czysta jak łza tym bardziej że to nie spółka zoo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-06 10:26:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Istnieją od 1995 roku okna wysyłają głównie na export wysoka jakość i dobra ceny negatywne opinię to sprawka konkurencji lub byłych pracowników którzy nie sprostali wymaganiom pracodawcy .Bo to firma która dużo daje i dużo wymaga
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-04 11:16:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem okna wielokrotnie najpierw do kawalerki , potem mieszkania teraz wybudowałem dom i też zamówiłem w Adro Kolanek .Uważam że ta firma jest naprawdę godna polecenia tym bardziej iż właściciel tej firmy zaczynał od przysłowiowego "0" i sam mierzył i montował teraz to naprawdę DUŻY PRODUCENT z tego co wiem mają nową hale i wysyłają na export -szacunek aby tak dalej powodeznia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Ratyński A dnia: 2013-05-10 17:06:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia , umowa zrealizowana w 9 dni , sprawna ekipa , okna w dobrej cenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiesiek dnia: 2012-04-13 14:26:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zdziwiony opinią poprzednika , obsmarował Firmę Adro a sam dogadywał się na boku z handlowcem . Adro na rynku istnieje 16 lat a w dobie wolnego rynku i dużej konkurencji ze złymi usługami nie przetrwali by tak długo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: obiektywny dnia: 2012-04-04 11:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grzeczni i sprawni montażysci , miła i kompetentna obsługa handlowca
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-15 08:04:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo wysoka jakość , grzeczni i fachowi montazyści polecam do wymiany okien
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient adro dnia: 2011-08-22 19:27:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo sdolidna firma polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: reklamacji nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2011-02-20 20:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adro Kolanek to solidna firma dobry serwis okien
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: terminowa i rzetelna
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-19 17:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę polecić przyszłym inwestorom firmę Adro-Kolanek producenta okien Pcv. Montowali mi cały dom, zrobili wszystko na czas, solidnie . Mogłam liczyć na rady oraz wskazówki jakie okna wybrać, żeby służyły mi przez długie lata , w moim nowo wybudowanym domku. Pozdrawiam całą ekipę firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: szczera dnia: 2011-01-15 11:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo tanie i nowoczesne okna , miła obsługa polecam http://www.oknonet.pl/okna/typy_okien/typowe/news,15486,gallery,0.html
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-07 20:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Musiałem zakupić okna w Firmie Adro , jest to jedyna firma z Warszawy która realizuje zamówienia w 7 dni.Usługa na wysokim poziomie , najwazniejsze że terminowo i czysto , ekipa miała nawet odkurzacz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tolek dnia: 2010-11-22 08:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adro solidny producent ma tanie i dobre okna istnieje 15 lat , a to o czymś świadczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2010-11-14 09:06:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją