Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Studio Urody Imbir Klaudia Dziadek

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 43-400 cieszyn Cieszyn Zofii Kossak /6
Telefon: Kom. 665-207-739
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Studio Urody "imbir" os. Podgórze - Banotówka Słowa kluczowe: Kosmetyka Twarzy, ciała. Stylizacja oka, henna brwi i rzęs, Makijaż, Mikrodermabrazja, depilacja, twała rzęs, Masaż relaksacyjny, Manicure,manicure japoński, pedicure, Przekłuwanie uszu,

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 100% niskie 17x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 3458
Data utworzenia profilu: 2013-01-17 11:35:28
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-13 09:09:23 

Opinie o Studio Urody Imbir Klaudia Dziadek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ! Perfekcyjnie zrobiony pedicure,manicure, czyszczenie twarzy oraz henna :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiola dnia: 2015-12-11 21:41:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona, zawsze precyzyjnie i milo . Rowniez pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2015-03-22 14:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ulubiona Kosmetyczka :) Polecam jak najbardziej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga n dnia: 2014-12-15 21:20:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Imbir na Banotówce ! Pozdrowienia dla Pani Klaudii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2014-01-30 21:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna praca, pełen profesjonalizm :) Duży Plus za duży BEZPŁATNY parking !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2013-10-09 11:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam również Panią Klaudie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja G dnia: 2013-08-08 12:55:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż pierwsza klasa POLECAM !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia P. dnia: 2013-07-02 14:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam P. Klaudie niskie ceny, profesjonalne usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-06-24 13:34:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej :) Jestem juz stałą klientką
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina dnia: 2013-05-09 11:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja Panią Klaudie poznałam w zeszłym roku w VitaSport Spa w Żorach, gdzie przed ogromną publicznością prowadziła bankiet o wizażu oka. Młoda osóbka ale zaimponowała napewno nie jednej Kobiecie :) Tak też od zeszłego roku jestem stałą klientką dojeżdżającą z Żor :) POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna S dnia: 2013-03-18 22:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, pani Klaudia jest osobą znającą się na rzeczy. Miła atmosfera- aż chce się wracać i przystępne ceny . 24h makijaż weselny rzeczywiście trzymał mi się 24h i to przy 32st upale! POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2013-03-14 17:14:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona Polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika B. dnia: 2013-03-14 16:39:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanki poleciły mi to miejsce już dawno temu. Nie miałam czasu by zawitać do imbiru. A teraz po wizycie żałuję, że tak długo zwlekałam, szczerze to ciężko też tak zmienić miejsce dotychczasowego korzystania z usług :) zostałam mile zaskoczona. Dawno tak bardzo nigdzie nie wypoczęłam :) zafundowałam sobie relaks od stóp do głów. Gorąco Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2013-03-04 16:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Klaudia zaproponowała mi trwałą na rzęsy. To był strzał w dziesiątkę! jestem bardzo zadowolona!! Polecam również relaskasyjny masaż calego ciała z peelingiem. Dawno tak się nie zrelaksowałam, ma Pani złote ręce !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna R. dnia: 2013-02-25 18:28:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z opiniami. Byłam w Imbirze w zeszłym tygodniu i napewno wrócę tam jeszcze nie raz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-02-04 12:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej :) dobre ceny, wysoka jakość usług, miła atmosfera. Wybiore się napewno jescze nie raz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta K. dnia: 2013-01-29 14:15:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, miła atmosfera, niskie ceny, Profesjonalizm w każdym szczególe Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-01-17 11:37:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją