Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

budowlana

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Śląskie, śląskie
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 85% pozytywna 6x 2x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2171
Data utworzenia profilu: 2012-01-31 16:44:16
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-10 23:02:45 

Opinie o budowlana

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: INFORMUJEMY ŻE FIRMA KULIGBUD Z KOŃCEM ROKU ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA.OGŁOSZENIE W SERWISIE JEST NIEAKTUALNE!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: michał kulig dnia: 2013-01-17 09:20:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Może fachowiec dobry, ale niesłowny. Mimo obiecanej wyceny i kontaktu nie odbiera telefonów. Zawiodłem się.
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2012-09-10 11:52:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie można się z nim dogadać!!!!!
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-07-25 08:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chciałem podzielić się opinią bo wiem jak ciężko jest znależ dobrego fachowca!jestem właśnie po remoncie łazienki i kuchni wszystko bez zastrzeżeń widać że chłopak lubi to co robi.Nie martwilem sie ani kupnem ani przywozem materialu bo wszystko załatwił.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2012-06-26 15:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zachęcona komentarzami zadzwoniłam do pana Michała,choć ryzyko brania fachowca z internetu było duże nie zawiodłam się z mężem.Pokój i korytarz wyglądają super!polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna Musiał dnia: 2012-05-02 21:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tanio,szybko,sprawnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-06 11:14:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DZISIAJ SKOŃCZYŁ SIĘ MÓJ REMONT I CHCIAŁEM PODZIELIĆ SIĘ POZYTYWNĄ OPINIĄ FIRMY.ŁAZIENKA WSZYSTKIM SIĘ PODOBA A CENA ZA ROBOCIZNĘ DO PRZYJĘCIA.POLECAMM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROBERT -BYTOM dnia: 2012-02-13 15:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec-godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2012-02-10 16:10:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Numer do Pana Michała dostałam z polecenia ,pomimo młodego wieku okazał się znakomitym profesjonalistą.Remont mieszkania został wykonany szybko ale bardzo dokładnie i starannie.Pan Michał doradził mi lepsze rozwiązania zabudowań i co najważniejsze nie bał się moich szalonych pomysłów.Naprawdę fachowiec godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta Janicka-Olech dnia: 2012-01-31 17:06:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją