Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AirGenerator

Zawód: energetyczne i grzejne urządzenia - detal  
Adres: Pomorskie, Gdynia Hodowlana 16
Telefon:
Adres e-mail: biuro(małpa)generatory-wiatrowe.pl
Strona internetowa: generatory-wiatrowe.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: energetyka odnawialna, panele fotowoltaiczne, elektrownie wiatrowe, kolektory słoneczne, fotoogniwa, oświetlenie zewnętrzne LED

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 26x
Ceny usług: 100% niskie 25x 1x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 1728
Data utworzenia profilu: 2013-11-04 14:27:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-04 14:27:04 

Opinie o AirGenerator

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam pozytywną opinię na temat tej firmy. Jestem zachwycony jej profesjonalizmem. Dodatkowo wszystkie produkty są wykonane naprawdę solidnie. Ogniwa fotowoltaiczne, które zdecydowałem się zakupić sprawują się naprawdę doskonale. Produkują one całkiem sporo czystej energii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 15:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma która zamontowała mini elektrownię wiatrową w naszym mieszkaniu, dzięki niej już nie mamy problemów z brakiem ciepłej wody w domu. Jestem zadowolony z ich usług. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-12 14:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To przedsiębiorstwo naprawdę zna się na swoim fachu. Kupiłem tu elektrownię pionową. Zanim dokonałem zakupu dokładnie zapoznałem się z wszystkimi informacjami. To było znakomite rozwiązanie. Elektrownia jest już zainstalowana i działa bez zarzutu. Dodatkowo mam gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 20:30:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doceniam firmę Air Generator za ich produkty najwyższej jakości. Zamontowaliśmy w kilku miejscach przydomowe elektrownie i naprawdę świetnie się spisują. Oszczędzamy na energii, jak również dbamy o środowisko w sposób naturalny. Wiatraki spisują się o wiele lepiej niż fotoogniwa do celów przemysłowych, dlatego to właśnie je zaoferowano nam w firmie Airgenerator - dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz Nowacki dnia: 2014-05-09 17:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamontowałam w moim gospodarstwie kolektory słoneczne, rewelacyjne rozwiązanie, spora oszczędność, cała inwestycja szybko się zwraca. Mam również czystsze sumienie, przyczyniam się do ochrony środowiska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-06 14:30:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam już tylko z odnawialnych źródeł energii. Przydomowa elektrownia z Air Generator spełniła moje oczekiwania. Jest bezobsługowa, nowoczesne i daje mi wiele korzyści. Dzięki Państwu oszczędzam. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał W. dnia: 2014-04-30 17:49:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o zieloną energię jestem zdecydowanie na TAK. To wspaniałe że takie firmy również są w naszym kraju i możemy korzystać z ich oferty, sama mam zamontowane ogniwa fotowoltaiczne na dachu mojego domu i jestem bardzo z nich zadowolona, dzięki nim udało mi się zaoszczędzić znaczą kwotę płacąc mniej za energię, to na prawdę opłacalne rozwiazanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-29 10:44:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszą mnie korzyści z przydomowej elektrowni wiatrowej. To był dobry zakup. Firma Air Generator godna zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-24 20:46:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mini elektrowni wiatrowej, którą zainstalowała mi firma Air Generator, wspaniale się sprawdza, energia przez nią wyprodukowana służy do podgrzewania bieżącej wody w moim domu, jestem bardzo zadowolona że zdecydowałam się na to ekologiczne rozwiązanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-03-30 14:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas budowy domu na samym szczycie zamontowałem małą elektrownię pionową z przedsiębiorstwa Piotra Dudy dzięki której chcę zmniejszyć trochę moje rachunki. Jest on fajna ze względu na to że nie ma konkretnych wymagań gdzie może być zamontowana. Od budowy domu minął już rok a ona bezawaryjnie cały czas działa i daje pozytywne skutki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 22:11:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, zamontowane ogniwa fotowoltaiczne, którymi dystrybucją, wspaniale sie sprawdzają, dzięki nim rachunki za energię w moim domu spadły o połowę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-18 11:57:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, widać ogromne doświadczenie w dziedzinie odnawialnych źródeł energii, doskonale doradzili mi jaki sposób będzie najbardziej optymalny do moich potrzeb. Jestem bardzo zadowolona, cały system działa sprawnie, mam ciepłą wodę, oszczedzam na ogrzewaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-03-08 14:31:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosta instalacja, bezawaryjna praca, świetny produkt w dobrej cenie, który nie dość że wydobywa energię w naturalny sposób i dodatkowo wpływa pozytywnie na środowisko. Jestem zadowolony z zakupu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej K. dnia: 2014-03-03 20:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług airgenerator, zamontowali na dachu mojego domu ogniwa fotowoltaiczne, które zaopatrują w energię lampy w moim domu, oraz ogrzewanie. Sporo oszczędzam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-02-20 10:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, dzięki zamontowaniu małej elektrowni wiatrowej w moim domu stałam się bardziej eko, mam poczucie że dbam o naszą planetę, a przy okazji oszczędzam pieniadze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-06 13:17:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam oświetlenia LED tej firmy. Naprawde nic sie nie dzieje i dają wielkie korzysci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tymon dnia: 2014-01-28 10:46:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Elektrownie wiatrowe przydomowe zaoferowane przez AirGenerator cieszą się popularnością i zainteresowaniem. Podstawowym atutem jest bezawaryjna praca urządzenia i korzyści materialne płynące z posiadania tego urządzenia. Atrakcyjna cena, wysoka jakość produktów uświadamiające społeczeństwo w tematyce ekologii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S. dnia: 2014-01-18 14:05:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, zainstalowali na dachu mojego domu ogniwa fotowoltaiczne, które zaopatruję oświetlenie LED w moim domu w energię, znakomicie działa ten system, a w dodatku jest bardzo oszczędny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Laura dnia: 2014-01-14 11:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam zamontowane w swoim domu panele fotowoltaiczne, dzięki którym rachunki za energię znacznie mi spadły, nosze się z zamiarem całkowitego przejścia na zieloną energię, to wspaniała opcja i lepsza dla środowiska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-01-09 12:20:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłem skorzystać z usług AirGenerator. Zaoferowali mi innowacyjny produkt i świetne rozwiązanie, dzięki któremu już wiele zaoszczędziłem. Przydomowa elektrownia wiatrowa zakupiona została w atrakcyjnej cenie. Jednak jej największym atutem jest szeroki wachlarz zastosowań. My akurat w domu wykorzystujemy ją do ogrzania wody, ale również do zasilania odbiorników. W pełni jestem zadowolony z zakupu, a już na pewno z bezproblemowego montażu, którego sam dokonałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2013-12-17 17:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firam, jestem bardzo zadowolona że dałam się namówić męzowi iskorzystaliśmy z usług firmy Air Generator i zamontowaliśmy mini elektrownię wiatrową w naszym domy, dzięki niej już nie mamy problemów z brakiem ciepłej wody w domu, to rewelacyjne rozwiązanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2013-12-16 09:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała firma, za namową koleżanki również zainstalowałam sobie mini elektrownię wiatrową w moim domu i jestem z niej bardzo zadowolona , przyniosła znaczne oszczedności w wydatkach na energię, cieszę sie ze takie rozwiązana są rówbnież dostępne już w Polsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-12-10 11:42:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z systemu ogrzewania wody bieżacej moim domu za pomocą mini elektrowni wiatrowej wyprodukowanej przez Air Generator, jestem bardzo zadowolona z funkcjononwania tego systemu, jest niezawodny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-12-04 11:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Funkcjonalny generator wiatrowy zakupiony w firmie AirGenerator był dobrym rozwiązaniem. AirGenerator na podstawie moich wymagań dobrała odpowiedni produkt dla mnie. Dziś cieszę się z tego, że oszczędzam środowisko, prąd i ciepłą wodę czerpię z energii odnawialnej. Wiatrak był prosty w montażu, działa samoistnie, jest bezawaryjny. Nie miałem jak dotąd z nim żadnego problemu. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwek dnia: 2013-11-29 23:51:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moge szczerze polecic firmę - pełne doradzctwo w kwesti elektrowni przydomowej wiatrowej, dobra cena i co najwazniejsze zysk - bo inwestycja się zwraca w 100%!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 08:48:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma, które może zmienić pogląd ludzi na odnawianie i pozyskiwanie naturalnej energii. Przydomowa elektrownia wiatrowa, to jest najlepszy sposób i najbardziej oszczędny na pozyskanie energii. My z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-14 09:51:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma AirGenerator zakładała mi panele fotowoltaiczne. Jestem zadowolona z ich usługi i dzięki nim moge przyczynić się do ochrony środowiska. Wszystko działa tak jak powinno. Mają dobre ceny, ppotrafią doradzić. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 14:29:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją