Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DENTICA Centrum Stomatologii i Ortodoncji

Zawód: Ortodonta 
Adres: Śląskie, 42-202 Częstochowa Najświętszej Maryi Panny 38A/2
Telefon: Kom. 697 639 112 Fax: 34 324 22 18
Adres e-mail: info(małpa)dentica.czest.pl
Strona internetowa: www.dentica.czest.pl
Opis działalności: Ortodoncja i stomatologia. Słowa kluczowe: ortodoncja, stomatologia, dentysta

Ocena: 100% pozytywna 22x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 19x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 93% niskie 15x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 3178
Data utworzenia profilu: 2013-10-07 10:54:53
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-07 10:54:53 

Opinie o DENTICA Centrum Stomatologii i Ortodoncji

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wybielanie zębów pierwsza klasa! udało mi się trafić właśnie na promocje, więc tym bardziej polecam, jeśli ktoś się zastanawiał nad tym, a nie miał okazji się wybrać w końcu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zofiaa dnia: 2014-11-25 15:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysmienita obsluga, calkiem ok ceny, polecilam reszcie rodziny, wszyscy zadowoleni, protezy trwale i wrecz niezniszczalne :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2014-10-16 21:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę zabiegi implantologii u nich są zdecydowanie bardzo dobre, materiał na którym pracują też. Nie warto się zastanawiać tylko polecać innym. Są naprawę fachowi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-18 09:58:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam namiary do nich w internecie, poczytałam, poszperałam i się zdecydowałam na zabieg wstawienia implantu. Mam teraz piękny uśmiech. I komfort życia mi się znacznie poprawił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-10 11:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny gabinet, stosują metodę abrazji powietrznej dzięki temu nie jest aż taki niemiły dźwięk. Jest to praca pod ciśnieniem piasku stomatologicznego. Obsługa miła, koszty uważam za standardowe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 14:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Sylwia zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Nie spodziewałam się,że wszystkie zabiegi będę miała wykonywane dokładnie tak jak oczekiwałam. W gabinecie panuje miła i przyjazna atmosfera. Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-11 09:07:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ortodoncja świetnie opanowana dlatego przychodzę tu z moim synem. Pani Sylwia ma fajne podejście i tak powinno być wszędzie. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-14 13:25:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Leczę zęby w tym gabinecie i przyznam, że mi to pasuje. To centrum od razu mi podpasowało, co tu dużo mówić Dentica jest idealnym gabinetem dla każdego co chce mieć zdrowe i zadbane zęby i skuteczną opiekę stomatologiczną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-10 10:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiego dobrego lekarza gdzie indziej nie znajdziecie. Jestem bardzo zadowolona,ze posłuchałam mojej przyjaciółki. Ona już od dłuższego czasu tu przychodzi i zęby ma ładnie porobione. Mam nadzieję,że u mnie będzie tak samo ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-07 14:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100 %!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-03 13:38:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Utrzymuje zdrowy uśmiech głównie dzięki wizytom w tym gabinecie, przyznam, że bardzo fajnie to wszystko wygląda, leczenie w miłej atmosferze, bezbolesne, opieka stomatologiczna na wysokim poziomie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-27 09:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tu na paru zabiegach i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko poszło dokładnie tak jak oczekiwałam. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 12:54:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trochę późno zaczęłam dbać o zęby, ale lepiej późno niż wcale... Zdecydowałam się na regularne wizyty u dentysty, a także na aparat. Gdy przyjdą efekty, może skuszę się jeszcze na wybielanie.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-21 08:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zarejestrowałam się online i w promocji dostałam darmową wizytę w celu konsultacji... Więc dlaczego nie? Zadzwonili i zaproponowali mi wizytę w piątek. Tak więc idę.
Opinia dodana przez: M. dnia: 2014-02-19 15:40:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Przełamałem stres i udałem się do dentysty. To była moja pierwsza wizyta od wielu lat. Było ok. Czeka mnie kolejna. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 12:31:37 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałbym napisać dobrze o tym gabinecie i Pani doktor, ale niestety bardzo się pomyliłem idąc tam ( z polecenia). Wystarczyło tylko parę wizyt żeby określić jaka jest fachowość i co to jest za gabinet. Podobało mi się jedynie przypominanie pacjentom o terminie wizyt dzień wcześniej i miłe Panie asystentki ( czego nie można powiedzieć o Pani doktor)- za to jedynie plus.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Misiek dnia: 2014-01-27 22:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SKUSIŁAM SIĘ NA WYBIELANIE ZĘBÓW. BARDZO SIĘ CIESZĘ. MAM TERAZ PIĘKNY UŚMIECH.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 13:15:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Paru znajomych tu było i bardzo chwaliło to miejsce więc sie zdecydowałam też skorzystać z oferty i jestem zadowolona. Leczenie kanałowe jest ciężką sprawą ale wszystko jest prowadzone dobrze. Nie ukrywam,że miałam stracha. Teraz już jest ok ;) Gabinet godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 14:57:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanka mi poleciła to miejsce bo szukałam kogoś kto mi przywróci zdrowy i naturalny uśmiech ;) Strasznie się wstydziłam swoich zębów, ale juz okej ;) Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 11:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że tu chodzę. Wszystko fajnie opanowane. Zabiegi są wykonywane prawidłowo. Pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-29 11:56:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym gabinecie Pan stomatolog leczy bardzo pewnie i bezboleśnie. Strasznie się bałem, bo to był mój pierwszy raz bo nigdy nie miałem problemów z zębami a teraz się zaczęły i się tam udałem. Dobrze zrobiłem bo pozbyłem się bólu i teraz ząb jest wyleczony i mam nadzieję, że już długo nie będę miał z nim problemów
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 13:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja często odwiedzam, ale ze względu na dzieci. Jak sama mam problemy to też lubię tu przyjść bo wiem, że tutaj zrobią wszystko profesjonalnie i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 10:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze tu do stomatologa i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest wykonywane bardzo dobrze i przede wszystkim delikatnie. Warto tu przyjść. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 08:50:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją