Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Globeco Adam Nowak

Zawód: instalacje elektryczne - usługi  
Adres: Małopolskie, Kraków Kwartowa 22/37
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: energia cieplna, korektory słoneczne, baterie słoneczne

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2189
Data utworzenia profilu: 2013-09-20 08:21:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-20 08:21:47 

Opinie o Globeco Adam Nowak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i fachowo wykonali instalację wod-kan w moim domu, to rewelacyjni specjaliści, polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marysia dnia: 2014-03-23 21:43:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidna i profesjonalna firma, wykonali w moim domu instalację wodno- kanalizacyjną i znakomicie się spisali, to świetna ekipa, bardzo zgrana, znaja się na swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-26 22:02:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma. Zna się na instalacjach cieplnych i elektryznych z odnawialnych źródeł energii. Szybko realizują powierzone im zadanie. Kompleksowa usługa. Pomocni i solidni. Mają atrkcyjne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 09:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjni fachowcy jestem bardzo zadowolona z usług firmy Globeco, szybko i profesjonalnie wykonali montaż pompy ciepła w moim domu, od kiedy mam zamontowana pompę ciepła w moim domku jest ciepło i przyjemnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2014-01-16 12:59:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zainstalowałam w swoim domu klektory słoneczne, jestem bardzo zadowolona, dużo oszczędzam na rachunkach za elektryczność, energia ta jest używana do ogrzania wody oraz wspomaga c.o. Ekologia i ekonomia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-12-17 14:13:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w 100% zadowolony z założenia przez Globeco w moim domu mini elektrowni solarnej, szybki i estetyczny montaż, pracownicy to świetni fachowcy, dobra cena usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 07:49:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna firma, solidna i profesjonalna, wykoanywali w moim mdomu instalację wodno- kanalizacyjną i znakomicie wykonali swoja pracę, to świetna ekipa, bardzo zgrana i profesjonalna,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-25 09:27:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma szybko i solidnie zamontowali nową instalację wodną w moim mieszkaniu, rewelacyjna firma, gorąco poelcam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-11-14 11:56:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i solidna firma, szybko i bez problemów zajęli się założeniem instalacji gazowej w moim mieszkaniu, to profesjonaliści w każdym calu, a w dodatku ich usługi maja konkurencyjna cenę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2013-10-30 09:47:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Założenie całej instalacji gazowej w moim nowym domu poszło im gładko i bez problemów. Bardzo ładne wykonanie, i cena dobra. Wybrałam ta firmę z polecenia znajomego, który także był zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-15 12:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Solidna i uczciwa firma. Instalacja wodno-kanalizacyjna założona bez problemu, firma daje gwarancję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 08:09:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Frima godna polecenia. Szybkie wykonanie korektorów słonecznych. Fachowe doradztwo, solidny montaż. Konkurencyjni na rynku. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-20 08:22:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją