Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mamon Rafał Lisiecki

Zawód: budowlane usługi i remonty Szewc 
Adres: Małopolskie, 30-611 Kraków Bujaka 15
Telefon: Kom. 516958752
Adres e-mail: rafallisiecki(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.szewc-mamon.pl
Opis działalności: Pracownia szewska Słowa kluczowe: super szewc,kraków ,kurdwanów, ksero, wykończenia mieszkań,

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2894
Data utworzenia profilu: 2012-02-10 20:58:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-12 16:48:53 

Opinie o Mamon Rafał Lisiecki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny usługi niskie, miła i expresowa usługa polecam MAMONA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Miszta dnia: 2012-07-14 15:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko super tanie fleki, przerabia buty z czubków na czułenka POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-13 09:40:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER SZEWC POLECAM !!!! AGATA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-15 20:55:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szewc mamon rewelacyjny i szybki polecam każdemu !!!!
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: nie ma reklamacji
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-05-13 09:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super szewc ten MAMON expresowa i tania usługa POLECAM WSZYSTKIM !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-05-11 20:56:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Hejka polecam szewca mamona na kurdwanowie szybki i tani !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Celina dnia: 2012-05-07 10:05:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie chciała bym wyrazić kilka słów na temat mojego wspaniałego szewca jest bardzo szybki i dokładny. Oddałam buty w poniedziałek a otrzymałam we wtorek rano :) super właśnie takiego szewca szukałam na moim osiedlu pytałam go czy jest w stanie zrobić buty w tym samym dniu powiedział ze niema żadnego problemu. Cena przystępna jestem bardzo zadowolona POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2012-02-10 21:01:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją