Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mag-pol Jacek Szaranek

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Wielkopolskie, 62-100 Ochodza 80 k/Wagrowca Wągrowiec OCHODZA 80
Telefon: 672626777 Kom. 508260679 792874620
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
7661721390
Opis działalności: Specjalistyczne roboty budowlane, remontowe Słowa kluczowe: Budowlane usługi i remonty

Ocena: 94% pozytywna 17x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 17x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 13x 1x
Ceny usług: 92% niskie 12x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 2954
Data utworzenia profilu: 2013-09-11 10:19:22
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-11 10:19:22 

Opinie o Mag-pol Jacek Szaranek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Wiecha L. ,jak mozesz wpisac zla opinie o Jacku gdy twoj wpis zostal wstawiony 14.04.14 a Pan Jacek juz ponad dwa Miesace Pracuje dla mie w Niemczech i jest bardzo dobrym Fachowcem.Poprostu jestes jakis zazdrosny pala.... Nie dam powiedziec zlego Slowa na Jacka bo wie co Robi i jak sie Robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2014-05-01 17:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna i profesjonalna firma,w każdej kwestii można się było dogadać i wszystko ustalić.Wykonanie solidne i fachowe, a niezadowolony klient zawsze się znajdzie. Negatywnymi opiniami nie zawracałabym sobie głowy Panie Jacku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-11-15 15:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, widać walka: Pan Jacek vs konkurencja plus "niezadowoleni klienci" Nie ma to jak rozładować frustracje w necie i do tego anonimowo. Wątpię, żeby Państwo "niezadowoleni" nie zostali poinformowani o np. kosztach wykonania jakiejś pracy itp...nic nie ma za darmo. Mój ojciec korzystał z usług Pana Jacka podczas remontu i nie przypominam sobie o jakiś niedociągnięciach albo przedłużeniu pracy. Pozdrawiam i trochę pokory
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maks_Matelski dnia: 2013-11-13 23:28:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę że tu więcej jakiś dziwnych insynuacji niż konkretów. Dla mnie sprswa prosta: facet konkretny, rzeczowy i napewno UCZCIWY! Zakres prac, cena i termin zostały ustalone i DOTRZYMANE. Według mnie bez zastrzeżeń POLECAM kazdemu kto chce mieć porządnie wykończone mieszkanie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-11-12 18:11:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie chce mi sie wierzyc ze przez ludzi taka zazdrosc przepowiada latwo kogos oczerniac bez wiedzy na jego temat znam jacka od dawna korzystam z jego uslug ja i moja rodzina i kazdy go poleca i z tego co widac ma wiecej zwolennikow niz wrogow(fikcyjnych)!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aaa dnia: 2013-11-12 17:18:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam Pana Jacka już kilka dobrych lat, trzykrotnie korzystałem z jego usług, ostatnio 4 miesiące temu (wykończenie kuchni i łazienki w moim nowym mieszkaniu)i nie dam złego słowa na Niego powiedzieć...Konkretny, fachowy, dotrzymuje słowa i trzyma się ustaleń, prace wykonuje we wcześniej ustalonym terminie. Jest uprzejmy i bardzo ludzki (raz nawet rozłożył mi płatności za usługę na raty). Polecam wszystkim czytającym usługi jakie świadczy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałem żadnych reklamacji na jego usługi
Opinia dodana przez: Michał z Poznania dnia: 2013-11-12 10:43:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie zastanowcie sie co piszecie jak ktos moze twierdzic ze siostra pana Jacka pisze wszystkie pozytywne opinie ktos inteligentny domysli sie ze tylko jedna opinie mozna dodac z adnego adresu ip komputera przez niektorych przemawia najwidoczniej zadrosc ze pan jacek ma tylu zwolennikow i jest rzetelna fachowa firma znam ta firme i przeprowadza u mnie kazdy remont jaki mam w mieszkaniu pan jacek zawsze fachowo wykonuje swoja prace oraz zawsze sluzy pomoca w sprawach remontu jest kompetenty i terminowy zazdrosc ludzka nie zna granic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aaa dnia: 2013-11-12 10:38:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Jacka to jedna z najbardziej fachowych i rzetelnych, z którymi miałem okazję zetknąć się w ostatnim czasie. Świetny kontakt, bardzo profesjonalne podejście. Wykonanie prac w umówionym terminie, a przede wszystkim dostępne ceny. Firma godna zaufania i polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 10:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam pana Jacka od dawna i wiem ze jest uczciwym czlowiekiem i swietnym fachowcem rzetelnie i profesjonalnie wykonuje swoja prace polecam kazdemu a ludzie ktorzy uwazaja ze zostali oszukani niech podadza swoje dane osobowe a pisza anonimowo jakby sie bali czegos sa to kompletne bzdury i oszczerstwa widac ze prze nie ktorych przemawia zazdrosc miewiem czy zdaja sobie sprawe ze za falszywe oskarzenia mozna poniesc odpowiedzialnosc wiec zanim cos ktos napisze niech pomysli!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: przyjaciel dnia: 2013-11-11 19:39:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Jacek wykonywał u mnie remont mieszkania. To jest szpachlowanie, malowanie wymiana glazury. Praca konkretnie wykonana. Wszystkie detale wykończone na 100%. Miłe i fachowe doradztwo.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bez reklamacji.
Opinia dodana przez: Radas83 dnia: 2013-11-11 18:47:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super budowlaniec polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2013-11-11 18:17:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Wszystkich. Pan Jacek remontował mi mieszkanie i jestem bardzo zadowolony, jeżeli chodzi o zaliczki to oczywiście że o nie prosił ponieważ nikt nie będzie za nikogo wykładał gotówki ze względu na czasy w jakich żyjemy. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sajmonxxx0 dnia: 2013-11-11 15:57:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Glupota ludzka nie zna granic a zadrosc tym bardziej gdy czytam te wasze komentarze jest to najlepsze stwierdzenie firma pana Jacka remontowala mi całe mieszkanie i podejscie pana Jacka bylo bardzo profesjonalne nie watpie w jego rzetelnosc i uczciwosc z czystym sumieniem polecam go znajomym i rodzinie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-11-11 13:22:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich składających fałszywe komentarze z firma ta współpracuje już od ponad 15 lat na terenie różnych miejscowości i nigdy nie było żadnej pracy źle wykonanej. W/w firma jest rzetelna i wywiązuje się z powierzonych jej zadań. Pan któremu remontowano łazienkę godził się na warunki ustalone na samym początku i w trakcie prac także wszystko było w porządku i bez zastrzeżeń.Jeśli Ktoś nie korzystał z usług niech nie pisze takich bzdur, które są nie zgodne z prawdą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: xxx2 dnia: 2013-11-11 12:59:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ktos kto sugeruje sie opiniamy innych jest glupi trzeba znac zalety danej firmy aby dawac im referencje ja osobiście znam ta firme i wiem ze sa solidni i dfobrze wykonuja swoja prace
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: natalia kuzniarek dnia: 2013-11-08 23:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie się nie zgadzam, korzystałem z usług pana Jacka wielokrotnie i nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. poleciłbym go i polecam każdemu bo rzadko spotyka się takich fachowców.W przeszłości też miałem wielokrotnie do czynienia z takimi niezadowolonymi klientami gdyż sam wykonywałem usługi. Najlepiej jakby wykonać im prace za darmo. I być ich lokajem na każde ich zawołanie. Niestety w dzisiejszych czasach wszystko kosztuje i ludzie muszą się tego nauczyć komuna już dawno mineła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zleceniodawca dnia: 2013-11-08 12:51:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawe i chore te NEGATYWY ( Pisze je pewnie konkurencja która nie ma klientów ). Miałem Do czynienia z Firmą Pana Jacka Szaranka i jestem w stu procentach zadowolony. Z czystym sumieniem mogę go polecać tym bardziej że korzystaliśmy z jego usług kilka krotnie. Nie dość że jest dobrym fachowcem to potrafi jeszcze profesjonalnie doradzić i pomóc w podejmowaniu decyzji zwłaszcza jak ktoś jest laikiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marasmkb dnia: 2013-11-07 11:22:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie rzetelny wykonawca ,brak rozliczenia nie skończona praca ,szczególnie wykorzystuje osoby szarsze i schorowane nie mogące się bronić.Odradzam jakiekolwiek zlecenia dla tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: malypaul dnia: 2013-09-28 20:04:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją