Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Alawid Dawid Bała

Zawód: Fotograf 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Matki Teresy z Kalkuty 6
Telefon: Kom. 881 059 404
Adres e-mail: biuro(małpa)alawid.pl
Strona internetowa: www.alawid.pl
NIP:
873-320-30-39
Opis działalności: Profesjonalne usługi z zakresu szeroko pojętej fotografii cyfrowej i grafiki komputerowej. Słowa kluczowe: fotografia cyfrowa, fotografia, grafika komputerowa, zdjęcia obrotowe, panoramy sferyczne

Ocena: 100% pozytywna 5x

Jakość usług: 100% wysoka 5x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 5x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 940
Data utworzenia profilu: 2013-08-28 12:47:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-28 12:47:47 

Opinie o Alawid Dawid Bała

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalista, prawdziwy fotograf, który wie jak zadowolić nawet wymagającego klienta. Wizualizację architektoniczne na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil T. dnia: 2013-11-18 11:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno mówić o fachowcu, kiedy ma się do czynienia z nowoczesnym artystą. Jestem zadowolony z usług Pana Dawida. Wkłada wiele serca w każde wykonanie. Fotograf z pasją. Angażuję się w każde przedsięwzięcie. Zarówno mówić o portretach fotograficznych, jak i fotografii reklamowej. Ja akurat korzystam z usług, ze względu a tą drugą. W każdym razie, przyznaję że jestem kolejnym zadowolonym klientem. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Jankowski dnia: 2013-10-23 11:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usługi skorzystałam w wakacje. Chciałam żeby Pan Dawid zrobił mi i mojemu dziecku specjalną sesję urodzinową. Wybrałyśmy ciekawy plener, a resztą zajął się fotograf. Cena takiej sesji niska jak na moje oczekiwania. Świetna zabawa, super zdjęcia i miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mama Julki dnia: 2013-10-07 13:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fotograf, fajnie, że wprowadza efekty 3D. Fajnie to wygląda. Kreatywny, ambitny i bardzo pomysłowy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-09-23 10:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższy profesjonalizm. Umowa wykonana terminowo, zgodnie z założeniami, zdjęcia są super! Cena atrakcyjna, jednym słowem - warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony klient dnia: 2013-08-28 13:36:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją