Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pizzeria Mamma Mia

Zawód: restauracje  
Adres: Zachodniopomorskie, Świnoujście Wojska Polskiego 3
Telefon: 913270787
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 1078
Data utworzenia profilu: 2013-08-27 11:16:59
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-27 11:16:59 

Opinie o Pizzeria Mamma Mia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pyszne jedzenie za bardzo dobrą cenę. polecam makarony szczególnie penne z szynką,brokułami i orzechami. W zyciu nie jadłam czegoś tak dobrego, próbowałam odtworzyć to danie w domu, jednek nie wyszło tak dobre jak w mamma mia. Idealnie doprawione, pięknie podane. Przyjemność jedzenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-02 16:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu przepyszna pizza, już od samego wejścia czuć jej przyjemny zapach, świeże składniki, dużo dodatków, nie trzeba długo czekać na zamówienie. Rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janinka dnia: 2014-02-12 14:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pizza superr chciałbym takiego kucharza w domu. Miła obsłóga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-21 10:34:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czesto odwiedzam Świnoujscie i obowiązkowo wpadam do pizzeri mamma mia, najlepsza pizza jaką jadłam, świeże składniki, nie czuć zadnej chemii, ciasto idealne, miła atmosfera, nie czeka się długo na zamówienie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-12-30 11:32:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała pizza, miałam apetyt na coś ostrego i znalazłam diabelnie ostrą pizzę Mexicana z tabasco i chilli, w końcu znalazłam pizzerię w której karmią rewelacyjnie, pizzę przygotowują z naturalnuych i prawdziwych skladników, a jak pizza ma być ostra to u nich taka jest, wspaniałe miejsce
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2013-12-06 11:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pizza dobra w fajnej cenie z duza porcje, moja ulubiona tutaj to hawaii - przepyszna, bardzo dobre sosy i miła obsługa polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-12 13:56:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita pizzeria mają szeroki wybór pizzy, dla każdego, w dodatku są przygotowywane tylko ze świeżych i najlepszych jakościowo produktów, trudno żeby były nie smaczne. To najlepsza pizza w mieście
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2013-11-05 12:10:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza pizza w Świnoujściu. Uwielbiam ich ciato - jest znakomite. Do tego maja bardzo szeroki wybór dodatków i super obsługę. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 09:35:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pizza pierwsza klasa, delikatne ciasto, i śwwieże dodatki, pyszne miąsko. Polecam wszytskim smakoszom pizzy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 13:44:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała pizza. Plus jeszcze za przemila obsługe. Na pochwale zasługuje tez sam klimat oraz wystroj lokalu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-30 11:53:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Takiej pizzy jeszcze nie jadłam w żadnym lokalu. Tylko moja mama robi lepszą. Bardzo świerze dodatki i szybka obsługa. Nie zdązyłam dobrze usiąść a kelnerka juz niosła parujaca pizze!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-09-20 13:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lokal. Jadłam tam najlepszą pizze w moim zyciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-09-13 08:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lokal super. Kucharz mistrz. Pizza jest genialna, dawno takiej nie jadłem. Świeże dodatki, kruche ciasto. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-27 11:17:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją