Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Kucwaj

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-303 Łódź Brzeźna 8/6
Telefon: 426304483 Kom. 697323822
Adres e-mail: adwokat.lodz.monika.kucwaj(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.lodzadwokat.pl
NIP:
8661642478
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Kucwaj Łódź Słowa kluczowe: adwokat łódź, kancelaria adwokacka łódź, odszkodowania łódź, prawnik łódź

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 7x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1267
Data utworzenia profilu: 2013-08-17 13:52:32
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-17 13:52:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Monika Kucwaj

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i owocna współpraca. Pani adwokat, mimo swojego młodego wieku wykazuje się dużym doświadczeniem, ogromną wiedzą, całkowitym zaangażowaniem i poświęceniem konkretnej sprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian Skalski dnia: 2014-05-09 11:46:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług kancelarii Pani Moniki Kucwaj parę miesięcy temu i jestem bardzo zadowolony. Pani adwokat wywalczyła dla mnie odszkodowanie na bardzo wysokim poziomie, znacznie zresztą przekraczający moje oczekiwania. Jest to osoba godna zaufania, niezwykle profesjonalna i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Piasecki dnia: 2014-03-24 11:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja akurat miałem sprawe o dział spadku, po ojcu. Mój brat nie chciał zrozumieć, ze mi też coś się należy…Dzięki Pani Mecenas Kucwaj dostałem należna mi część. Jestem zadowolony bo Pani Mecenas choć młoda to bardzo profesjonalnie i rzeczowo poprowadziła moją sprawe, stawiała się osobiście do sądu i zawsze była przygotowana, co nie jest oczywiste, patrzac na moje kontakty z innymi prawnikami…
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz Piksa dnia: 2013-11-25 16:16:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika Kucwaj prowadziła moją sprawę odnośnie odszkodowania. Wywalczyła większe niż się spodziewałam. Polecam wszystkim współpracę z Panią Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-05 10:54:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Monika Kucwaj jest godna polecenia! Wywalczyła mi bardzo duże odszkodowanie. A w dodatku jest bardzo dobrym człowiekiem. Polecam skorzystanie z jej usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 23:33:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas dokonała niemożliwego! Wywalczyła dla mnie wysokie odszkodowanie za wypadek. Bardzo polecam skorzystanie z jej usług, jeśli chcecie mieć pewność, że efekt będzie dla Was zadowalający.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. Krzepina dnia: 2013-09-19 21:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas prowadziła moją sprawe o odszkodowanie za wypadek. Wywalczyła mi bardzo wysokie odszkodowanie- 200 tys, w przeciwieństwie do firmy odszkodowawczej, która chciała zawrzeć ugodę na 50 tys. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław z Łódzi dnia: 2013-08-17 13:55:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją