Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Rachunkowa „eMKa” Katarzyna Malinowska

Zawód: Księgowy 
Adres: Wielkopolskie, 62-090 Rogierówko Polna 1A
Telefon: Kom. 508369370
Adres e-mail: emka(małpa)rozwiazaniadlabiznesu.pl
Strona internetowa: http://kancelaria-emka.firmy.net/
NIP:
854-225-03-93
Opis działalności: Naszym klientom oferujemy kompleksową obsługę księgową i informatyczną oraz usługi z zakresu BHP. Naszą ofertę kierujemy do małych i średnich firm. Słowa kluczowe: finanse, księgowość, kadry i płace, Obsługa BHP i P.POŻ, szkolenia

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1714
Data utworzenia profilu: 2013-08-03 20:00:04
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-03 20:00:04 

Opinie o Kancelaria Rachunkowa „eMKa” Katarzyna Malinowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Rachunkowa eMKa Katarzyna Malinowska, to biuro rachunkowe na najwyższym poziomie, które również spełnia i moje oczekiwania. Rzetelność, terminowość i duży profesjonalizm. Kompleksowa obsługa w bardzo atrakcyjnej cenie. Jestem zadowolona z wykonywanych usług, ponieważ biuro dokłada wszelkich starań by mnie całkowicie zadowolić. Zawsze fachowe doradztwo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna J. dnia: 2014-02-25 10:28:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Finanse nigdy wcześniej nie było prowadzone tak profesjonalnie, a ja nie płaciłem za usługi księgowe aż tak tanio. Faktura na koniec miesiąca zaskakuje mnie pozytywnie. Kompleksowa obsługa księgowa. Fachowe doradztwo. Doskonały kontakt z klientem i dostosowanie oferty do jego autentycznych potrzeb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Rabolec dnia: 2014-02-01 12:47:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Biuro eMKa wpłynęło pozytywnie na działanie mojej firmy. Dzięki biurze jestem w pełni przekonana, że ze wszystkim sobie poradzę. Ryczałt ewidencjowany nie jest już dla mnie czarną magią - tym zajmuje się biuro eMKa. Poza tym biuro przejęło całkowity nadzór księgowy nad moją firmą, dzięki czemu żadne potknięcia w dokumentach, żadne błędy już nie występują, a ja mogę być pewna o rzetelnie prowadzonych finansach mojej firmy. Biuro zajmuje się regularną weryfikacją dokumentów i dokładnym sprawdzaniem zgodności. Głównie kontrola należy w mojej firmie do ich zadań i w tym bez wątpienia są najlepsi. Zresztą... dokładnie wiem, że biuro eMK tworzą osoby doświadczone, całkowicie skupione na swojej pracy i co najważniejsze terminowi. Cena zawsze jest ustala indywidualnie - a to dla mnie dodatkowy atut. Najlepsze biuro, z jakim miałam dotychczas do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-01-09 17:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Księga przychodów i rozchodów prowadzona jest przez biuro Emka rzetelnie. W moim imieniu prowadzą ewidencje podatkowe. Pani Katarzyna wielokrotnie profesjonalnie doradziła mi w kwestii finansów. To dzięki Niej prowadzę swoje przedsiębiorstwo tak dobrze, no i powodzi mi się w tej kwestii. Dodatkowo biuro Emka w cenie usługi zajmuje się za mnie obsługą ZUS. Jestem zadowolona z Naszej współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2013-12-02 23:58:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ocena pozytywna, ponieważ konkretnie mówiąc współpraca z Kancelarią eMKa układa się bardzo dobrze. Jestem zadowolona z usług. Rzetelnie, fachowo, zawsze na czas. W dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Sanejko dnia: 2013-11-07 15:41:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z własnego doświadczenia muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Fachowo, dokładnie i szybko. Firma Emka jest rozwiązaniem dla każdego biznesu. Prowadzenie wszelkich ksiąg, przychodów, rozchodów. Dziś to nie jest problem :).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arta dnia: 2013-10-21 12:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nowoczesne biuro, z usługami potrzebnymi dla biznesu. Teraz mogę mieć kontrolę nad moimi finansami dzięki Kancelarii Pani Kasi. Wszelkie składki, rozliczenia już nie są dla mnie przykrym obowiązkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2013-10-03 14:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Kasia, to bardzo dobra księgowa. Swoją działalność prowadzi bardzo skrupulatnie. Powierzone zadania również wykonywane są na najwyższym poziomie, a cena za usługi bardzo przystępna, co najbardziej mnie cieszy ;). Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Celująca.
Opinia dodana przez: Anna K. dnia: 2013-09-19 10:55:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widać, że w tej firmie liczy się klient. Naprawdę. Przemiła obsługa, która pomoże w każdym problemie, sprawy załatwiane w terminie, profesjonalizm... Wielki ukłon za takie prowadzenie firmy! Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-12 18:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam opiekę nad moją księgowością i wiem, że był to strzał w 10. Firma bardzo kompetentna, rzetelna i solida. Swoją fachowością zapewnia mi spokój, bo wiem, że ktoś doświadczony czuwa nad tak ważnymi dla każdej firmy sprawami. W dodatku przez pierwsze trzy miesiące mogłam liczyć na 10% rabat. Polecam każdemu - terminowo i profesjonalnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna S. dnia: 2013-08-03 20:05:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją