Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MONROE SPA

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-120 LEGIONOWO Legionowo Piłsudskiego 31/213
Telefon: Kom. 536515995
Adres e-mail: monroespa(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.monroe-spa.com.pl
Opis działalności: Kosmetyka twarzy i ciała, masaże, depilacja IPL+RF Słowa kluczowe: depilacja laserowa, kosmetyczka Legionowo, masaż, bańka chińska, fotoodmładzanie,zamykanie naczynek,mikrodermabrazja, henna przekłuwanie uszu

Ocena: 98% pozytywna 81x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 81x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 81x
Ceny usług: 98% niskie 76x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 82
Ilość odsłon profilu firmy: 5820
Data utworzenia profilu: 2013-07-20 21:47:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-20 21:47:12 

Opinie o MONROE SPA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam z polecenia i zostałam stałą klientka polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-06-04 16:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon korzystałam z depilacji laserowej zabiegów na twarz oraz masaży. Teraz jestem w ciąży i nadal korzystam z masaży i zabiegów twarzy bo wiem ze jestem w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MONIA dnia: 2017-11-14 14:36:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziewczyny nawet henne robią rewelacyjnie, korzystałam już ze wszystkich zabiegów więc wiem co mówię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kate dnia: 2017-09-27 20:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też polecam zabiegi depilacji laserowej oraz zabiegi wyszczuplające cavi lipi. Potwierdzam ze Pani Agnieszka i Pani Karolina super dziewczyny które znaja sie na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-09-03 15:59:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam uwielbiam zabiegi u Pani Agnieszki zawsze jestm zachwycona i zrelaksowana po wyjsciu a widac ze praca jest jej pasja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2017-07-21 20:37:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon kozystalam z depilacji laserowej efekty super i Panie ktore sie znaja na rzeczy kozystalam z innego salonu w Legionowie wiec mam porownanie MONROE to najlepsze i sprawdzone miejsce oraz ceny przystepne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-15 10:40:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie panuje super atmosfera. Panie kosmetyczki spokoje, z profesjonalnym podejściem do klienta. Super dobrane zabiegi. Gorąco polecam.Magda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-07-04 13:22:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BYŁAM WIDZIAŁA, KORZYSTAŁAM Z MEZOTERAPI MIKROIGŁOWEJ EFEKTY PO 1 ZABIEGU WIEC POLECAM.MOJA SIOSTRA CHODZI NA ZABIEGI WYSZCZUPLAJĄCE I TEZ POLECA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BARBARA dnia: 2017-06-09 13:31:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z efektów mezoterapii mikroigłowej.Fachowo, precyzyjnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-04-26 12:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!!dostała karnet na urodziny długo zwlekałam z jego wykorzystaniem ponieważ mam raczej nie zbyt pozytywne doświadczenia z innymi salonami ALE po rozmowie z Pania Kosmetyczką zabieg okazał sie idealnie dobrany do mojej cery nic nie podrażniło skóra wygląda super do tego pełen relaks i bardzo miło. Bardzo polecam Monroe Spa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2017-04-19 12:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła atmosfera i szeroka gama najróżniejszych zabiegów to cechy Waszego Salonu o których zawsze mówię polecając moim znajomym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2017-02-14 19:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg fotodmladzania efekty super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goska dnia: 2017-01-30 14:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na zabiegu twarzy zaproponowany został mi zabieg mikrodermabrazji z retinolem. Zabieg został zrobiony na twarz szyje i dekolt W czasie zbiegu miałam również masaż głowy masaż twarzy szklanymi pałeczkami i masaż dłoni. oprócz bardzo dobrze dobranego zabiegu miałam również świetny relaks, jeszcze tam wrócę. Cena jak na taki zabieg wcale wygórowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2017-01-21 22:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GORĄCO POLECAM, zabiegi twarzy oraz masaże.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2016-12-29 15:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze przed sezonem przychodzę do dziewczyn na banke chińska super sprawa korzystałam też z depilacji laserowej bikini i pach ceny super efekty 100% zadowolenia. Pozdrawiam Kaśka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-12-05 00:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER SUPER POLECAM DEPILACJĘ LASEROWĄ I ZABIEG CAVI LIPO DEX NA UDA 3 CM mniej po pierwszym zabiegu wow
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWKA dnia: 2016-10-14 12:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam korzystam z usług salonu od dłuższego czasu regularnie. co chwilę nowe zabiegi twarz i ciało, nowe lakiery nie ma nudy monotonii takiego salonu szukałam. Pani Agnieszka i Pani Sabinka specjalistki w swojej dziedzinie a do tego przemiłe uwielbiam tam wracać super fachowcy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-10-12 21:20:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak, mogę rzec że jestem uzależniona od dziewczyn :)wszystkie zabiegi z których korzystam przynoszą efekty, zrobiłam serie depilacji bikini mega komfort, fotoodmładzanie już po pierwszym zabiegu inna twarz, dwa zabiegi Liop kawitacji brzucha takiego efektu się nie spodziewałam, POLECAM pełen profesjonalizm i miło można pogawędzić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-08-05 10:16:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajrzałam ponieważ koleżanka polecała i ja teraz dalej polecam...masaż banką super efekt jestem gotowa na urlop a na pewno jeszcze skorzystam z lipo kawitacji POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2016-07-17 21:37:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super !!! Byłam dziś na zabiegu na twarz zabieg został dobrany do mojej cery, wyszłam zadowolona zrelaksowana i do tego z garścią wiedzy jak mam dbać o swoją skórę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ala dnia: 2016-07-11 21:54:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wow super polecam kompleksowa obsługa, ze wszystich zabiegów chce się skorzystać, nowy zabieg wyszczuplający przyjemny i skuteczny. dziewczyny poleciła mi siostra polecam również dalej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2016-06-10 12:37:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, korzystam z usług salonu już od kilku lat. Miejsce jest przytulne czyste a ceny atrakcyjne. Potwierdzam skuteczność depilacji oraz foto odmładzania. Do salonu przychodzę regularnie a Pani Agnieszka zawsze mnie czymś zaskoczy oczywiście pozytywnie i ten masaż twarzy (błogostan). Ostatnio skorzystałam z nowości w salonie lipokawitacji zrobiłam dopiero dwa zabiegi na uda a już wyglądają o niebo lepiej nawet odważyłam się założyć spódnice. pozdrawiam i POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: SB dnia: 2016-05-20 09:45:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam wszystkim. .. dla każdego coś miłego :-) jestem po 2 zabiegach depilacji laserowej pach włosy juz po pierwszym zabiegu prawie nie odrosly takiego efektu się nie spodziewałam super. Juz jestem umowiona na nogi REWELACJA profesjonalizm i efektywność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-06 16:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam i depilację laserową i elektro-wstrzasy;). pomimo przeprowadzki do Pułtuska nadal przyjeżdżam do MONROE SPA...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DAGA dnia: 2016-01-18 16:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło przyjemnie,aż chce się wracać na relaks i poprawę wyglądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-12-03 21:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego salonu ponieważ są ciekawezabiegi korzystne cenowo Panine potrafią doradzić nie wciskają nic na siłę panuje dobra atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2015-07-20 11:55:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z elektrostymulacji ciała. Jestem zadowolona z efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2015-03-30 20:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegów pielęgnacji twarzy. Muszę spróbować jeszcze masaży;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-03-23 16:41:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. OD KILKU DOBRYCH MIESIĘCY PRZYCHODZĘ DO PANI SABINY NA PAZNOKCIE HYBRYDOWE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2015-02-13 17:40:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon ze względu na bogatą ofertę oraz ceny. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-02-10 10:47:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z zabiegów depilacji laserowe, chociaż czekałam na termin warto było :) na kolejny już zostałam umówiona za 4 tygodnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jol dnia: 2015-02-03 17:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OPINIA BARDZO POZYTYWNA. Dostałam bon upominkowy do Monroe Spa, chociaż korzystałam z usług innego salonu do tej pory to od dziś odwiedzać będę Monroe. Bardzo miła obsługa atmosfera sielska, jakość usług na wysoki poziomie, kosmetyki pięknie pachnące, łóżko bardzo wygodne,kładąc się byłam już zrelaksowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2015-02-02 13:50:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polubiłam ten salon. Za fachową obsługę i atmosferę. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 19:34:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam ostatnio ten salon z postanowieniem schudnąć pozbyć się cellulitu.Pani zaproponowała mi serię zabiegów elektrostymulacji przeplatając bańką chińską powiem że już widzę efekty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2015-01-03 12:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odwiedziłam MONROE SPA po przeczytaniu tylu pozytywnych opinii. Od niedawna mieszkam w Legionowie (brak znajomych polecających)Nie zawiodłam się bardzo pozytywna atmosfera z zabiegu twarzy jestem zadowolona i bogatsza o wiedzę odnośnie mojej cery.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-12-08 17:48:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robilam zabiegi depilacji ze swietnym efektem teraz przychodze na elektrostymulacje pośkadki podniesione uda jędrniejsze wszystko fajnie i miło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2014-11-26 16:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: też polecam, jestem w trakcie serii depilacji laserowej efekty po 3 zabiegach rewelacja a do tego cena przystępna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-11-09 21:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon. Ceny dla każdego. Duży wybór zabiegów. Personel znający się na swojej pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-10-03 13:06:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona tym salonem! pełen profesjonalizm, kosmetyki świetnej jakości. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Honorata dnia: 2014-09-17 13:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, od dziś jestem stałą klientką:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-08-25 15:41:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam przekłuć uszka siostrzenicy obeszło się bez płaczu czego się obawiałam świetne podejście polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2014-08-13 09:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi laserowe i masaż bańką nie boli a efekty świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K. dnia: 2014-08-10 09:30:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona salonem, korzystam z zabiegów twarzy i depilacji laserowej przed ślubem na koniec miałam piling całego ciała zrobiłam również pazurki. Byłam gotowa na ten najważniejszy dzień:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-08-04 16:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon świetny polecam obsługa znająca sie na rzeczy doradza i efekty super korzystamy z córka z zabiegow twarzy a od wrzesnia zaczynamy depilacje laserową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-08-02 23:11:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam widziałam korzystałam POLECAM depilację laserową i zabiegi twarzy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewcia dnia: 2014-07-19 12:42:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tez polecam. Kozystalam z depilacji laserowej efekty po 1 zabiegu. Fajne ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-07-14 22:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ze wzgledu na jakość usług jak i atmosferę oraz indywiduakne podejście do klienta. Byłam na depilacji laserowej polecam jak również masaż bańka efekty świetne i wcale nie boli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-07-10 15:54:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rowniez polecam Monroe! Bardzo miłe dziewczyny znające sie na swojej pracy odwiedziłam wiele salonów w Legionowie tylko tu wszystko mi odpowiada nawet muzyka:-) korzystałam z depilacji i zabiegów na twarz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-06-27 07:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM. wybrałam się do salonu na zabieg twarzy. Bardzo miła obsługa Pani kosmetyczka dobrała idealnie zabieg do mojej cery w czasie zabiegu mówiła co robi i dlaczego usłyszałam dużo rad o pielęgnacji skóry.Jeszcze tam wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J dnia: 2014-06-16 21:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również POLECAM ten salon ze względu na atmosferę jakość usług oraz ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: E dnia: 2014-05-29 09:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Próbowałam w różnych salonach i wreszcie trafiłam w właściwe miejsce. Zabiegi zaproponowane do mojej problematycznej cery okazały się idealne. Dlatego gorąco polecam i nadal będę odwiedzać ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IK dnia: 2014-04-23 12:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon odwiedziłam by zrobić hybryde kolorów a kolorów super skórki wycięte bez skaleczenia. Ruch duży dwie panie kosmetyczki krążące pomiedzy gabinetami klientki wychodzące bardzo uśmiechnięte ceny atrakcyjne. Po personelu widać że lubią swoją prace. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2014-04-18 23:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skusiła mnie cena depilacji laserowej i nie żałuje bo po pierwszym zabiegu juz byla róźnica teraz depiluję kolejne okolice Panie mają róźne karnety i promocje które się naprawde opłacaja klientom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-04-15 09:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dalej bo z polecenia sama trafiłam na manicure a zostałam na depilację laserową i bańkę chińską fachowa obsługa cena na każda kieszeń efekty świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-04-09 13:14:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OGROMNY POZYTYW efekty depilacji laserowej świetne ceny konkurencyjne miła atmosfera kosmetyczki profesjonalne. Kalendarz pełny mają Panie o czymś to świadczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2014-04-07 20:11:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej efekty depilacji świetne. Korzystałam również z pedicure i zabiegów twarzy Panie doradza wytlumacza super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-04-02 08:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Niedawno przeprowadziłam się do Legionowa op przeczytaniu tylu pozytywnych opinii postanowiłam odwiedzić MONROE SPA z którymi jak najbardziej się zgadzam. Fachowa obsługa efekty zabiegu świetne, czysto i ceny szok jak na tak wykonaną usługę bardzo tanio:)Panie spokojnie mogą konkurować z Warszawskimi salonami. POZDRAWIAM DO ZOBACZENIA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-03-14 12:17:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAM ten salon fachowa obsługa idealnie dobrany zabieg na twarz. Wyszłam dużo młodsza i bez stresów. Odwiedzać będę Panie regularni. dzięki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-03-09 21:33:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam wszystkim Panie zawsze uśmiechnięte, fachowo podchodzą do klienta. Co najważniejsze Ceny bardzo niskie i czyściutko:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ANIA dnia: 2014-02-17 15:53:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od męża na urodziny dostałam prezent w postaci Bonu Upominkowego w Monroe Spa na masaż całego ciała z pilingiem półtorej godziny super relaksu. To był najlepszy prezent. Gorąco polecam bardzo duży wachlarz zabiegów:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-02-09 20:40:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon poleciła mi koleżanka nie żałuje:) Świetna atmosfera uprzejme Panie efekty zabiegów depilacji a ceny dla każdego super polecam bardzo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-02-05 12:13:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO POLECAM. Nareszcie znalazłam swoje miejsce. Bogata gama zabiegów od depilacji laserowej( efekty super)po zabiegi na ciało, masaże pielęgnacje twarzy, paznokci.I konkurencyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-01-09 19:16:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA. KOSMETYKI EKO tego nie spodziewałam się w Legionowie. POLECAM BARDZO
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EWKA dnia: 2013-12-05 09:04:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koleżanki wykupiły mi karnet z okazji urodzin. Zabieg malinowy na ciało trwał dwie i pół godz relaks niesamowity, zapach cudowny, skóra gładka odprężona odżywiona przy tym bardzo miła i profesjonalna obsługa obsługa. Na pewno tam wrócę:) a i koleżankom prezenty wiem gdzie kupować. DZIĘKUJĘ
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie potrzebna
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2013-11-08 12:11:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem strasznie zadowolona z efektów masażu bańką chińską skóra napięta bez grudek. Przed zeszłorocznym urlopem wykonałam serie Endermologii LPG w tym roku zdecydowałam się na bańkę i jestem równie zadowolona z efektów do tego nie musiałam jeździć do Warszawy i oczywiście cena zabiegów o wiele niższa. POLECAM masażystki wiedzą co robią:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-23 11:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z usług salonu korzystałam już nie raz Również polecam peling kawitacyjny twarz super oczyszczona zabieg trwał ponad godzinę w innych salonach miałam pół godziny. Uważam że cena zabiegu jest zbyt niska w porównaniu do jakości usługi. DUŻY DUŻY PLUS najlepszy salon w Legionowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina Z. dnia: 2013-08-20 22:50:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mile zaskoczona jestem peelingkiem kawitacyjnym trwał o wiele dłużej niż do tej pory milam wykonywany w innym miejcu, gorąco polecam warty swoje ceny, miła obsługa pełny profesjonalizm
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-08-19 23:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przytulne miejsce chętnie tam jeszcze wrócę. Obsługa profesjonalna. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-08-07 11:16:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem niezadowolona z usług tego miejsca powiem tylko tyle bo nie mam ochoty sie rozpisywac, ale Pracownice powinny byc dokadniejsze i znac odpowiedz na zadawane pytania ad cery. Niestety moja wizyta skonczyła sie mocnymi zaczerwienieniami a mówłam, że mama cere delikatną
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2013-08-05 14:07:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług salonu. Dziewczyny są dobre w tym co robią. Korzystam regularnie i jeszcze sie nie zawiodłam. Polecam zdecydowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-08-01 18:38:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny salon,bardzo miły i zawsze usmięchnięty personel, który wszystkie zabiegi wykonuje z pełnym zaangażowaniem. Kosmetyki zaproponowane przez panią Agnieszkę sprawdzaja się rewelacyjnie.Gabinet ma piękny wystrój,przyjemną i relaksującą atmosferę.Zdecydowanie polecam salon Monroe Spa:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-07-22 21:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa i atmosfera, dobra jakos zabiegów, dokładność, czuć kosmetyki, dobrze stworzony klimat w gabinecie masażu Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena Legionowo dnia: 2013-07-22 11:28:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Monroe SPA, doskonała jakość usług, ceny konkurencyjne, miłe i sympatyczne Panie, zawsze coś fajnego doradzą :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2013-07-22 08:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i miła obsługa. Oferta świetna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam z reklamacji.
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-07-21 21:42:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła obsługa, jakos zabiegu na dobry poziomie;) polecam masaż bańką , dziewczyny wiedzą co robią polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2013-07-21 21:33:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, miła atmosfera, wysoka jakość usług. Warto się tam wybrać dla poprawienia wyglądu i samopoczucia:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2013-07-21 21:06:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam, bardzo dobre zabiegi których efekty widać długi czas. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Warszawa dnia: 2013-07-21 12:35:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu :). Niezwykle miłe i kompetentne panie. Zabiegi jak najbardziej dają oczekiwane efekty, dlatego też planuję się wybrać tam ponownie. Miejsce samo w sobie przytulne, atmosfera również. Bardzo polecam owy salon. Tak trzymać dalej dziewczyny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-07-21 09:48:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Zakład górna półka :) POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klaudia dnia: 2013-07-21 01:27:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie obsługujące są bardzo sympatyczne i widać że znają się na tym co robią! Umówiłam się na pewien termin, niestety wypadło mi coś ważnego, bez problemu udało mi się przełożyć zabieg na inny dzień. Z samego zabiegu jestem bardzo zadowolona! Sam salon już przyciąga swoim wyglądem. Wszystkim serdecznie polecam i na pewno jeszcze nie raz tam zagoszczę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-20 23:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100 % POLECAM. Fachowa i miła obsługa, Elastyczne terminy, dla każdego coś miłego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Madzik dnia: 2013-07-20 22:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług fotodepilacji jestem zachwycona efektem 4 zabiegów. Pani Karolina i Pani Agnieszka zawsze uśmiechnięte mają duże doświadczenie od razu można poznać, że trafia się na fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie ma potrzeby
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-07-20 21:51:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją