Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny La Banda

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły  
Adres: Zachodniopomorskie, 73-200 Choszczno Dąbrowszczaków 26/6
Telefon: Kom. 661 076 930
Adres e-mail: krzysztof_tranzyt(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.labanda.ugu.pl
Opis działalności: działalność muzyczna - oprawa muzyczna uroczystości i imprez Słowa kluczowe: działalność muzyczna - oprawa muzyczna uroczystości i imprez

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 19x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 1476
Data utworzenia profilu: 2013-07-05 11:22:58
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-05 11:22:58 

Opinie o Zespół Muzyczny La Banda

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy zespołowi La Banda za super imprezę. Gościom i nam bardzo się podobało, wszyscy tańczyli i świetnie się bawili. Szkoci mówili ze to najlepsze wesele na którym byli. Jeszcze raz dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2017-07-24 08:35:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Goście po weselu zachwyceni. Super wokal. Oprawa muzyczna na PLUS. Jesteśmy zachwyceni. Gorąco polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcelina dnia: 2017-06-14 08:30:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ostatnim balu sylwestrowym dobrze się bawiłem przy ich muzyce zwłaszcza, ze maja wszechstronny repertuar i potrafili świetnie się dostosować do oczekiwań gości. Czysty profesjonalizm i to mi się bardzo podoba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lesio dnia: 2017-03-17 16:08:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadowolona jestem z imprezy, gdzie się bawiłam z chłopakiem, bo zespół co odpowiadał za muzykę wypadł idealnie. Mieli świetne wykonania znanych kawałków i co najważniejsze nie fałszowali. Duży plus dla nich!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalenka dnia: 2017-02-24 11:51:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod dużym wrażeniem wysokiej jakości tego zespołu. Są profesjonalni w każdym momenci, a muzyka jest nie banalna i jest w stanie porwać do tańca każdego. To jest zespół przez duże Z i potrafią bardzo wiele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sasza33 dnia: 2017-01-20 20:29:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię wesela zwłaszcza wiejskie i na jednym z takich wesel poznałem ten przesympatyczny zespół, który swoim wykonaniem piosenek robi duże wrażenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk Jankowski dnia: 2016-12-27 13:48:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół jest gwarancją udanego wesela ze względu na znakomitą jakość wykonywanej muzyki, a także posiadany sprzęt najwyższej klasy. Ja osobiście bardzo dobrze wspominam wesele na którym dali z siebie wszystko!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2016-11-23 16:54:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na ostatnim weselu, gdzie byłem spotkałem się z tym zespołem na żywo i bardzo przypadł mi do gustu ze względu na bardzo fajną muzykę i spontaniczność. Prawdziwe debeściaki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maxsale dnia: 2016-10-30 11:04:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasze wesele odbylo sie 4 września 2016 r. w Łebie. Profesjonalny zespol, ktory mozemy z reka na sercu polecic! Super organizacja, przesympatyczne osoby, dopracowane wszystko w kazdym calu. Utwory nam sie bardzo podobaly. Goscie byli zachwyceni - co rowniez jest wazne. Polecamy!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EwciaW dnia: 2016-09-15 13:02:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespól, super instrumentalnie i wokal tez godny polecenia, świetnie się prezentują na scenie, mają fajne zabawy i robią niedługie przerwy :) Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2016-09-02 12:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piękny wokal i ta muzyka na żywo- czego chcieć więcej? :) goście zadowoleni i wybawieni :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra dnia: 2016-07-29 16:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grają świetnie (i co chyba ważne - bardzo dużo). Do tego niesamowita wręcz kultura osobista członków zespołu. A oczepiny?... Moi goście byli zachwyceni, ja z mężem też. Polecam baaaardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2014-03-08 15:46:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno tak dobrze się nie bawiłam. Świetny zespół! Sympatyczna grupka. Godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 15:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy !!! Było bardzo fajnie na weselu. Mam nadzieję,że jeszcze będę miała okazję potańczyć w ich towarzystwie. Muzyka wpada w ucho.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 08:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół jest niesamowity, jeszcze raz bym chciała to przeżyć. Było super!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-14 15:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lepszego zespołu nie znam. Nigdy nie zapomnę tej zabawy. Było świetnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 14:43:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół muzyczny, jestem bardzo zadowolona ze byli na moim weselu. Wszystko poszło dokladnie tak jak oczekiwałam. Warto było sie tu zgłosić ;) Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-26 09:37:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo szukałam takiego zespołu ;) Ciesze sie ze zdecydowałam sie ich wziąć. Przyznaje,że miałam na początku wątpliwości ale teraz nie ma o czym mówić. Bawiliśmy się świetnie i to jest najwazniejsze ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 09:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem.. jEszcze raz dziękuje za wszystko ! Jesteście najlepsi!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-13 14:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspominam ich bardzo miło. Cieszę sie ze miałam okazję się bawić przy nich. Grali super a co najwazniejsze na żywo ;)Mieliśmy niezłe zakwasy ale co tam :) Czasami trzeba poszaleć. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-23 09:48:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją