Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

MSV Marcin Panak

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Łódzkie, 90-630 Łódź Www.trufle.co Lipowa 49
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: moda, sztuka, desing Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1124
Data utworzenia profilu: 2013-06-28 11:48:36
Data ostatniej aktualizacji: 2013-06-28 11:48:36 

Opinie o MSV Marcin Panak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam portal - bardzo lubię czytać o nowinkach w świecie mody i jestem fanka tego portalu jest w nim wszystko co mnie interesuje, reportaże, informacje z całego świata i galeria z ubraniami polskich projektantów - strona jest po prostu mega!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 08:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie markowe i oryginalne ubrania, a jeśli dodatkowo przez ich zakup moge pomóc młodym i utalentowanym osobą to bez najmniejszej wątpliwości wybieram takie rzeczy. Właśnie tego typu ubrania oferuje sklep trufle.co, znakomita jakośc a do tego wygoda
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-11-22 08:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na stronie trufle.co znalazłam coś dla siebie. Sukienka którą zamówiłam jest wspaniała. Mam gwarancję oryginalności i niepowtarzalności. Jestem zadowolona z zakupu
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-21 09:32:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oferują nietuzinkowe i wykonane z ogromna dbałością ubrania, które są niepowtarzalne. Każdy znajdzie tam coś dla siebie. Gorąco zachęcam do skorzystania z oferty sklepu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-08 08:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znalazłam tutaj ubrania dla siebie. Piękne, oryginalne, wspaniale leżą. Sklep trafił w mój gust. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-25 11:46:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne ubrania w niewielkich cenach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: karola dnia: 2013-09-03 12:20:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na stronie trufle.co mają bardzo fajne ubrania. Oryginalność i styl. Sklep odpowiada moim potrzebom. Dobry kontakt
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-14 10:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja szafa pęka w szwach od ich ubrań. Są one doskonałe. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: juki dnia: 2013-08-01 11:36:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny pomysł na wypromowanie się. Polecam wszystkim któ¶zy chcą się wybić w internecie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-19 11:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona a z tego sklepu. Odzież jest rewelacyjna. Przede wszystkim bardzo oryginalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiki dnia: 2013-07-12 08:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajoma poleciła mi ten sklep internetowy i od tego czasu jestem stałą klientką. Duży wybór ciuchów w bardzo dobrych cenach, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: qania dnia: 2013-06-28 11:49:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją